- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
bence de kuzum kapatalım bu bahsi lütfen!konunun üzerine pek yorum yapmadık, sanmam.
Kapatalım bu mevzuyu
mutlu günlersen nasılsın?
iyiyiz fındık, sen nasılsın? Bak kitabı falan bıraktık geyik çeviriyoruz iyice...birilerinin gelip "siz burada geyik çeviriyorsunuz kitap konusu açarsanız beni çağırın." demesi an meselesi.
iyiyiz fındık, sen nasılsın? Bak kitabı falan bıraktık geyik çeviriyoruz iyice...birilerinin gelip "siz burada geyik çeviriyorsunuz kitap konusu açarsanız beni çağırın." demesi an meselesi.
Eh işte biraz canım sıkkın gibi.
Sen nasılsın?
son zamanlarda en iyi anladığım şey, ''şükre vurmak dilimi''
allaha şükür.
hayırdır, nedir derdin?
burada geyik yapabılıyoruz okuyucu gulumsun :)
kaç defa söyleyecegım
editöre sormustum ben, ''sorun olmaz'' demişti
o yüzden ciddi anlamda sorun değil :)
Siz beni yanlış anladınız okuyucu surrender ve okuyucu fındık; benim lafım "gelinim sana diyorum, kızım sen anla!" idi...İyi gibiyim bende.. Geyik de yapabiliriz ki neden yapamayalım
Siz beni yanlış anladınız okuyucu surrender ve okuyucu fındık; benim lafım "gelinim sana diyorum, kızım sen anla!" idi...
Yoksa tabii ki ben de biliyorum geyik çevirebileceğimizi.
Siz beni yanlış anladınız okuyucu surrender ve okuyucu fındık; benim lafım "gelinim sana diyorum, kızım sen anla!" idi...
Yoksa tabii ki ben de biliyorum geyik çevirebileceğimizi.
_Lavin_, lafım sana değildi canım ya! yanlış anladın.Okuyucular o fikir benden çıkmıştı, arada kaldı kaynadı buraya da yazamadım yanlış olmasın.
Burada sadece kitap paylaşımı olsun,karışmasın diye demiştim.
Okuyucular o fikir benden çıkmıştı, arada kaldı kaynadı buraya da yazamadım yanlış olmasın.
Burada sadece kitap paylaşımı olsun,karışmasın diye demiştim.
_Lavin_, lafım sana değildi canım ya! yanlış anladın.
geçen birisi polemiğe girdi. o geldi aklıma ondan yazdım.
seninle alakası yok. yanlış anlarsan üzülürüm.
aynen öyle. yaşa okuyucu yönetici sör.okuyucu Lavin, ben anladım onun ne demek istediğini.
listede olmayan bırılerıne lafı
kırılmadığına sevindim. çünkü gerçekten yazarken sen aklımın uzundan bile geçmedin. tamam canım alt çizgiyi yapmam. ben genelde kullanıcının tam adı neyse onu yazıyorum kızmasın bana diye ondan alışkanlık olmuş.yok Gülümsün denen yanlış anlayayım,ben de sen yanlış anlaşılma diye yazmıştım
bu arada kullanıcı adımdaki '_' işaretini yapmasak? Sanki başka biri gibi geliyor da
aynen öyle. yaşa okuyucu yönetici sör.
Bir de _lavin_, ben de senin gibi düşünerek bir de sör'e zorluk olmasın diye geyik çevirmiyordum burada ama "okuyucu listemiz" diye bir konu açtı ya artık daha rahat davranıyorum. gerçi hiç bugünkü kadar da geyik çevirmemiştim. bugün coştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?