Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ay bende ayni durumdayım muhtemelen ortak okuma olmasa kesin birakirdim bazı anlıyorum bazı anlamıyorum artik anlamadiklarimi yorum kısmında sorarım 380 . Sayfaya geldim sanki şimdi az biraz sardı gibi inşallah böyle devam eder

Merhaba, ben de bu kitabı okuyorum. Jimi Hendrix'i tanıyorum.
74. Sayfadayım

Eklentiler

• IMG_1617.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 19
Kizlar, su siralar oldukca hizli bir sekilde kitap okuyorum ama elimdekiler bitmek uzere.
Memnun kaldiginiz kitaplari yazarsabiz cok memnun olurum, listeme eklerim.
Tesekkurler, keyifli okumalar

Yaklaşık 40 sayfadır noktalama işareti kullanılmayan sayfaları okuyorum
Acayip yordu 496.sayfadayım umarım bitirebilirim.

Sorun Bende Değil, Sende 260. sayfadayım.

Okuyabilirsem yatmadan önce bitirmeyi düşünüyorum, akşam gezmesinden yeni geldim, kendime indirimden 3 kitap aldım.
Kitap almadan duramıyorum.

Yaklaşık 40 sayfadır noktalama işareti kullanılmayan sayfaları okuyorum
Acayip yordu 496.sayfadayım umarım bitirebilirim.

Yanlış hatırlamıyorsam 70 küsür sayfası öyleydi, noktalama yoktu. Yalnız o sayfalardan sonrası benim için daha rahat akıp gitmişti, zor kısımları atlatıyorsun az kalmış, keyifli okumalar.

Alın benden de o kadar. Ortak okuma kitabı olmasa ben de çoktan bırakmıştım.
Bundan önce okuduğum Lizbon'a gece treni de ölen birinin arkasından o kişi ile ilgili bir öğretmenin yaptığı araştırmayı anlatıyordu.
Bu da öyle. Psikolojim bozuldu ya.
Ben ölünce biri benim Hakkı'mda araştırma yapsa neler çıkar filen diye düşünmeye başladım artık

günaydın iyi haftalar
Tutunamayanlar sayfa 339
ben çok sevdim ama şöyle geniş bir zamanda uzun uzun okuyabilmeyi istiyorum, bölük bölük okuyabiliyorum verimli olmuyor

Kesinlikle uzun uzun okunası bir kitap. Ancak 20-30 sayfada insan zaten adapte olabiliyor.
Ama bir bölümü var akıllara zarar. Bilinç akışı tekniğini kullanmış Oğuz Atay. O bölümde hiç ara vermeden okumak lazım.

Çok ilgimi çekti bir bakmak istiyorumm.

Günaydın. Jimi Hendrix- Sıfırdan Başlamak 176. Sayfadayım. Güzel gidiyor.

Günaydın
Yeni kitabım Elif Şafak- İskender

Bu kitabı yaklaşık 2 sene kadar önce okumuştum. İnşallah beğenirsin. Konusu bile aklımdan çıkmış, beni etkilememişti pek.

Çok ilgimi çekti bir bakmak istiyorumm.

Heveslendirdi isem ne mutlu bana. Ben çok severek okudum. Sen de okur isen fikirlerini duymak isterim

Herkese keyifli okumalar dilerim

Merhabalar,

Sorun Bende Değil, Sende bitti.
Öyle kafa dağıtmalık, sizi yormayan bir kitap. Bazı yerlerde sıkılmadım dersem yalan olur. Yaş ilerleyince pek sarmıyor sanırım. :)
Devam serilerini de okuyacağım, bakalım eski sevgili kendini nasıl aklayacak, bir göreyim.

Seri sonunda ilişki uzmanı olurum heralde, kim kimle nerde ne yaptı, beynim yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…