Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Benimde 2018 puanım birikmişti 2000 puana Yol halini aldım güzel oluyormuş.
Son bir aydır pek bi tasarruf modundayım

Merhaba.
Ben Şeker Portakal'ına başladım dün.
Can Yayınlarının Mini Kitap serisi. Sayfa 162 deyim.
Neden bu kadar geç kalmışım okumak için bilmiyorum. Çok sevimli bir kitap. Okumayanlara şiddetle tavsiyemdir.
Ayrıca bu mini kitapları okumak çok daha kolay. Elimizde telefon tutar gibi.
Sevgiler

Seşam herkeze
Ben bir kaç aydır kitap okuöadım. Şöyle şaşırtıcı, sürükleyici bir cinayet romanı önerebilir misiniz?
John verdon kitapları süper mesela ama 4 kitabı var sadece , keşke yeni bi kitap yazsa

Grange okudun mu?

Agatha Christie

Grange okudun mu?
Okumadım. Ama siz yazınca hatırladım, okmayı düşündüğüm kitaplardı. Sisle gelen yolcuyu düşünmüştüm hatta. Teşekkürler.

bir çok kitabını okudum. Ama hala 10 küçük zenciyi pkumadın.
Şimdi birinden başlayayım en kosa zaöanda. Dayanamayıp bir iki günde bitirdiğim için yoruyor beni böyle romanlar, araya hafif bişey sokarım artık. Teşekkürlerr

-GiTaH- John Verdon'ın yeni kitabı çıktı, Kurt Gölü diye hatırlıyorum adını, okumadıysan bakabilirsin.

Çıkmış hakkaten ya. Ara ara kpntrol ederdim son aylarda bakmadım hiç. En kosa zamanda almam lazım. Polisiye seven herkezede şiddetle tavsiye ederim.
Çok telekkürler ayrıca

Çıkmış hakkaten ya. Ara ara kpntrol ederdim son aylarda bakmadım hiç. En kosa zamanda almam lazım. Polisiye seven herkezede şiddetle tavsiye ederim.
Çok telekkürler ayrıca

Rica ederim, 1 hafta falan oluyor çıkalı, kitapçıda denk gelmiştim, oradan aklımdan kalmış.

çöl deniz bugün biter hanımlar... herkese iyi okumalar

Benim de 2771 puanım var ama nasıl kullanacağım beceremedim ben
İki aydır kitap almıyorum bari puanları kullanayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…