- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
güya, biz burada sadece boş boş konuşuyormuşuz ya...
Sör, ben şimdi kalkıp "boş" olan çay bardağımı dolduracağım inşallah. o zaman dolu dolu oturmuş olur muyum ki?güya, biz burada sadece boş boş konuşuyormuşuz ya...
Sör, ben şimdi kalkıp "boş" olan çay bardağımı dolduracağım inşallah. o zaman dolu dolu oturmuş olur muyum ki?
pek sevgili okutucu konu sahibem Sör,
elimde okumayı düşündüğüm bir kitap var. sanat tarihini anlatıyor. sürekli okunamayacak ansiklopedik bir kitap oluyor kendisi. 500 sf kadar. bunun için süre talep etmem gerekir mi?
Kürk Mantolu Madonna kitabını da okuyacağım. 160 sayfa.
süreyi verirken cömert ol lütfen :18: çalışan, bol bol uyuklayan, ev işleri sorumluluğu olan biri olduğumu ve bu sorumluluklardan kaçamayan biri olduğumu hatırlatayım yine de
okuyucu jade nerelerde? kendisini göremiyorum sanki doğr düzgün. özledim.
kendisine selam söyleyin benden! özlediğimi de söyleyin. gün içinde de ara sıra uğrasın.akşama gelir
kendisine selam söyleyin benden! özlediğimi de söyleyin. gün içinde de ara sıra uğrasın.
her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarımaaaaaa, benden selam söyleyin bütün aşklarımaaaa
imza: iyicene sıyırtık bir gülümsün.
evet, jade; bitir işlerini ve tekrar aramıza dön.gündüzleri burada oluyor aslında, demek ki bugün işleri var
Huhuuugüya, biz burada sadece boş boş konuşuyormuşuz ya...
Huhuuu
Size boş konuşuyorsunuz deyip konuşanlar asıl boş
Naber
ne olsun aynı :)sen nasılsın?
:124::124::124:Enerjiğim gezmeye gideceğim akşam
enerjin hiç bitmesinşimdiden iyi eğlenceler
Merhabalar, 121. sayfadayım. Az okudum bugün ama yarın bitirmeye çalışacağım. Çok sıkıldım, kahramanımız halaaaaa evrak inceliyor.
Okuyuculaar bende bugün büyük bi temizliğe girdim geçen seneki üni. sınavından bu senekine kadar hazırlandığım tüm kitapları(bazıları hariç)defettimmmmm
Ohh nasıl bi rahatlama oldu üzerimde anlatamam odam ferahladı neden bu kadar rahatladın derseniz o kadar çoktu ki kitaplığıma sığmıyodu gardırobuma koyuyordum hatta
Gönderdiğim kitapların resimlerini çektimmm size göstericem nelerden kurtuldum ben
Eki Görüntüle 645312 Eki Görüntüle 645313 Eki Görüntüle 645314 Bunların yerini kitaplığımda romanlar ve şiir kitaplarım aldı tabikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?