- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bende bunu yazmaya gelmiştimkızlar d&r da bugün kargo ücretsizmiş siz geldiniz aklıma hemen
Seşam herkeze
Ben bir kaç aydır kitap okuöadım. Şöyle şaşırtıcı, sürükleyici bir cinayet romanı önerebilir misiniz?
John verdon kitapları süper mesela ama 4 kitabı var sadece , keşke yeni bi kitap yazsa
Seşam herkeze
Ben bir kaç aydır kitap okuöadım. Şöyle şaşırtıcı, sürükleyici bir cinayet romanı önerebilir misiniz?
John verdon kitapları süper mesela ama 4 kitabı var sadece , keşke yeni bi kitap yazsa
Okumadım. Ama siz yazınca hatırladım, okmayı düşündüğüm kitaplardı. Sisle gelen yolcuyu düşünmüştüm hatta. Teşekkürler.Grange okudun mu?
Agatha Christie
-GiTaH- John Verdon'ın yeni kitabı çıktı, Kurt Gölü diye hatırlıyorum adını, okumadıysan bakabilirsin.
Çıkmış hakkaten ya. Ara ara kpntrol ederdim son aylarda bakmadım hiç. En kosa zamanda almam lazım. Polisiye seven herkezede şiddetle tavsiye ederim.
Çok telekkürler ayrıca
okumuştum güzel farklı...Günaydın
Yeni kitabım Elif Şafak- İskender
Benim de 2771 puanım var ama nasıl kullanacağım beceremedim benGünaydınlar
Tutunamayanlar sf 560 dayım. Noktalama işaretsiz bölümü atladıktan sonra biraz daha iyi gitmeye başladı kitap. Bu kitaptan sonra birkaç ay hafif kitap okuyasım var. Sefiller, Saatleri ayarlama enstitüsü , Tutunamayanlar ardarda bünyeme ağır geldi.
Kitap yurdundan puanlarımla Nazan Bekiroğlu- Yol halini aldım özlemişim Nazan Bekiroğlu'nu sabırsızlıkla bekliyorum.
Tess Gerritsen Rizzoli&Isles serisiSeşam herkeze
neee-GiTaH- John Verdon'ın yeni kitabı çıktı, Kurt Gölü diye hatırlıyorum adını, okumadıysan bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?