Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

acıkcası kitap dısında o kadar farklı konularda yazısmalar gıtmıs kı senden sure ıstemem gerektıgını bıle bılmıyordum neyse sadece kıtap hakkında ve kitaplardan alıntılar hakkında bır konu acarsan lutfen davet eder mısın burada cok farklı konusmalar ve ıkı uc kısı arasında yogunlasmalar oldugu ıcın ben odaklanamam yani isterim ki kimler hangi kitabı okuyor yorumu ne bende o kitabı okurmuyum ama burda o tek cumleyı yakalamak ıcın en az bes sayfa okumam lazım sizlere iyi okumalar :) ben çıktım

savunman bu mu oldu?hem 4 gün boyunca uğramamıssın, hem de kalkmış laf söyluyorsun.ne yazacagımızı sana mı soracagız?
konunun ilk mesajını okumadan gelıyorsunuz, sorunca da 'okudum'' deyıp geçiştiriyorsunuz
listeye yazılmayınca veya cıkarılınca biz kötü oluyoruz
buranın kuralları var, herkes seçiminde özgürdür.
oldu, ben sırf senın için bir konu açarım
exixizimm, gelsin de benim konumu şereflendirsin diye, tövbe yarabbim yaa
burada her bilgi mevcuttur, bakmasını bilene!

Son düzenleme:
okuyucu bilge arkadaşlarım, dün Şeker Portakalı isimli kitaba başladım. Ağrım, sancım ve uykum vardı. Kaç sayfa okuduğuma bakmadım ama sanırım 10 sayfa kadardır. Olsun hiç yoktan iyidir değil mi?

canım şeker portakalı çok güzel bir kitap, okumaya tam adapte başladığında bir çırpıda okuyacağını düşünüyorum

herkese günayıdn
geçmiş olsun canım. iyi okumalar
bende neye başlayacağıma karar veremedim. şu an elimde henüz bitiremdiğim bir kitabım var. çok ilerlemiş olduğum için ismini bildirmemiştim. onu bitirdikten sonra yenisine başlayacam ama hangisi olacak karar veremdim. :26:
karar süremiz kaç sün sör

2-3 güne kadar karar verirsin heralde
okuyucu DadluCadu?

sana da günaydın :) sabah sabah sinirlerim zıpladı, bunları bana sayıyla mı veriyorlar
anlamadım yaa
ben yıllar önce bir gün çok mutsuzdum. iş yerindeki arkadaşıma yazdım ki: ben çok kötü hissediyorum kendimi.
O da yazdı ki: "Boş koy topraaaaaam!"
Ben de sana yazayım aynısını...

zaten bu kadar kaba olduğunu bilseydim hiç girmezdim konuna sana benim için konu aç dedim mi kendine göre yorumlama hiç yakıştıramadım böyle bir uslubu bu sitede ilk defa karsılasıyorum senin gibi bir konusanla!!

ben yıllar önce bir gün çok mutsuzdum. iş yerindeki arkadaşıma yazdım ki: ben çok kötü hissediyorum kendimi.
O da yazdı ki: "Boş koy topraaaaaam!"
Ben de sana yazayım aynısını...

sanki ben burada ücretlı çalışan memurum
konu benim konum, yönetıcıler izin verdıkten sonra
istediğim kuralı koyar, istediğim şey için izin alır ve uygularım
kimseyi ilgilendirmez.

kaba mı? sen ilk baş ne yazdıgını tekrar tekrar oku, sonra şaşır
ok? şimdi konumundan çıkabılırsın.
kişiye göre tavırlarım değişir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…