Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben .....................

Vadideki Zambak' tan sonra; Kürk Mantolu Madonna
kitap güzel ama ben bitiremedim hala.
---

Sör, okuyucu listemiz yerleşince herkesle veya isteyenler ile, ayda bir tane ortak kitap belirleyip onu okusak mı? ay sonunda kiritik yaparız bence güzel olur... daha önce de bahsetmiştik...

ekstra projeler yapsak mı böyle?

Tarih son kez uyarıyor;
Uyuma ey Türk!!!
Dirliğin,birliğin,dilin,benliğin,tarihin,yurdun,adın bir kez daha giderse, bir daha hiçbiri geri dönmez!!!

veeee kitabım bitti sayın surrender

Son düzenleme:
evet olabilir aslında :) ama kitabın sayfa sayısı 200'ü geçmemeli
okumak isteyenlerle birlikte başlayabılıriz, zamanını her şeyi belırler ve uygulamaya geçeriz
Tarih son kez uyarıyor;
Uyuma ey Türk!!!
Dirliğin,birliğin,dilin,benliğin,tarihin,yurdun,adın bir kez daha giderse, bir daha hiçbiri geri dönmez!!!

veeee kitabım bitti sayın surrender
tebrikler

evet olabilir aslında :) ama kitabın sayfa sayısı 200'ü geçmemeli
okumak isteyenlerle birlikte başlayabılıriz, zamanını her şeyi belırler ve uygulamaya geçeriz

tebrikler

çok teşekkür ederim sör ortak kitap okuma planını bende çok beğenikledim dünya klasiklerinden falan olcaksa benim anneme gitmem gerek karar verince benide alın emii

Ben de varım.. Bugün yeni yeni kitaplar aldım..

Nureddin Yıldız - Hanımlar İçin İnciler kitabına başlayacağım 269 sayfa kendime 3 gün veriyorum bitirmek için

ben tek buraya giriyorum oda bildirim yapmak için bu ara giremedim pek :)) sen hangi kitapları aldın bende alıcam haftasonu işşaallah

çok teşekkür ederim sör ortak kitap okuma planını bende çok beğenikledim dünya klasiklerinden falan olcaksa benim anneme gitmem gerek karar verince benide alın emii
elbette, bakacagız durumlara :)
Ben de varım.. Bugün yeni yeni kitaplar aldım..

Nureddin Yıldız - Hanımlar İçin İnciler kitabına başlayacağım 269 sayfa kendime 3 gün veriyorum bitirmek için

hoşgeldin, burada süreleri ben veriyorum
ilk mesajı okuyabılırsın.

Son düzenleme:
elbette, bakacagız durumlara :)

hoşgeldin, burada süreleri ben veriyorum
ilk mesajı okuyabılırsın.

Hımmm pardon ya ilk msjı okumamıştım kusura bakma.. Hadi süremi belirle madem

hııım bende mevlanayı anlatan kitapları seviyorum neyse hadi bakalım iyi okumalar :))

Anladım canım mevlanayı anlatan kitaplar benim de ilgimi çeker. Haydi sana da iyi okumalar

Hımmm pardon ya ilk msjı okumamıştım kusura bakma.. Hadi süremi belirle madem

önemli değil :) 5 gün süren var
ilk yorumu okuduguna göre kurallarımızı da biliyorsundur, hatırlatayım yıne...
2 günde bir konumuza uğrama zorunluluğu var, uğramayanlar listeden çıkarılıyor.
hoşgeldin aramıza okuyucu 19DisiKartaL03

Evet okudum :) Tamam teşekkür ederim, hoşbuldum, inş daimi olurum burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…