Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitabın Yazarı : Nora Roberts
Kitabın Yayınevi : Harlequin Türkiye AŞ.
Basım Tarihi : Şubat 2013

ALACAKARANLIK – NORA ROBERTS

İskoçya, 1745... Kanlı bir meydan savaşının yanı sıra, başka bir savaş daha yaşanmış ve kazanılmıştı... Bedeli onur, zaferi aşk olan savaştı bu...
Serena MacGregor, bir İskoçyalı olarak, tüm İngilizlerden nefret ediyordu ve son derece geçerli nedenleri vardı. İngiltere’nin, Ashburn Kontu, Brigham Langston da bu nefretten payına düşeni alacaktı.
Brigham, İskoç davasına olan sadakatiyle MacGregor ailesine kendini kanıtlamış ve saygılarını kazanmıştı, ama Serena’nın, ona ve ırkına duyduğu nefretten vazgeçmeye hiç niyeti yoktu.
Güzelliği, tutkuları, inançları, davasına olan adanmışlığıyla Serena’ya âşık olan Brigham, onun bu nefretini yenmek ve onu kazanmak zorundaydı..

145. sayfadayım.
İyi uykular ,güzel sabahlara uyanmanız dileğiyle

günaydın kızlarrr :) kitabımdan dün iş nedeniyle 117 sayfa okuyabildimmm ama bugun devamm :)

Benide aranıza alırsanız mutlu olacağım.

Hoşgeldin canımm

İlk sayfamızı okudun mu?

Başlayacağımız kitabı söylüyoruz,konu sahibimiz bitirmemiz için süre veriyo ve listeye ekliyor.

Her gün de ne yaptık,kaç sayfa okuduk ya da okuyamadıksa bunu yazıyoruz. Devamlılık grekiyor yani,gerçi sen her gün geliyorsun foruma sorun olmaz,gelmeyi unutma yater hem sohbetlerimize de katılırsın.

okuyucu giz, kitapların tamamını gönderdim :) zevkle ve sıkılmadan okuman dileğiyle:81::119::119:

Çok teşekkür ederim bilge Sör' üm.
Şimdi onları inceliyorum .
Bu arada kitap tanıtımları da çok iyi oldu . Kimilerini not aldım . Uygun zamanda alıp okumayı düşünüyorum.

Hazır yazmışken bildirimimi de yapayım . Bu sabah okumaya başladım . 47. sayfadayım .
Isınmaya başladım kitaba. İnşallah böyle de devam eder.

merhaba sevgili bilgeler :80: dün 20 sayfa daha okudum hedefim bugün bitirmek

kitap tanıtımları çok güzel olmuş bilge sör takibindeyim son tanıtımdan bu yana 1.5 ay geçtiğine şaşırdım zaman nasıl geçiyor

Günaydın Okuyucu Bilge Arkadaşlarım,
Tam bakmadım ama 30 - 35 sayfa kadar okudum zannediyorum.
Sizlerde durum nedir?

Keyifli okumalar diliyorum hepimize...

Yönetici Bilge Surrender, kitap tanıtımların için teşekkür ederiz.

Bir Olasılıksız ve az okuma vakası..
Allah'ım sen bana sabır ver..
Bu kitaba geçince neden okumuyorum ben, uçaklara kafa atacağım sinirden.

Günaydın Okuyucu Gülümsün
Ben daha bu sabah okumaya başladım . Beklediğimden iyi bir giriş yapabildim .
Senin de güzel gidiyordur inşallah. Şeker Portakalı zaten seni peşinden sürükler sen istemesen de
Geçen aylarda ben de tekrardan okumuştum . Çok sürmedi bitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…