okuldan yeni geldim ,yorgunum.nasılsın okuyucu pasarofca
7 gün
merhaba okuyucu bilgeler
okuldan yeni geldim ,yorgunum.
sen nasılsın başbilge
sevdin demek
Tuna Kiremitçi'nin kitabını ben daha önce okumuşum sanırım . Evde yok , arkadaştan ödünç olarak aldım diye düşünmekteyim. Olayların bazılarını hatırlıyorum ama sonunda ne olacağını bilmiyorum. Önemli olan da sonunu bilmemek sanırım . :44: Hoş genelde sonunun akılda kalması gerekiyor.
sevdim valla :98: çok ince, romantik bir havası var
ben okuduğum bazı kitapların akışını sonunu hiç hatırlamıyorum sadece içlerinde beni etkileyen olayların aklımda kaldığı oluyor :111: tamamen etkilenmekle ilgili bence, tahminim o kitap o kadar etkileyememiş seni ya da o an için o duyguları uyandıramamış :101:
Olabilir , aradan da zaman geçince hiç etkisi kalmadı sanırım.
50 sayfası kaldı , hala hatırlayamadım .
Belli bir süre geçince üstünden tazelemem gerekiyor sanırım bazı kitapları .
kesinlikle bazı kitapları ara ara okumak gerekiyor, hem insanın düşünceleri hayata bakışı da değişmiş gelişmiş oluyor zaman içinde hiç göremediği farklı şeyler bulup değişik bakış açılarını yakalayabiliyorsun :114:
bilge sör,
masumiyet müzesi kocaman bi kitap olduğu için ben onu sınav sonrasına ertelemek istiyorum, baştan başlayacağım çünkü okuduğum kadarına da fazla kendimi vermedim konsantre olmadım yani kitaba :26:
şimdi elim kitapsız kalmasın diye kırmızı bisiklete başladım bugün 27 sayfa okudum bana yeniden süre verebilir misin?
169 sayfa kırmızı bisiklet.
masumıyet müzesinin de maşallahı var
7 günün var
Kürk Mantolu Madonna kitabımda 86. sayfaya geldim :26:
sende mi onu okuyorsun
ay başından beri evet Sör, yoksa sen de mi? (geçmişi okuyamadım maalesef)
kimle pişti oldum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?