- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Chuck Palahniuk - Lanetli 52. Sayfadayım.
Kanamam oldu. Doktora gidiyorum.
ben de çok istiyorum burda hamileyimmmm diye haykırmayı ama değilim kızlar
zaten moral bozukluğum da biraz o yüzden
hayırlısı olur inşallaH..
snein minnoş ne yapıyor. anneanneyi zorluyor mu çokİnşallah olacak canım. Olduğu zaman bekleyişlerin hepsini unutacaksın. Bunların hepsi bir hayal olacak.
merhaba. geçmiş olsunTeşekkür ediyorum hepinize hanımlar. Kan değerim de düştü, yani sadece hafta erken diye bir şey görünmedi durumu yok maalesef.
Lanetli- sayfa 75'teyim.
snein minnoş ne yapıyor. anneanneyi zorluyor mu çok
çok geçmiş olsun. oralar daha bir soğuktur şimdiKızım hastaydı yeni yeni iyileşiyor daha. Azıcık mızmızlık yapıyor o yüzden.
bir arkadaşım verdi banada. nasıl kitap.Selamlar
Havva'nın üç kızı 127 deyim. Hafta sonu şehir dışında olacağım. Yolculuk saatlerim de tam uyku saati.Sanırım pazartesiye kadar ilerleyemeyeceğim.
çok geçmiş olsun. oralar daha bir soğuktur şimdi
bir arkadaşım verdi banada. nasıl kitap.
Bu kitabı bende alınacak listesine eklemişim ama ne zaman niye ekledim hatirlamiyorum yorumlarını bekliyorum canımelenaferrante gecmis olsun..
Merhaba kizlar
Sezgin Kaymaz Kün kitabina basladim.. kitap 479 sayfa ben 35 teyim
elenaferrante geçmiş olsun canım
Bu kitabı bende alınacak listesine eklemişim ama ne zaman niye ekledim hatirlamiyorum yorumlarını bekliyorum canım
merhaba, aramıza hoşgeldinmerhaba kitap severler. 1 cocuk annesiyim. eskiden çok kitap okurdum. şimdi birilerinden kitap okuma isteği aşkımı pekiştirecek birliktelikler paylaşımlar beklemekteyim. dolayısıyla bana da yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldin :)merhaba kitap severler. 1 cocuk annesiyim. eskiden çok kitap okurdum. şimdi birilerinden kitap okuma isteği aşkımı pekiştirecek birliktelikler paylaşımlar beklemekteyim. dolayısıyla bana da yardımcı olur musunuz?
inşallah gün içerisinde girerek daimi olmak amacım:)merhaba, aramıza hoşgeldin
burada çocuk sahibi arkadaşlarımız çok var, okuduğumuz kitaplarımızı paylaşıyoruz, ortak okuma etkinlikleri yapıyoruz
topikte daimi olursan eski alışkanlığına kavuşacağını düşünüyorum
hoşbuldum bacım çok sağolasın.Hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?