Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Seviyorsan git konuş bence gibi olmuş sör evet okuyamadım zorlamıyorum
Yeni kitap PC Cast&Kristin Cast-Vahşi sayfa :400 sürem nedir

az önce mailime gelen bir kitap tanıtımı... ben de sizinle paylaşmak istedim. güzel bir kitaba benziyor...

Katarina Mazetti
PEGASUS YAYINLARI

Cesaretin varsa aç kalbini!

Düzenli olarak kocasının mezarını ziyaret eden Desirée her seferinde yan mezarı ziyarete gelen, bazı parmakları eklem yerlerinden kesik ve mezarlığı çiçeklendirmekle uğraşan bir adama rastlar. Annesinin ölümünden beri aile çiftliğinde yirmi dört inekle birlikte tek başına yaşayan Benny ise her mezarlık ziyaretinde gördüğü, yan mezardaki şapka takan ve şiir kitabı okuyan kadının kim olduğunu merak etmektedir.

Bir gün, ikisinin de dudaklarında kendiliğinden, karşılıklı bir gülümseme belirir…

Otuzlarında ve uyumsuz iki insanın bir ilişki yürütmesi neden bu kadar imkânsız, sorusunun yanıtını arayan sürükleyici bir aşk hikâyesi. Cevap, genç yaşta dul kalmış, evindeki reçel kavanozlarını alfabetik sıraya sokan, entelektüel ve son derece titiz kütüphaneci Desirée ile nazik, çok fazla çalışan ve kasabanın “müzmin bekârı” olmaktan ölesiye korkan süt üreticisi Benny’nin, aslında göründüğü kadar imkânsız olmayan aşkında gizli

“Aç Kalbini alışılmadık, çekici, eğlenceli ve aynı zamanda son derece bağımlılık yapıcı. Katarina Mazetti aşk denen çılgınlığı kesinlikle çok iyi biliyor.” -Claire Cook

“Karşınızda bu senenin en güzel, en eğlenceli, en dikkat çeken aşk romanı. Okuduğunuzda mutluluk peşinizi bırakmayacak.” -Cosmopolitan

“Büyülü ama gerçekçi ve eğlenceli bir aşk hikâyesi. Elinizden bırakamayacaksınız.” -The Times

“Bu olağanüstü ama gerçekçi aşk hikâyesini okurken elinizden bırakmak istemeyeceksiniz ve sayfalar akıp gidecek.” -The Observer

“O kadar gerçek ve yürek ısıtıcı.” -Daily Mail

yeter artıkk :) 390 da bırakıyorum kitabıı yarın devam etcemm :)
273 sayfanın gururyla kendimi kutluyorumm

71. sayfadayım . Bugünlük yeter diyorum . Sabah kaldığım yerden devam ederim umarım.

İvan Andreyiç, korkudan titreyerek:
- Beyefendi,beyefendi! diye bağırdı; inanın bana, ben de evde
yatarım. Bu ilk oluyor... Aman Tanrım, görüyorum ki siz beni
tanıyorsunuz. Siz kimsiniz delikanlı? N'olur, bana arkadaşça
söyleyin, siz kimsiniz?
- Dikkat edin! İşi zorbalığa dökerim...
- İzin verin, beyefendi, izin verin de size anlatayım; bütün
bu rezilliği aydınlatmama izin veriniz...
- Bana ne sizin açıklamanızdan, hiçbir şey öğrenmek
istemiyorum. Susun, yoksa...
- Ama elimde değil ki...
Karyolanın altında hafif bir kavga işitildi, İvan Andreyiç
sustu.

(bayıldım bu adama, bir kibar, bir komık D bir light, bir paranoyak İvan Andreyiç )

İyi aksamlar Sör. Bu aralar biraz sıkıntıdayım maalesef. Yarindan itibaren sinavlarim basliyor haftaya da sinavlarim var ayrica sunmam gereken projeler var. Hepsi bir haftaya sıkıstı sanki. Kitap yerine ders kitaplarimi okuyorum.
Rica etsem süremi 1 hafta uzatabilir misin?

evet, fark ettim
elbette uzatırım, kolay gelsin sana fındık

offfff ben kitap okumaya bayılırım fakat tüm kitaplarım diğer evde bende buraya katılmak istiyorum. gerçekten kitap okumak muhteşem birşey

- Sanırım yukarda patırtı ediyorlar, demek zorunda kaldı.
Çünkü gerçekten karyolanın altında gürültü çoğalmaya
başlamıştı. Kocası yanıt verdi:
- Evet yukarda! Yukarda. Sana demedim mi? Bir züppe gördüm,
khi-khi! Bıyıklı bir züppe, khi-khi; aman Tanrım, sırtım...
Şimdi bıyıklı bir züppeye rasladım.
İvan Andreyiç mırıldandı:
- Bıyıklı mı? Aman Tanrım, sanırım sizden söz ediyor!
- Yahu, siz ne biçim adamsınız? Burada, işte burada ben
sizinle yan yana yatıyorum: O bana nasıl raslayabilir? Yüzüme
dokunmayın be!
- Hey Tanrım, şimdi bayılacağım.
Bu sırada yukarda gerçekten bir gürültü işitildi, delikanlı
mırıldandı:
- Orada neler oluyor acaba?
- Beyefendi! Korkuyorum, dehşet içindeyim, bana yardım edin.
- Şşşt!

offfff ben kitap okumaya bayılırım fakat tüm kitaplarım diğer evde bende buraya katılmak istiyorum. gerçekten kitap okumak muhteşem birşey

kesinlikle öyle :) hoşgeldin
bize katılmak istersen ilk mesajı okuyabılırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…