Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

slm ben de kitap okumayı cok seven biriyim,evli,işli,çocuklu olmama rağmen kitap elimden düşmez. bu sıralar demet altın yeleklioğlu kitaplarına takmış durumdayım...moskof cariye,nurbanu,ve safiyeyi bitirdim sırada kara kraliçe kösem var..sipariş verdim bugün yarın elimde olur..kitapsız kalmak cok kötü bişeymiş yaaaa...

o zaman şçyle yapalım,benim kitap gelsim beni de alın listeye o zaman olur mu,ben okuduğum sayfaları sölerim ,rapor veririm burada...görüşmek üzere...

herkese merhaba :)
bugün okulu astım ders çalışayım diye, daha kitabıma da başlayamadım. bugün biraz okurum umarım :):)

Merhaba okuyucu arkadaşlarım .

117. sayfadayım .

" Eğer bir insan geleceği öğrenmek isterse, ölümü de hesaba katmak zorundadır. Ölüm her yolun sonu değil midir ? "

Afrikalı Leo'dan.

Selam bilgeler..
Sanırım 200. sayfayı geçtim, tam kapatırken baktım pek de aklımda kalmadı.

greenjade; Barbara Cartland'la ilgili bir yazınızı okudum, rica etsem bana birkaç tane roman önerebilir misiniz?

mozaik pasta istiyor canım, akşama yapayım diyorum
ama yumurta koymayacagım içine

hoşbuldum :) nasılsın okuyucu bilge?
kitabın nasıl gıdıyor?

Teşekkür ederim bilge Surrender, iyiyim. Sen nasılsın? :)
Kitabım fena değil, düzene girdim böyle iyi oldu, az ya da çok gün içerisinde elbet birkaç satır okuyorum.
Önceden bir elime alır 200 sayfa okurdum; sonra 1 hafta ellemezdim, tadını alamazdım.. :)
Böyle gayet hoş oldu.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…