Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Benim de uyguladığım bir taktiktir
Bu arada ekitap, bilgisayardan kitap okumak mıdır? Eğer öyleyse gözleriniz yorulmuyor mu acaba?:44:

evet, pcden okuma.
ben arka fonların renklerini gözü yormayacak bir şekilde ayarlıyorum:) çok rahat

Son düzenleme:
İyi akşamlar okuyucu arkadaşlarım.. :)
Kitap okumaya ara verdim.. Aradan üç-beş saat geçince kitabı geriden alıp okumak zorunda kalıyorum...
Telefon numaramı bile hatırlayamazken; kitabı nasıl hatırlayayım.. Eee snejanka, balık yemezsen böyle unutkan olursun.. :))

Yarın epeyce geriden alıp başlayacağım sanırım, çünkü en ufak şey dahi aklımda değil; nasıl bitecek bu kitap hiç bilmiyorum...

evet, pcden okuma.
ben arka fonların renkleri gözü yormayacak bir şekilde ayarlıyorum:) çok rahat

ben harry potterın son kitabını okumuştum 4 günde mi ne gözlerimden yaşlar akıyordu artık, ondan sonra da hiç ekitap okumadım cesaret edemedim yani :)

aşk romanları pek bana göre değil aslında
olursa da içinde her şey olacak

Sana katılıyorum ama benim kitabımda şimdilik bir şey yok . Çok durağan. Sürekli bir kıskançlıktır gidiyor.
Şimdi e-kitap olarak Luigi Pirandello_Üç kısa oyun seçtim. Diğer süreme ek oluyor değil mi , ayrıyetten süre veriyor musun canım ?
İlk olacak hiç daha önce iki kitabı aynı anda okumadım

merhaba okuyucu snejanka, bizim de aklımızda kitap oldugu gibi kalmıyor heralde
öyle bir şey çok zor, sanmıyorum ben akılda oldugu gibi kalsın
oku, konuyu bil yeter

Ben de polisiye romanları çok seviyorum. Şuan da Ahmet Ümit'ten Sis ve Gece'yi okuyorum ki Ahmet Ümit harika bir polisiye yazarıdır ama bu kitabı hiç hoşuma gitmedi. 89 sayfadır sürekli Mit ajanı kahramanımız belgeleri okuyor,inanılmaz sıkıldım.

Bu arada bir de bu kitapla birlikte "1.tekil kişili" yani "ben" anlatımlı kitapları okurken zorlandığımı hissettim. Sizde var mı böyle bir durum?

ben harry potterın son kitabını okumuştum 4 günde mi ne gözlerimden yaşlar akıyordu artık, ondan sonra da hiç ekitap okumadım cesaret edemedim yani :)
çok kalın kitabı bende okumam, sayfa sayısı 200'ü geçmeyecek, yoksa pcden okumam
bende okumamıstım daha önce, ama alıştım işte :) süren buna dahil :) 3-4 gün oku, alışacaksın :)
ve bır dahakı sefere kıtaplarını secersın
benden ona göre zaman istersin, birden fazla kıtap için :)
Anladım, teşekkür ederim. Ben hayatta okuyamam öyle. Kitabın kokusu, sayfaları bambaşka

bende ilk baş aynı şeyi düşünüyordum ama üstte yazdıgım gibi durum

merhaba okuyucu snejanka, bizim de aklımızda kitap oldugu gibi kalmıyor heralde
öyle bir şey çok zor, sanmıyorum ben akılda oldugu gibi kalsın
oku, konuyu bil yeter

Diğer kitaplar için evet, çok haklısın; benimde öyle kuzum ama, Olasılıksız illeti duman ediyor beni, sıfır aklımda var olan şeyler.. Kitabın adını doğrultamamaktan korkuyorum..

çok kalın kitabı bende okumam, sayfa sayısı 200'ü geçmeyecek, yoksa pcden okumam

işte daha kitap olarak çıkmamıştı ben de deli gibi okumuştum aslında çok pratik ama benim arşivim yok maalesef küçük küçük kitaplar indilebilir boş zamanlar için :)

e-kitap okursanız eğer, sayfa sayısı 200'ü geçmesin
hem bunalmış olmazsınız, hem de gözleriniz yorulmaz.
insan kendini teşvik etmesini iyi bilecek.

işte daha kitap olarak çıkmamıştı ben de deli gibi okumuştum aslında çok pratik ama benim arşivim yok maalesef küçük küçük kitaplar indilebilir boş zamanlar için :)

boş zaman demeyelım de ona, okudugun kıtaptan sıkılınca
boşa geçirilmeyeck zamanlar kitapları diyelım

Tamam canım . Bir de klasik okuyayım . Dediğin gibi arka fonu siyah yapacağım. :)

Ahmet Ümit'in sadece Beyoğlu Rapsodisi'ni okudum. Diğer kitaplarını okumak istiyordum ama hiç denk getirip alamadım, hep aksilik çıktı. Diğer dediğin zorlanmaya gelince de inanır mısın sen söyleyene kadar hiç dikkat etmemiştim. 1. tekil falan zorlanıyor muyum diye. Farkında bile değilim anlaşılan , bundan sonra dikkat edeceğim ama merak ettim. :)

Evet yorulduğumu hissettim ben. Bakalım deneyince aynı fikirde olacak mıyız

Ahmet Ümit'ten Bab-ı Esrar ve Patasana'yı öneririm. Beyoğlu Rapsodisi'ni okumadım, listeme alayım hemen.

Evet yorulduğumu hissettim ben. Bakalım deneyince aynı fikirde olacak mıyız

Ahmet Ümit'ten Bab-ı Esrar ve Patasana'yı öneririm. Beyoğlu Rapsodisi'ni okumadım, listeme alayım hemen.

Ben de seninkilere öncelik vereyim o zaman. Seçimlerim bu yönde olur . Çok fazla kitabı var , hep kararsız kalıyordum.
Diğer durumu da deneyince söylerim mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…