Selam okuyucular, konumuzu taklit eden bir arkadaşımız var.
Bu arkadaşımız ''Herkes kitap konusu açabilir, bu size özel bir konu değil.'' deyip duruyor. Anlamamakta ısrarlı.
Daha önce, başka bir konuda da benim listemin aynısını yapmıştı. Orada ''okuyucu'' hitap şeklimi kullanmıştı.
Şu an, kendi kitap okuma konusunu açmış ve benim listemin yine aynısını yapacak.
Burada tek amacım, benim konumun aynısını yapması, liste şeklimden tutun da hitap şeklime ve süre şeklime, hatta bilgelik ağacı resmimize kadar taklit etmesi.
Tek sorun bu! Herkes konu açmakta özgür, bunu biz asla engellemeyiz, bize ne?
Benim tek derdım, x arkadaşımızın, benim yaptığım tabloma kadar aynısını taklit etmesi.
Bu hoş değil!
Bu zamana kadar, hangi konuda bizim konumuz gibi tablo yapıldı? Süre verildi veya hangi konu sahibi 4 - 5 günde bir liste yaptı?
Benim bu konuyu açmaktaki amacım, milleti konuma toplamak değil, anlayan anladı!
merhaba okuyucu arkadaşlarım hayırlı sabahlar
sörüm bunaldığım için bırakmadım, fikirleri bana tamamen zıt düştü okudukça sinirlendim sinirlendikçe gerildim okumak istemiyorum .İlk defa bu şekilde bir kitabı bırakıyorum 60 sayfam kalmış okusam okurum ama daha fazla sinirlenmek istemiyorum, kadının karşısına geçip cevap da veremiyorum iyice sinir oldum yani
19 gün teşekkürler
canım, bence kitabı bitir yine, en son cevap veya değerlendirmelerin için, yazara mail atabilirsin.
bazen ben köşe yazarlarına mail atarım, genelde cevap veriyorlar.
bittiiiiii
yazar sanırım kitabı Grinin Elli Tonun okuduktan sonra yazmaya başlamış ve baya da etkilenmiş. ikinicisi de varmış ama onu okuyacak göz var mı bende .bunu bitirene kadar canım çıktı. beğenmedim. tavisye etmem
orası öyle canım :) bir de atıp tutmuyorlar mı, insanı hasta edıyorlar, ben de başka bır konudan çalmısım guyaben hala 44. sayfadayım hiç kitap okumadım haftasonu, okuyamadım daha doğrusu aylaklık yaptım birazsıkma tatlı canını bilge sör aslolan bizim kitap okuma sevgimiz ve bu sevgi etrafında kurduğumuz arkadaşlık bağı, birbirimizi destekleyerek edindiğimiz ve paylaştığımız bilgiler :109:
Konumuza sahip çıkan bütün arkadaşlara teşekkürler.
Canım ben onu gördüm de kafam toplamadı, konunun aynısı var yazıcaktım sonra bişeyler bişeyler oldu yazamadım kaldı, demekki inat için yapılmış bu olay. Tahmin etmiştim ha.
Dur ben sana şarkı armağan edeyiimm, taklitler aslını yaşatırrrr vardı ya Gülşen'in.Devamını da bilmiyorum söyledim say sen .
aynen, şunun şurasında 60 sayfa kalmışpeki, yönetici surrender da bitirmemden yanaydı , fikirleriniz tabiki benim için çok değerli bu akşam bitiriim en iyisi
sonunda bitti datlu cadu gözün aydın
sörüm ben bu akşam şu sinir olduğum kitabı bitiriim efendimiz kitabına yarın başliim olu demi
ne demek okuyucu thebeyin :)Teşekkür ederim okuyucu Sör süremi uzattığın için :)
92. sayfadayım .
Hmm bir söz vardı bir de;
"Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir. "
aynen, şunun şurasında 60 sayfa kalmış
bırakılır mı? ha gayret
bittiiiiii
yazar sanırım kitabı Grinin Elli Tonun okuduktan sonra yazmaya başlamış ve baya da etkilenmiş. ikinicisi de varmış ama onu okuyacak göz var mı bende .bunu bitirene kadar canım çıktı. beğenmedim. tavisye etmem
liste zamanı
akşam listemiz hazır olacak
kitabım bitti marc levy
keşke gerçek olsa
yeni başlayacağım kitap ted dekker gelin koleksiyoncusu
sayfa sayısı 566
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?