Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

500.sayfayız

Düzelteyim mesajımla 501 oldu.

Son düzenleme:
Henüz hiç okuyamadım bugün.
Az da okumak istiyorum bakalım.

Bu arada çakma topiği hangisi ,bana da iletirmisiniz okuyucu arkadaşlarım.

merhaba sur;
bende aranıza katılmaya hazırım...
kitabım;
Diriliş-Turgut Özakman 560 sayfa
Gün verir misin? Şimdiden teşekkürler..

Söörr kitaba adapte olamadım henüz süremi 7 gün kadar daha uzatanı istiyorumm
tabiki uzatabılırım okuyucu thebeyin
aslında yarım bırakmanı asla tavsiye etmem, ama ciddi manadana bunaldıysan sana kalmıs :)
sör üm yeni kitabım ''efendimiz'' 600 sayfa Eki Görüntüle 641052
19 gün verıyorum sana
500.sayfayız

Düzelteyim mesajımla 501 oldu.
gün mü istiyorsun? anlamadım ben okuyucu nurlum?
kızlar merhaba bende listeye dahil olmak istiyorum nasıl olacak sonradan alınıyormu??

merhaba sur;
bende aranıza katılmaya hazırım...
kitabım;
Diriliş-Turgut Özakman 560 sayfa
Gün verir misin? Şimdiden teşekkürler..
hoşgeldin :) 15 gün verıyorum sana okuyucu fellikstar

Selam okuyucular, konumuzu taklit eden bir arkadaşımız var.
Bu arkadaşımız ''Herkes kitap konusu açabilir, bu size özel bir konu değil.'' deyip duruyor. Anlamamakta ısrarlı.
Daha önce, başka bir konuda da benim listemin aynısını yapmıştı. Orada ''okuyucu'' hitap şeklimi kullanmıştı.
Şu an, kendi kitap okuma konusunu açmış ve benim listemin yine aynısını yapacak.
Burada tek amacım, benim konumun aynısını yapması, liste şeklimden tutun da hitap şeklime ve süre şeklime, hatta bilgelik ağacı resmimize kadar taklit etmesi.
Tek sorun bu! Herkes konu açmakta özgür, bunu biz asla engellemeyiz, bize ne?
Benim tek derdım, x arkadaşımızın, benim yaptığım tabloma kadar aynısını taklit etmesi.
Bu hoş değil!

Bu zamana kadar, hangi konuda bizim konumuz gibi tablo yapıldı? Süre verildi veya hangi konu sahibi 4 - 5 günde bir liste yaptı?
Benim bu konuyu açmaktaki amacım, milleti konuma toplamak değil, anlayan anladı!

Son düzenleme:
aslında yarım bırakmanı asla tavsiye etmem, ama ciddi manadana bunaldıysan sana kalmıs :)

19 gün verıyorum sana

merhaba okuyucu arkadaşlarım hayırlı sabahlar
sörüm bunaldığım için bırakmadım, fikirleri bana tamamen zıt düştü okudukça sinirlendim sinirlendikçe gerildim okumak istemiyorum .İlk defa bu şekilde bir kitabı bırakıyorum 60 sayfam kalmış okusam okurum ama daha fazla sinirlenmek istemiyorum, kadının karşısına geçip cevap da veremiyorum iyice sinir oldum yani
19 gün teşekkürler

ben hala 44. sayfadayım hiç kitap okumadım haftasonu, okuyamadım daha doğrusu aylaklık yaptım biraz sıkma tatlı canını bilge sör aslolan bizim kitap okuma sevgimiz ve bu sevgi etrafında kurduğumuz arkadaşlık bağı, birbirimizi destekleyerek edindiğimiz ve paylaştığımız bilgiler :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…