Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba arkadaşlar ben de bu harika topiğe üye olmak istiyorum.Yarın itibariyle başlayacağım. Kuralları da biliyorum.

İlk kitabım: Asma Pansiyon- Işıl ŞENOL- 209 syf.
sürem nedir?

Merhaba arkadaşlar ben de bu harika topiğe üye olmak istiyorum.Yarın itibariyle başlayacağım. Kuralları da biliyorum.

sürem nedir?

hoşgeldin okuyucu xNeharx, kuralları bildiğine göre hemen süreni verıyorum sana
7 günün var

liste bugün yapıldı, 6 gün sonra listede ismini görebılırsın :)http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
ilk mesajın linkini verdim, oranın kuralları çok katı çünkü
bilmeni istedim

Hoşbuldum teşekkür ederim. Kitaba başlama ve bitirişleri; aynı zamanda hangi sayfada olduğumuza dair bildirimleri öteki topiğe yazıyoruz. Burada da kitabın içeriğinden vs bahsediyoruz. Doğru anladım sanırım:44:

pek sayılmaz oraya sadece kitabın bittiğinde yazacaksın
'kitabım bitti, xxx yazardı'' şeklinde

süreyi, raporları ve her şeyi buraya.
tarihleri sadece ben yazıyorum oraya, okuyucular yazamıyor.

ama ben yokum listede ki,tabımın ismini falan yazmıstım gecen hafta 35.ssayfadayım dıye bıldırım yaptım dun

yaaa aama bak 21.02 de yazmısım ben neyse yeniden hosbuldum öyleyse

yaaa aama bak 21.02 de yazmısım ben neyse yeniden hosbuldum öyleyse

evet yazmışsın :=) ama benden süre istememişsin ki, bir tanıdık gibi gelmiş ve konuya yazmışsın :)
ayrıca listede olsaydın çıkarılırdın
çünkü 4 gün boyunca konuya hiç uğramamışsın
ama bu süre zarfında kadınlar kulübüne sürekli uğramışsın

Son düzenleme:
Çalıntı bir konu, despot bir yönetici, katı kurallar, kaprisler, tripler, kovmalar...

Vay be! Ne atraksiyonlar varmış burda da haberimiz yokmuş.

Arkası yarın sanki mübarek...

Günaydın okuyucular

Maalesef ben de dün hiç okuyamadım, hatta bugün de okuyamayabilirim. Yoğunluklar başladı performans düştü bende.

ben de varım :) beni de listeye alabilir misiniz acaba tembellik yapıyorum bu ara kitap okumuyorum pek :26:

evet okudum, takip ederim tabii :)

Hoşgeldiniz okuyucu beba92 :)

sürem nedir?

Hoşgeldiniz okuyucu xNeharx.. :)

ama ben yokum listede ki,tabımın ismini falan yazmıstım gecen hafta 35.ssayfadayım dıye bıldırım yaptım dun

Hoşgeldiniz okuyucu exixizimm.. :)

Çalıntı bir konu, despot bir yönetici, katı kurallar, kaprisler, tripler, kovmalar...

Vay be! Ne atraksiyonlar varmış burda da haberimiz yokmuş.

Arkası yarın sanki mübarek...

Sorma canım sorma..
Ne ararsan var..

Günaydın okuyucular

Maalesef ben de dün hiç okuyamadım, hatta bugün de okuyamayabilirim. Yoğunluklar başladı performans düştü bende.

Günaydınnn..
Umarım kısa sürede tekrar çok okuduğunuz günlere dönersiniz..

Herkese günaydınn.. :) Kitabımdan korkuyordum dün gece, günahını almışım..
Kardeşim kahvaltısını edene kadar, 65. sayfaya gelmişim bile çok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…