Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selamlarrr
ben bu aralar spk ya hazırlandığım için kitap okuyamıyorum sör

listemizi hazırlıyorum

bu hafta en çok kitap okuyan 3 kişi

bilge surrender-5
bilge giz- 4
bilge Lavin-3

:87::119::119:
geçen haftanın en çok kitap okuyan bilgesi giz, ama bu hafta 1. olma sırası bendeydı

Arada değişiklik iyidir Sör
Tebrik ediyorum bu arada.

Merhaba
Nasılsın ?
Bu arada eline , emeğine sağlık liste için.

Çivisi Çıkmış Dünya'dan.

" Çocuk kendisini evlat edinen bir anne ile üvey anne arasındaki farkı bilir. Halklar da kurtarıcılar ile işgalciler arasındaki farkı bilir. "

" Asıl sorun, düşünce tarzlarımızın ve davranışlarımızın atalarımızınkilere oranla ilerleme kaydedip kaydetmediğini bilmek değil; onların, günümüz dünyasında karşılaşılan devasa meydan okuyuşlara göğüs germemizi sağlayabilecek denli gelişip gelişmediğini anlamak. "

İyi günler
Nasılsınız?
Bugün babamın dogum günü ona da haksızlık olmasın diye mozaik pasta yapmayı düsünüyorum hihihi.

Son düzenleme:
merhaba sevgili bilgeler kitabım çok heyecanlı ilerliyor, kaçıncı sayfadayım bakmayı unutmuşum anlayın sayfa bilgisini üşenmeyip baktığımda veririm bu kitabı hafif bir aşk romanı diye seçmiştim fakat agresif bir romantizmi var bir rock starla güzellik kraliçesinin ilişkisini daha doğrusu ilişkilere yaklaşımlarını anlatıyor, keyifli diyebilirim

Hangi kitabı okuyorsun okuyucu hip ?
Çok merak ettim .

kitabımı bitirdim.
yeni kitabım çankaya'nın duvaksız gelini fikriye
192 sayfa süremi rica edebilir miyim?

merhaba, iyilik güzellik sen nasılsın :107: pek hamaratsın nazar değmesin

Hangi kitabı okuyorsun okuyucu hip ?
Çok merak ettim .

Bende iyiyim tesekkürler
Hamarat sayılırım ışte, kemdi çapımda yapıyorum bir şeyler

kitabımı bitirdim.
yeni kitabım çankaya'nın duvaksız gelini fikriye
192 sayfa süremi rica edebilir miyim?

7 gün

merhaba okuyucu bilgeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…