okuyucu snejanka, bu arkadaş listemızde yok, neden daha dıkkatlı hareket etmıyorsunuz?
mesajından sonra ona cevap vermısım zaten.
kaba mı? sen ilk baş ne yazdıgını tekrar tekrar oku, sonra şaşır
ok? şimdi konumundan çıkabılırsın.
kişiye göre tavırlarım değişir.
senın mesajından öncesınde zaten arkadaşın listede olmadıgı anlasılıyor.Canım ortalık benim mesajımdan sonra celallenmiş ki.
Ben listeden çıktı, geri geldi sandım.
ben gayet normal bir dille yazdım ama senin boyle biri olduğunu bilseydim muhattap olmazdım!!!
senın mesajından öncesınde zaten arkadaşın listede olmadıgı anlasılıyor.
iyi muhatap olma
konumu kırletme
seninle yeterince kirli
seninle yeterince kirli
listeye alınmayınca olacagı bu
arkadaşım çıkarmısın konumdan.
acıkcası kitap dısında o kadar farklı konularda yazısmalar gıtmıs kı senden sure ıstemem gerektıgını bıle bılmıyordum neyse sadece kıtap hakkında ve kitaplardan alıntılar hakkında bır konu acarsan lutfen davet eder mısın burada cok farklı konusmalar ve ıkı uc kısı arasında yogunlasmalar oldugu ıcın ben odaklanamam yani isterim ki kimler hangi kitabı okuyor yorumu ne bende o kitabı okurmuyum ama burda o tek cumleyı yakalamak ıcın en az bes sayfa okumam lazım sizlere iyi okumalar :) ben çıktım
Sessiz kalayım dedim ama kusura bakma kib yapmak zorunda kaldım bu mesajdan sonra.
Kimse senin istediğin gibi olmak zorunda değil, burada bulunmak zorunda değilsin.
ya bi git senin li,stene girmeyi bırak böyle karakterde biri varmış bu sitede ben ona şaşkınım
okuyucu lavin, üstteki yorumdan ne anladıgını söyler mısın bana?
ben, dalga geçen ve alaycı tavırlı bir yorum sezdim, ya sen?
karakterime bu kadar taktığına göre, içinde bir yerlerde bu konuda ağır eksikliklerin var.
ya dalga gecsem senın uslubunu kullanırdım nıye dlga geceyım kı cok net yazdım ben senın beynın bu yonde calısıyor ukala oldugun ıcın neyse ya senın actıgın konulara bakayımda bı daha actıgın konulara gırmeyım
açtığım konulara bak ve feyzal
bence senın eksıklıklerın varkı ınsanların sana boyle davranıo senı pohpohlamasını emrıne gırmessını ıstıyorssun
fikrin neyse
zikrin o galiba
Turkuazcanım, "aşkın gözyaşları" isimli kitaplar benim de okunacaklar listemde...arkadaşlar,
aranızda Aşkın gözyaşları 1-2-3-Sinan Yağmur yazarı
okuyan var mı acaba?
okuyan varsa düşüncelerini bilmek isterim.
tşk ler
basitliğin cümlelerinden belli benim yazdıklarıma cevaplarından belli konunun kitap olduğu bir sayfada bile böyle konuşmalar yaptırdın bana seni basitliğinde konunda bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?