Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım ben onu gördüm de kafam toplamadı, konunun aynısı var yazıcaktım sonra bişeyler bişeyler oldu yazamadım kaldı, demekki inat için yapılmış bu olay. Tahmin etmiştim ha.
Dur ben sana şarkı armağan edeyiimm, taklitler aslını yaşatırrrr vardı ya Gülşen'in. Devamını da bilmiyorum söyledim say sen .

canım okuyucular kitabım bitti, debbie macomber'ın okuduğum bu 4.kitabıydı ve dili çok güzel, hepinize tavsiye ederim

canım, bence kitabı bitir yine, en son cevap veya değerlendirmelerin için, yazara mail atabilirsin.
bazen ben köşe yazarlarına mail atarım, genelde cevap veriyorlar.

yaşasın yaşasın az kaldı. kabus bitecek. fısıltı 362.sayfadayım

bittiiiiii

yazar sanırım kitabı Grinin Elli Tonun okuduktan sonra yazmaya başlamış ve baya da etkilenmiş. ikinicisi de varmış ama onu okuyacak göz var mı bende . bunu bitirene kadar canım çıktı. beğenmedim. tavisye etmem

canım, bence kitabı bitir yine, en son cevap veya değerlendirmelerin için, yazara mail atabilirsin.
bazen ben köşe yazarlarına mail atarım, genelde cevap veriyorlar.

peki, yönetici surrender da bitirmemden yanaydı , fikirleriniz tabiki benim için çok değerli bu akşam bitiriim en iyisi

sonunda bitti datlu cadu gözün aydın

sörüm ben bu akşam şu sinir olduğum kitabı bitiriim efendimiz kitabına yarın başliim olu demi

merhabalar
kitabımın 140.sayfasındayım.
ve
''Gerçekten başarmışsan takdir değil,taklit edilirsin diyorum ''

Uyuyana Kadar - S. J. Watson

okuduğum kitap buydu ve dün bitti! tavsiye ederim herkese!

ben Şeker Portakalı'nı okumak istiyorum yöneticim sör'üm, diğer konuya da yazdım. 183 sayfa!
bana gün verir misin?

Thank you very much!

Teşekkür ederim okuyucu Sör süremi uzattığın için :)

92. sayfadayım .

Hmm bir söz vardı bir de;
"Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir. "

orası öyle canım :) bir de atıp tutmuyorlar mı, insanı hasta edıyorlar, ben de başka bır konudan çalmısım guya
Konumuza sahip çıkan bütün arkadaşlara teşekkürler.

anladım ben okuyucu snejanka
aynen, şunun şurasında 60 sayfa kalmış
bırakılır mı? ha gayret
Teşekkür ederim okuyucu Sör süremi uzattığın için :)
ne demek okuyucu thebeyin :)
92. sayfadayım .

Hmm bir söz vardı bir de;
"Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir. "
aynen.ama anlayana

yiğidi öldür hakkını yeme , bende yazarın hakkını yemeyim , zira grinin elli tonu bu kitaptan sonra yayımlanmış.

kitabım bitti marc levy
keşke gerçek olsa
yeni başlayacağım kitap ted dekker gelin koleksiyoncusu
sayfa sayısı 566

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…