Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tuna Kiremitçi'nin kitabını ben daha önce okumuşum sanırım . Evde yok , arkadaştan ödünç olarak aldım diye düşünmekteyim. Olayların bazılarını hatırlıyorum ama sonunda ne olacağını bilmiyorum. Önemli olan da sonunu bilmemek sanırım . :44: Hoş genelde sonunun akılda kalması gerekiyor.

ben okuduğum bazı kitapların akışını sonunu hiç hatırlamıyorum sadece içlerinde beni etkileyen olayların aklımda kaldığı oluyor :111: tamamen etkilenmekle ilgili bence, tahminim o kitap o kadar etkileyememiş seni ya da o an için o duyguları uyandıramamış :101:

Olabilir , aradan da zaman geçince hiç etkisi kalmadı sanırım.
50 sayfası kaldı , hala hatırlayamadım .
Belli bir süre geçince üstünden tazelemem gerekiyor sanırım bazı kitapları .

Olabilir , aradan da zaman geçince hiç etkisi kalmadı sanırım.
50 sayfası kaldı , hala hatırlayamadım .
Belli bir süre geçince üstünden tazelemem gerekiyor sanırım bazı kitapları .

kesinlikle bazı kitapları ara ara okumak gerekiyor, hem insanın düşünceleri hayata bakışı da değişmiş gelişmiş oluyor zaman içinde hiç göremediği farklı şeyler bulup değişik bakış açılarını yakalayabiliyorsun :114:

bilge sör,
masumiyet müzesi kocaman bi kitap olduğu için ben onu sınav sonrasına ertelemek istiyorum, baştan başlayacağım çünkü okuduğum kadarına da fazla kendimi vermedim konsantre olmadım yani kitaba :26:
şimdi elim kitapsız kalmasın diye kırmızı bisiklete başladım bugün 27 sayfa okudum bana yeniden süre verebilir misin?
169 sayfa kırmızı bisiklet.

Son düzenleme:

Katılıyorum . Bazı kitapları sevemediğim için bırakmış olurdum ama şimdi onları elime alınca aslında çok yanılmış olduğumu anladım . Zaman geçince, yaşanmışlıklar da artınca insanın aldığı tatlar farklı oluyor kitaplardan.

masumıyet müzesinin de maşallahı var
7 günün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…