Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Git Kendini Çok Sevdirmeden adlı kitabımı az önce bitirdim.
Sonunu beğenmedim . Çok havada kalmış geldi bana. Bir sürü soru işareti kaldı aklımda.

Diğer kitabımda 70. sayfadayım.
Bugünlük yeter .

Merhabalar arkadaşlar. Bugün çok dersim vardı ancak serviste gidip gelirken 15 sayfacık okuyabildim, gece yatmadan biraz daha okumayı düşünüyorum.

Selam okuyucularr benim bugün az hastam vardı işlerimide bitirdikten sonraa kitabımı okuyayım dedim bu maceramda 6 sayfa sonra sona erdi Gece yatmadan okuyacağım ama.

okuyucu 19dişikartal03, bu da diğer konumuz
buraya sadece kitabımız bıtınce, ''kitabım bitti'' şeklinde yorum yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

merhabaokudum evet hemen söylüyorum can dündar yarim haziran 158 sayfa

5 günün var :) yukarıdaki ise kardeş konumuz
kuralları içeriğinde yazıyor
hoşgeldin aramıza okuyucu beachclup

Son düzenleme:
bilge hatunlar, bugün zar zor 50 sayfa okuyabildim :2: hafta sonu kitabımı bitirmeye çalışacağım, hepinize keyifli okumalar, iyi geceler..

Burda çok okuyan oldu ,bende özendim bu kitaba .

Yeni kitabım ;
İvan Sergeyeviç Turgenyev - Babalar ve Oğullar
Sayfa:270

Kaç gün sürem var sevgili Bilge Sur?

İnşallah sıkılmadan okurum.

Herkese güzel uykular,bol okumalı günler .

Selam okuyucular
2-3 gündür nezleyim:2:Çok okuyamıyorum kitabımı.

Elimde Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı var. 1114 sayfa ve ben henüz 265 falanım. Ancak pazar biter gibi çünkü fazla okuyamıyorum

Tuna Kiremitçi'nin yeni çıkan kitabı Gönül Meselesi var ya, hem bu kitabın devamı niteliğinde hem de kendi içinde bağımsız bir romanmış canım.

kızlar bana güzel bir aşk kitabı önerebilir misin ?
kitapçıya gideceğimde boş boş aranmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…