hip, sağ ol şımartıyorsun beni!evet, Allah'ıma şükür gene olarak mutluyum. her şey erkek arkadaş ya da evlenmek değil. her şeyin hayırlısı ama ara sıra delleniyorum. :)
işte ben de ondan korkup evlenmiyorum yaolur öyle bazen :) önemli olan huzurlu olmak tabi o arasıra dellenme halleri evlenince de oluyor hiç merak etme :111:
işte ben de ondan korkup evlenmiyorum yadellenmekten.
sağ ol hip, hayırlısı.korkunu yenmeni sağlayacak biri çıkar karşına dilerimevlilik çok çılgın bir şey ama güzel tavsiye ederim :87:
Okuyucu TheBeyin, hayırlı olsun.Selam okuyucularr
Ben pazartesi günü işe başlıyorumm umarım okumalarımı aksatmam :18:
Selam okuyucularr
Okuyucu TheBeyin, hayırlı olsun.
hayırlı olsun, vakit ayırmakta biraz zorlanabilirisn ama olsun o aksatmak sayılmaz bence
Selam okuyucularr
hayırlı olsun, vakit ayırmakta biraz zorlanabilirisn ama olsun o aksatmak sayılmaz bence
arkadaşlara katılıyorum. ekleyecek bir şeyim yok.Hayırlı olsun okuyucu TheBeyin :)
Sayfa sayılarında biraz azalma olsa bile okuma şevkinde azalma olmaz. O da iş temposuna alışınca düzelir, eskisi gibi olur.
teşekkür ederim okuyucu beynelmilelGünaydın kitap kurtları
Elimdeki kitap az kaldı.Büyük ihtimalle Cumartesi veya en geç Pazar günü bitiririm.
Hoş bulduk Surrendergüzel ve teşvik edici bir topik tebrik ederim.
link vermek yasak kızbizim öyle bir konumuz var zaten. bekleriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...s-uzeri-bekar-bayanlar-sohbet-topigi-529.html
aslında link verirken de düşündüm "acaba yasak mı ki?" diye sonra site içi bir şey olmaz dedim. ama sen yasakladın zahir Sör... tamam, bir daha uslu kız olurum link vermem. uslu bir kız olursam şirinleri de görebilir miyim acaba sör?teşekkür ederim okuyucu beynelmilelevet, bu topık olmasa ne yapardım bilmiyorum
ciddi anlamda beni teşvik ediyor
faydası çok büyük
link vermek yasak kızaklında olsun
aslında link verirken de düşündüm "acaba yasak mı ki?" diye sonra site içi bir şey olmaz dedim. ama sen yasakladın zahir Sör... tamam, bir daha uslu kız olurum link vermem. uslu bir kız olursam şirinleri de görebilir miyim acaba sör?
a-aa! ben o bahsi geçen konuda yine bu sitede başka bir konunun linkini verecektim. sordum oradan kızlara ( yeniyim zira kuralları bilmiyorum ) "verebilirsin." dedilerdi. demek ki o arkadaş da kuralları bilmiyormuş.ben istesemde yasaklayamam ki
başka bir konunun linkini vermek yasaksitenin kuralı yani
a-aa! ben o bahsi geçen konuda yine bu sitede başka bir konunun linkini verecektim. sordum oradan kızlara ( yeniyim zira kuralları bilmiyorum ) "verebilirsin." dedilerdi. demek ki o arkadaş da kuralları bilmiyormuş.
abooooowwww!ben eminim, çünkü bu konuda ban yıyenlerden olmuştum
bir zamanlar
iyiyiz fındık, sen nasılsın? Bak kitabı falan bıraktık geyik çeviriyoruz iyice...iyi günleer, nasılsınız?
abooooowwww!
Ben de banlanmayaydım durduk yere... kötü bir niyetim yoktu vallahi.
(savunmaya geçtim hemen!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?