Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Herkese merhaba. Bildirimler sayfasına da yazdım; Asma Pansiyon adlı kitabımı bitirdim, çok beğendim, tavsiye ederim.
Yeni kitabım; Sis ve Gece-Ahmet ÜMİT- 265 sayfa. Sürem nedir?
tebrıkler okuyucu xneharx 7 gün verıyorum sana
İyi akşamlar okuyucularım, bilgelerim...

Sör, 3. bir ünvan bul bize tam olsun.

Bu arada, 152. sayfadayım.

5. veya 6. bile bulurum, fikir insanıyız biz

Hala başalayamadım kitabıma. :44:
O bana ben ona bakışıp duruyoruz. Hala tavlayamadı beni ama

2 haftadır Benim Adım Kırmızıyı okuyacam okuyamıyorum kitap kendine çekmiyor bir türlü beni zar zor 90. sayfaya geldim sizlerle beraber hızlanırım belki aranızdayım :)

2 haftadır Benim Adım Kırmızıyı okuyacam okuyamıyorum kitap kendine çekmiyor bir türlü beni zar zor 90. sayfaya geldim sizlerle beraber hızlanırım belki aranızdayım :)

Üniversitedeyken almıştım ben de o kitabı. 3 defa baştan başlayarak ancak 10 sayfa okudum ama yok nafile bir türlü okuyup anlayamadım Hala kitaplığımda okunmak için bana bakıyor ama hiç içimden gelmiyor malesef

Teşekkür ederim. Bir de masal kahramanlarını özlemesem çok iyi olacak. Üzülüyorum onlardan ayrılınca.
bana da oluyor ara sıra

hoşgeldin canım ilk mesajımızı okudun mu?

Biz derste inceleme yapıcaz Edebiyat Bölümü olunca :) günde 1 kitap bitiren kitap delisiyimdir yok bu kitap beni bitirdi
bana da oluyor ara sıra

hoşgeldin canım ilk mesajımızı okudun mu?

Evet canım okudum süre verme ve kaçıncı sayfada olduğunu yazma aktif olma var yani kural olarak :)

peki

kitabının sayfa sayısını bana söyluyorsun
bende gün verıyorum sana

xneharx evet canım postmodernist romana örnek olarak inceleme yapıcaz roman okurken bilinçakışı,monolog var diye okumaya başladım kitapları inceleme tekniklerini öğrendiğimden belli

1 saat sonra yeni çıkan kitapların tanıtımını yapacagım :) klasıklerın dısına çıkalım bıraz değil mi

1 saat sonra yeni çıkan kitapların tanıtımını yapacagım :) klasıklerın dısına çıkalım bıraz değil mi

Süper olur. Ne var ne yok yeni hiç bilmiyorum. Kitapçıda dolaşmayalı oldu baya . Eskileri okuyayım diye diye gündemden koptum. :26:

xneharx evet canım postmodernist romana örnek olarak inceleme yapıcaz roman okurken bilinçakışı,monolog var diye okumaya başladım kitapları inceleme tekniklerini öğrendiğimden belli

Oooovvvv biz de 4.sınıfta bu konu için Virginia Woolf'dan okumuştuk, çok ama çok zorlanmıştım ben de.

Kitabın Yazarı : Judith Kuckart
Kitabın Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Basım Tarihi : Mart 2013

Judith Kuckart, “Her hareketin hedefi durağanlıktır, çünkü her hareketin sonunda kalıcı bir şey olması gerekir,” sözüyle süslediği Kütüphaneci ile bizleri duvarın ayırdığı Berlin’e götürüyor. Şehrin enfes tasviri, bir kütüphaneci ve bir dansçının ilişkisi, karakterlerin kesif mazileri, en mahrem anlar ve hisler, iz bırakan bir anlatım tarzıyla gözümüzde canlanıyor.

Son düzenleme:
Kitabın Yazarı : Sophie McKenzie
Kitabın Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Basım Tarihi : Mart 2013

Lauren evlat edinildiğini biliyor ve gizemli geçmişini merak ediyor. Ama küçücük bir bebekken Amerikalı ailesinin yanından kaçırıldığını öğrendiğinde, tüm hayatı ona büyük bir yalanmış gibi görünmeye başlıyor.
Neden onun sorularına yanıt veren kimse yok? Biyolojik anne ve babasını nasıl bulabilir? Üvey anne ve babası Lauren’in kaçırılmasından sorumlu mu?
Lauren gerçeği öğrenmek için ailesinin yanından kaçıyor ama bu macera gittikçe daha tehlikeli bir hal almaya başlıyor… Özellikle de onu kaçıranların Lauren’i susturmak için her şeyi yapabileceklerini anladığında…

Sevebileceğim roman türlerinden, bu tür konular ilgimi çekiyor. Teşekkürler listeme ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…