Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hip, sağ ol şımartıyorsun beni! evet, Allah'ıma şükür gene olarak mutluyum. her şey erkek arkadaş ya da evlenmek değil. her şeyin hayırlısı ama ara sıra delleniyorum. :)

olur öyle bazen :) önemli olan huzurlu olmak tabi o arasıra dellenme halleri evlenince de oluyor hiç merak etme :111:

Selam okuyucularr
Ben pazartesi günü işe başlıyorumm umarım okumalarımı aksatmam :18:

Kül ve Ateş-Jane Austen

Öncelikle kitabın arkasında yazan 'iki kı kardeşin evlilik öyküsü' cümlesini unutmnızı tavsiye ederim. Kitap iki genç kız kardeşin öyküsünü anlatıyor,ancak evlilik meraklısı izlenimi veren bu cümle abartılı olmuş.
Jane Austen'ın ilk romanı olan bu kitap gerçekten mükemmel ilk kitaplardan biri. Üslubundaki incelik ve dönemin cemiyet hayatının manasızlığına, kibir ve çıkarcı davranışlara yaptığı değinmeler de öylesine yerinde ki. Hem bir dönem eleştirisi barındırıyor içinde hem de akıcı bir dille yazılmış.

Selam okuyucularr
Ben pazartesi günü işe başlıyorumm umarım okumalarımı aksatmam :18:

Hayırlı olsun okuyucu TheBeyin :)
Sayfa sayılarında biraz azalma olsa bile okuma şevkinde azalma olmaz. O da iş temposuna alışınca düzelir, eskisi gibi olur.

hayırlı olsun, vakit ayırmakta biraz zorlanabilirisn ama olsun o aksatmak sayılmaz bence

Hayırlı olsun okuyucu TheBeyin :)
Sayfa sayılarında biraz azalma olsa bile okuma şevkinde azalma olmaz. O da iş temposuna alışınca düzelir, eskisi gibi olur.
arkadaşlara katılıyorum. ekleyecek bir şeyim yok. (bakınız dipnot)

bak biz de çalışıyoruz ama kitap okuyoruz gene de... hatta kitap okuyacağım diye geç yatıp uykusuz kalıyoruz. her gün burada "uykumm vaaar" muhabbeti yapıyoruz. (yazdıklarım şahsım için geçerli. )

Dipnot:
-şaban kalk anlat bakalım lale devri
+efem lale devrinde laleler vardır aeaıh,bu laleler laleli'de satılırdı,aaah ahh nerde o eski laleler dimi güdükçüğüm(güdük yanındadır) hatta bunun şarkısıda vardır.laleeeleeer laleler laleller lalleeer
-iyi iyi otur sıfır!! necmi kalk sen anlat
+şabana ekliyecek hiçbirşeyim yok hocam,zaten lale devrinde lahanadan bahsedecek değil ya
-otur sıfır!!

Günaydın kitap kurtları
Elimdeki kitap az kaldı.Büyük ihtimalle Cumartesi veya en geç Pazar günü bitiririm.

Hoş bulduk Surrender güzel ve teşvik edici bir topik tebrik ederim.
teşekkür ederim okuyucu beynelmilel evet, bu topık olmasa ne yapardım bilmiyorum
ciddi anlamda beni teşvik ediyor
faydası çok büyük
link vermek yasak kız aklında olsun
hayırlı olsun, vakit ayırmakta biraz zorlanabilirisn ama olsun o aksatmak sayılmaz bence

teşekkür ederim okuyucu beynelmilel evet, bu topık olmasa ne yapardım bilmiyorum
ciddi anlamda beni teşvik ediyor
faydası çok büyük

link vermek yasak kız aklında olsun

aslında link verirken de düşündüm "acaba yasak mı ki?" diye sonra site içi bir şey olmaz dedim. ama sen yasakladın zahir Sör... tamam, bir daha uslu kız olurum link vermem. uslu bir kız olursam şirinleri de görebilir miyim acaba sör?

ben istesemde yasaklayamam ki
başka bir konunun linkini vermek yasak sitenin kuralı yani

ben istesemde yasaklayamam ki
başka bir konunun linkini vermek yasak sitenin kuralı yani
a-aa! ben o bahsi geçen konuda yine bu sitede başka bir konunun linkini verecektim. sordum oradan kızlara ( yeniyim zira kuralları bilmiyorum ) "verebilirsin." dedilerdi. demek ki o arkadaş da kuralları bilmiyormuş.

a-aa! ben o bahsi geçen konuda yine bu sitede başka bir konunun linkini verecektim. sordum oradan kızlara ( yeniyim zira kuralları bilmiyorum ) "verebilirsin." dedilerdi. demek ki o arkadaş da kuralları bilmiyormuş.

ben eminim, çünkü bu konuda ban yıyenlerden olmuştum
bir zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…