Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

pek sevgili okutucu konu sahibem Sör,
elimde okumayı düşündüğüm bir kitap var. sanat tarihini anlatıyor. sürekli okunamayacak ansiklopedik bir kitap oluyor kendisi. 500 sf kadar. bunun için süre talep etmem gerekir mi?

Kürk Mantolu Madonna kitabını da okuyacağım. 160 sayfa.

süreyi verirken cömert ol lütfen :18: çalışan, bol bol uyuklayan, ev işleri sorumluluğu olan biri olduğumu ve bu sorumluluklardan kaçamayan biri olduğumu hatırlatayım yine de

listeye eklenecekse süre gereklı :)
3 hafta verıyorum sana :) biliyorum daha kısa sürede bıter, olsun ben bolca vereyım süreyi.

gündüzleri burada oluyor aslında, demek ki bugün işleri var

Merhabalar, 121. sayfadayım. Az okudum bugün ama yarın bitirmeye çalışacağım. Çok sıkıldım, kahramanımız halaaaaa evrak inceliyor.

Okuyuculaar bende bugün büyük bi temizliğe girdim geçen seneki üni. sınavından bu senekine kadar hazırlandığım tüm kitapları(bazıları hariç) defettimmmmm
Ohh nasıl bi rahatlama oldu üzerimde anlatamam odam ferahladı neden bu kadar rahatladın derseniz o kadar çoktu ki kitaplığıma sığmıyodu gardırobuma koyuyordum hatta
Gönderdiğim kitapların resimlerini çektimmm size göstericem nelerden kurtuldum ben
Bunların yerini kitaplığımda romanlar ve şiir kitaplarım aldı tabikii

Merhabalar, 121. sayfadayım. Az okudum bugün ama yarın bitirmeye çalışacağım. Çok sıkıldım, kahramanımız halaaaaa evrak inceliyor.

üzerinden büyük bir yük kalktı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…