Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabımı bitirdim.ipek çalışlar latife hanım herkese de tavsiye ederim.
yeni kitabım suskunlar 400 sayfa sürem nedir ?

bugün çarşıya çıkmıştım.evde kitap depom dolu olduğu halde her zaman ki yeni kitaplar aldım.
zülfü livaneli serenad
suskunlar lorenzo carcaterra
şeker portakalı
amin maalouf semerkant

10 gün verıyorum sana

Son düzenleme:
idare ederim :=) pazarın tadını çıkar :=) yap kahveni, aç müziğini
bir yandan da pc basında zaman öldür
sen nasılsın?

Aynen öyle geçti zaten tüm günüm. Hep evdeydim çıksam daha mı iyiydi bilmiyorum.Akşam da yarın için hazırlık yapacağım,iş durumları yani.

Hayırlı olsun yeni hazinelerin

okuyucular bizi taklit edenler var listemın aynısını ve rütbe isimlerimizi dahi kullanan biri var.
bilenler bilmeyenlere örnekleri göstersin. özel de.

Son düzenleme:
amywinehouse, listeye eklenmeden çıkarılmıştır.
4 gündür konuya gelmiyor.

Son düzenleme:
okuyucular bizi taklit edenler var listemın aynısını ve rütbe isimlerimizi dahi kullanan biri var.
bilenler bilmeyenlere örnekleri göstersin. özel de.

kim bu kişilerr ? birisibanada söyleyebilir mi?
orjinal fikirleri çalan insanlardan nefret ediyorum.

Söörr kitaba adapte olamadım henüz süremi 7 gün kadar daha uzatanı istiyorumm

merhaba
fikir hırsızlarının linkini gönderen herkese teşekkürler.

kitabımda 30.sayfadayım.

kitap sayılarını yazmamın sebebi bu kız kaçıncı kitabında diye uğraşmanı istemediğimden direk 4 demiş zaten yaziim hemen diye sana kolaylık olsun diye...
bu arada yöneticim ben son kitabım 90. sayfasına geldim bugün 48 sayfa okudum ama kitap bana tamamen ters düşmeye başladı spiritüel düşünceyi destekliyor ve benim acayip canım sıkıldı diğer sayfalara devam etmek istemediğimden kitabı bırakmak istiyorum ve bıraktım

bu arada fikir hırsızları mı varmış hani nerde :26:

Son düzenleme:
sadece 35 sayfa okuyabildim çok ağır ilerleyen bir kitap gercı dun ve bugun okuyamadım sadece cuma basladıgımda 35 sayfa okudum bakalım nasıl gıdecek bayada buyuk bı katap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…