evet evet keşke tatil olsa
hoşgeldin sör :) nasılsınnn ??
Teşekkür ederim bilge Surrender, iyiyim. Sen nasılsın? :)
Kitabım fena değil, düzene girdim böyle iyi oldu, az ya da çok gün içerisinde elbet birkaç satır okuyorum.
Önceden bir elime alır 200 sayfa okurdum; sonra 1 hafta ellemezdim, tadını alamazdım.. :)
Böyle gayet hoş oldu.. :)
teşekkürler canım, sen nasılsın?
nasıl gıdıyor kitabın?
üzülme bilgecan, o günlerde gelir elbet
bende iyiii :)
benim kitabım bitti henüz okmaya kitap bulamadımm arafta kaldımm :)
dün kitapçıyada gidemedimm
elimde fr hikaye kitabı var onu okuyorumm kabul edermisinn :)
iple çekiyorum yöneticim ne yalan söyleyeyim :) beklentim öyle deniz kum güneş filan da değil bi yatak bi de bilgisayar kucağıma tamam
sen nasılsın?
bende idare ederim, adetimin ilk günü oldugu için
bilgeler sizler nasılsınız :)
sıcak su torbası getireyim mi
bende 100 sayfa okurdum 3 ay sonra devam ederdim
şimdi çok harıka oldu, alışkanlık kazandım
bir gün okumasam rahatsız oluyorum
ağrı kesici alıyorum
teşekkürler
tamam o zaman :)
besame mucho'yu yazan kadın yazdığında hiç öpüşmemiş imiş, duyduğumda çok hoşuma gitmişti şarkı çok güzel :)
hiç dinlemedim
mozaik pasta istiyor canım, akşama yapayım diyorum
ama yumurta koymayacagım içine
@okuyucu sör, bir ortak yönümüz daha mı çıktı? Ben de ıslak kek yaparken sosunu içine yumurta koymadan ayırırım, zira yumurta koyduktan sonra pişmiş keke dökemem o sosu, yiyemem o şekilde.mozaik pasta istiyor canım, akşama yapayım diyorum
ama yumurta koymayacagım içine
Ay dün gece rüyamda gördüm ben mozaik pastasını .
@okuyucu sör, bir ortak yönümüz daha mı çıktı? Ben de ıslak kek yaparken sosunu içine yumurta koymadan ayırırım, zira yumurta koyduktan sonra pişmiş keke dökemem o sosu, yiyemem o şekilde.
annemin bugün gelecek misafirleri için havuçlu tarçınlı kek ( namıdiğer ıssız adam keki ) yaptım. Fakat nasıl olduysa kek kalıbını ters çevirirken kek dağıldı. ( sıcakken mi çevirdim nedir? :44:) Anneme "Atalım mı bunu?" "O kadar malzeme de ziyan oldu. O cevizler ne kadar güzeldi. Bilsem böyle olacağını çiğ çiğ yerdim." falan filan derken aklıma dahiyane bir fikir geldi. ( ne kadar dahiyane bir fikir olduğunu bugün keki yiyenler beğenirse anlayacağım/z. ) dedim ki: "Anne bu madem dağıldı. İyice ufalayıp bir borcama bastıralım bunu, üzerine de krem şanti dökelim." annem de antep fıstığı serpmeyi akıl etti. O şekilde kurtardık diye düşünüyorum ama inşallah tadı da güzel olmuştur.
yok ya bunun burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ben tatlıyı genel olarak pek sevmem. O yüzden sütlü mü şerbetli mi çikolatalı mı diye ayıramıyorum. Arada yerim öyle hoşuma giden bir şey olursa az bir şey!terazi burcunun ortak zevkleri olsa gerek
sütlü tatlıları severım
gerçekten mi
yok ya bunun burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ben tatlıyı genel olarak pek sevmem. O yüzden sütlü mü şerbetli mi çikolatalı mı diye ayıramıyorum. Arada yerim öyle hoşuma giden bir şey olursa az bir şey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?