Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Efla burdaysan bebeğine isim düşündün mü?

kusura bakma jade, başka bir konuya takılmışım, mesajı yeni gördüm.
cinsiyet belli değil. isim olarak net bir fikrimiz de yok. önerilere açığım ama
anlamı güzel olsun.
eski isimler, ve de çok zorlama oluşturulan yeni isimler dışında olan isimler ilgimizi çekiyor genelde...

MACBETH - Kararımı verdim. Bedenimde ne kadar güç varsa, hepsini bu işe koşacağım. Hadi gidelim, en
tatlı bir yüz takınarak zamanla alay edelim. Yalancı gönlün bildiğini, yalancı yüzle gizlemek gerek.

BANQUO - Al şu kılıcımı tut. Gök bu gece çok cimrilik ediyor, bütün kandilleri sönük. Şunu da al.
Üstümde kurşun gibi bir ağırlık var, ama yine de uyuyamıyorum. İyilik melekleri! İnsan dinlenirken başı
boş kalan kötü düşünceleri benden uzak tutun!

LADY MACBETH - Her varlığa tazelik veren uykuya gereksinmeniz var sizin.
MACBETH - Gel, gidip uyuruz. Bu garip durumum, kendimden geçişim başlangıçta duyulan bir korku,
yinelene yinelene nasırlaşacak. Henüz bu işten yana acemiyiz.

MACDUFF - Çocuğu yok onun... Güzel yavrularımın hepsi ha? Hepsi mi dedin? Ah cehennem atmacası!
Hepsi ha? Ne, bütün yavrucaklarım da, anaları da tek bir ilençlenesi pençeyle ha?

MALCOLM - Erkekçe karşılayın bu acıyı.
MACDUFF - Öyle karşılayacağım, ama önce insan gibi de duymam gerek acımı.

Gabriel Garcia Marquez -Benim Hüzünlü O.......
tolstoy- bir gencin dramı
maksım-benim üniversitelerim

yarın söz verıyorum kendıme ''benim üniversitelerim''i bitirecegım

Günaydın okuyucular,Harry Potter ve Sırlar Odası 100 sayf kaldı, bitirip yeni kitaba geçeceğim bugün inşallah

kristin hannah ın ''ateşböceği yolu'' nu okudunuz mu ben de onda çok ağlamıştım , öyle ki yaşlarım okumama engeldi (

Diğer topicte de tavsiye etmiştim ben ve bir arkadaş okuyup çok beğenmişti.

Her ikisini okuyan biri olarak Kış Bahçesi'nin daha etkileyici olduğunu iddia ediyorum.

İyi yapıyorsun. :) İşle master aynı anda çok zor. Benim sınıfımda yürütmeye çalışan arkadaşlarım vardı ama derslerden verim alamıyorlardı. Hakkında hayırlısı olsun.

herkese merhaba, okuyucu jade, böyle dedin ve beni yerle bir ettin. ben çalışıyorum, işi bırakmam söz konusu bile değil. (Allah korusun) fakat bu sene ALES'e girip yüksek lisans düşünüyorum. ne olacak halim?

Günaydın bilge okuyucular ben dün akşam kitabımın önsözünü bitirdim yani 18 sayfa okudum, çok fazla alıntı yapacağımı düşünüyorum neden bilmiyorum bu kitap beni çok heyecanlandırıyor

yaparsın okuyucu gülümsün sen azimlisin bak kaç kitap bitirdin moralini yüksek tut

ben dün gidemedimm kitapçıyaa ellermm bomboşşşş yürğimde bi sızıııı

Önemli değil canım.

İsim önerilerime gelince; fulya, nergis, yeliz, nilüfer, erdem.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
herkese merhaba, okuyucu jade, böyle dedin ve beni yerle bir ettin. ben çalışıyorum, işi bırakmam söz konusu bile değil. (Allah korusun) fakat bu sene ALES'e girip yüksek lisans düşünüyorum. ne olacak halim?

İşle birlikte yürütenler vardı sınıfımda, çok zorlanıyorlardı ama imkansız değil sonuçta.

aaa! ben seni çalışan bir gazeteci sanıyordum. :44:en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur inşallah okuyucu jade'm...

Çalışmayan bir kazteciyim.

Sağ ol canım, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…