Efla burdaysan bebeğine isim düşündün mü?
Sayısız kitap okudum ve bir kitabın asla ağlatabileceğine inanmadım taaa ki Kış Bahçesi'ni okuyana kadar. Yemek yerken bile ağladım ve eşimin şubakışlarına maruz kaldım. Napayım arkadaş kitap beni darmadağın etti ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM!
kristin hannah ın ''ateşböceği yolu'' nu okudunuz mu ben de onda çok ağlamıştım , öyle ki yaşlarım okumama engeldi(
İyi yapıyorsun. :) İşle master aynı anda çok zor. Benim sınıfımda yürütmeye çalışan arkadaşlarım vardı ama derslerden verim alamıyorlardı. Hakkında hayırlısı olsun.
aaa! ben seni çalışan bir gazeteci sanıyordum. :44:en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur inşallah okuyucu jade'm...İşsiz bir gazeteciyim.
kusura bakma jade, başka bir konuya takılmışım, mesajı yeni gördüm.
cinsiyet belli değil. isim olarak net bir fikrimiz de yok. önerilere açığım ama
anlamı güzel olsun.
eski isimler, ve de çok zorlama oluşturulan yeni isimler dışında olan isimler ilgimizi çekiyor genelde...
herkese merhaba, okuyucu jade, böyle dedin ve beni yerle bir ettin. ben çalışıyorum, işi bırakmam söz konusu bile değil. (Allah korusun) fakat bu sene ALES'e girip yüksek lisans düşünüyorum. ne olacak halim?
aaa! ben seni çalışan bir gazeteci sanıyordum. :44:en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur inşallah okuyucu jade'm...
ne güzel jade, ben farkındaysanız dün okumadım. buraya yazmadım. anca lagaluga yapıyorum burada.305. sayfadayım.
ne güzel jade, ben farkındaysanız dün okumadım. buraya yazmadım. anca lagaluga yapıyorum burada.
sağ ol. :)Olsun, lagaluga da lazım ara sıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?