Ay bende ayni durumdayım muhtemelen ortak okuma olmasa kesin birakirdim bazı anlıyorum bazı anlamıyorum artik anlamadiklarimi yorum kısmında sorarım 380 . Sayfaya geldim sanki şimdi az biraz sardı gibi inşallah böyle devam ederOrtak okuma olmasa bırakmıştım kesin. Önümdeki 1,5 ay ciddi ders çalışmam gerekiyor. Kitap okumak için vakit ayırmıyorum. Tutunamayanlar çok yanlış döneme denk geldi ama ortak okuma etkinliği de olmasa okumazdım diye düşünüp okumaya çalışıyorum işte.
Yaklaşık 40 sayfadır noktalama işareti kullanılmayan sayfaları okuyorumAy bende ayni durumdayım muhtemelen ortak okuma olmasa kesin birakirdim bazı anlıyorum bazı anlamıyorum artik anlamadiklarimi yorum kısmında sorarım 380 . Sayfaya geldim sanki şimdi az biraz sardı gibi inşallah böyle devam eder
Yaklaşık 40 sayfadır noktalama işareti kullanılmayan sayfaları okuyorum
Acayip yordu 496.sayfadayım umarım bitirebilirim.
Teşekkür ederimYanlış hatırlamıyorsam 70 küsür sayfası öyleydi, noktalama yoktu. Yalnız o sayfalardan sonrası benim için daha rahat akıp gitmişti, zor kısımları atlatıyorsun az kalmış, keyifli okumalar.
Çoğu gitmis azi kalmış sabret canim . Bu arada bu kitabı ortak okumaya almasaymisiz kimse okuyamayacakmis desenizeYaklaşık 40 sayfadır noktalama işareti kullanılmayan sayfaları okuyorum
Acayip yordu 496.sayfadayım umarım bitirebilirim.
günaydın iyi haftalar
Tutunamayanlar sayfa 339
ben çok sevdim ama şöyle geniş bir zamanda uzun uzun okuyabilmeyi istiyorum, bölük bölük okuyabiliyorum verimli olmuyor
Merhaba, benim de bir kızım var. Ve ben de buraya yeni katıldım.
Kızlar Chuck Palahniuk- Lanetli çok güzel gidiyor. Bugün de kızımın uykucu günü olduğu için güzel okudum. Sayfa 168 e geldim.
13 yaşında ölmüş bir kızın cehennemdeki hayatını anlatıyor.
Bu da arka kapağı.Eki Görüntüle 1901120
Günaydın
Yeni kitabım Elif Şafak- İskender
Çok ilgimi çekti bir bakmak istiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?