tebrıkler okuyucu xneharxHerkese merhaba. Bildirimler sayfasına da yazdım; Asma Pansiyon adlı kitabımı bitirdim, çok beğendim, tavsiye ederim.
Yeni kitabım; Sis ve Gece-Ahmet ÜMİT- 265 sayfa. Sürem nedir?
İyi akşamlar okuyucularım, bilgelerim...
Sör, 3. bir ünvan bul bize tam olsun.
Bu arada, 152. sayfadayım.
tebrıkler okuyucu xneharx7 gün verıyorum sana
2 haftadır Benim Adım Kırmızıyı okuyacam okuyamıyorum kitap kendine çekmiyor bir türlü beni zar zor 90. sayfaya geldim sizlerle beraber hızlanırım belki aranızdayım :)
bana da oluyor ara sıraTeşekkür ederim. Bir de masal kahramanlarını özlemesem çok iyi olacak. Üzülüyorum onlardan ayrılınca.
2 haftadır Benim Adım Kırmızıyı okuyacam okuyamıyorum kitap kendine çekmiyor bir türlü beni zar zor 90. sayfaya geldim sizlerle beraber hızlanırım belki aranızdayım :)
Üniversitedeyken almıştım ben de o kitabı. 3 defa baştan başlayarak ancak 10 sayfa okudum ama yok nafile bir türlü okuyup anlayamadımHala kitaplığımda okunmak için bana bakıyor ama hiç içimden gelmiyor malesef
bana da oluyor ara sıra
hoşgeldin canımilk mesajımızı okudun mu?
Biz derste inceleme yapıcaz Edebiyat Bölümü olunca :) günde 1 kitap bitiren kitap delisiyimdir yok bu kitap beni bitirdi/QUOTE]
Ben de edebiyat bölümü mezunuyum. Allah kolaylık versin. Yeni Türk Edebiyatı dersinde mi inceliyorsunuz?
Biz derste inceleme yapıcaz Edebiyat Bölümü olunca :) günde 1 kitap bitiren kitap delisiyimdir yok bu kitap beni bitirdi
Evet canım okudumsüre verme ve kaçıncı sayfada olduğunu yazma aktif olma var yani kural olarak :)
Oy yüreğim darlandı bakınca 470 :18:
1 saat sonra yeni çıkan kitapların tanıtımını yapacagım :) klasıklerın dısına çıkalım bıraz değil mi
xneharx evet canım postmodernist romana örnek olarak inceleme yapıcaz roman okurken bilinçakışı,monolog var diye okumaya başladım kitapları inceleme tekniklerini öğrendiğimden belli
Kitabın Yazarı : Sophie McKenzie
Kitabın Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Basım Tarihi : Mart 2013
Lauren evlat edinildiğini biliyor ve gizemli geçmişini merak ediyor. Ama küçücük bir bebekken Amerikalı ailesinin yanından kaçırıldığını öğrendiğinde, tüm hayatı ona büyük bir yalanmış gibi görünmeye başlıyor.
Neden onun sorularına yanıt veren kimse yok? Biyolojik anne ve babasını nasıl bulabilir? Üvey anne ve babası Laurenin kaçırılmasından sorumlu mu?
Lauren gerçeği öğrenmek için ailesinin yanından kaçıyor ama bu macera gittikçe daha tehlikeli bir hal almaya başlıyor Özellikle de onu kaçıranların Laureni susturmak için her şeyi yapabileceklerini anladığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?