Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

anladım aslında :) ama ben öyle dakıkalarca bir çift göze odaklanamam dakıkalarca suskun da kalamam

Herkes istediği şekilde yaşamalı aşkını böyle mutluysan sorun yok:))

Sizleri pek tanımıyorum malum yeni katıldım aranıza olur öyle yanlış yorumlamalar

anladım aslında :) ama ben öyle dakıkalarca bir çift göze odaklanamam dakıkalarca suskun da kalamam

bilmediğini biliyorum esprılerımle birleştir işte

haha öyle birleştirince çok tatlı oldun romantizmimi çığlık çığlığa yaşarım mı diyosun

Selamlar .

Kitabıma ağırlık vereyim dedim, 150 sayfa kadar okudum . Fazla ilgilendim sanırım kitabımla.

Merhaba okuyucu bilgeler
Hepiniz bahar dedikçe ben kıskanıyorum ama
Günlerim öksürük şurubuyla kafayı bulup, yatakta patates gibi yatarak geçiyor

Son düzenleme:
İlk fırsatta eline alır ve de bırakasın gelmez inşallah .
Bir solukta okuyup bitirirsin .

ay inşallah :97:

Merhaba okuyucu bilgeler

geçmiş olsun ben de bahar kırgınıyım biraz, kafam bulanıyor aptal gibiyim :111: ama bir parça güneş gönlümü alıyor genede :109:

Merhaba okuyucu bilgeler
geçmiş olsun okuyucu cubukprenses
merhaba fındık
Herkes istediği şekilde yaşamalı aşkını böyle mutluysan sorun yok:))

Sizleri pek tanımıyorum malum yeni katıldım aranıza olur öyle yanlış yorumlamalar

haha öyle birleştirince çok tatlı oldun romantizmimi çığlık çığlığa yaşarım mı diyosun
ruh halime göre, her şey o an ki ruh halime bağlı
Selamlar .

Kitabıma ağırlık vereyim dedim, 150 sayfa kadar okudum . Fazla ilgilendim sanırım kitabımla.
merhaba

Son düzenleme:
geçmiş olsun ben de bahar kırgınıyım biraz, kafam bulanıyor aptal gibiyim :111: ama bir parça güneş gönlümü alıyor genede :109:

Teşekkür ederim bilge hip sana da geçmiş olsun, ahh benim kafamı bulandıracak bir baharım bile yok

geçmiş olsun okuyucu cubukprenses

Teşekkür ederim bilge surrender

Ölüm meleği Charley gene işbaşında...

Sağdan Birinci Mezar’ın devamı niteliğindeki Soldan İkinci Mezar’da da olağanüstü güçlere sahip özel dedektif Harley Davidson’ın maceraları anlatılıyor.

Bu kitabın hikâyesi, Sağdan Birinci Mezar’ın bittiği tarihten bir hafta sonra başlıyor.

Charley’nin en yakın arkadaşı Cookie bir gece yarısı onu uyandırarak kaybolan bir arkadaşıyla ilgili yardım ister. Cookie’nin arkadaşı Hazel üç çocuklu, evli ve ailesine düşkün bir kadındır. Beş gün önce, hiçbir sebep yokken bir anda ailesini bırakarak sırra kadem basmıştır. O gece Cookie ve Charley, Hazel’ı bulamaz ama kadının kocası Warren Jacobs, karısını bulması için Charley’yi tutar. Charley bu davanın peşinde koşarken bir yandan da ilk kitapta yarım kalan büyük aşkı Reyes Farrow’la ateşli maceraları sürecektir.

(dogankitap.com.tr)

Son düzenleme:

New York Times Bestseller listelerini sallayan erotik roman serisinin ikinci kitabı...

Sakın korkma!

Amerikalı yazar Sylvia Day’in, aşk ve erotizmi ustaca harmanladığı, tüm dünyada büyük ilgi uyandıran, Crossfire serisinin ikinci kitabı Sende Kendimi Buldum okurlarıyla buluşuyor ve tutkunun ateşi devam ediyor.

Crossfire serisinin ilk kitabı Sana Soyundum’da genç ve güzel bir kız olan Eva Tramell ile son derce çekici mültimilyarder Gideon Cross, tanışmış ve tutkulu bir ilişkiye yelken açmışlardı. Serinin ikinci kitabında ise Gideon’ın geçmişindeki büyük sır açığa çıkarken, iki sevgilinin birbirlerinin yaralarını tedavi etmesine tanık oluyoruz.

Gideon ile Eva’nın tutkulu ilişkisi, inişli çıkışlı bir şekilde devam ediyor. Tabi bu arada, eski sevgililer de giriyor zaman zaman devreye ve tutkunun ateşi kıskançlıkla alevleniyor.
Sende Kendimi Buldum’da yalnızca aşkın ve tutkunun heyecanına değil, bir cinayetin çözülmesine de tanık oluyoruz çünkü Eva’nın kabusu olan üvey ağabeyi Nathan, şehre gelip üvey babasına şantaj yapıyor ve bunu hayatıyla ödüyor.

Artık herkesin aklında tek bir soru vardır: Nathan’ı kim öldürmüş olabilir?

Peki, tüm bu gerilim ve heyecanın sonunda Gideon’ın bir türlü dile getiremediği korkunç sır aydınlanacak mı? Gideon ile Eva’nın tutku dolu ilişkisi devam edecek mi?

(dogankitap.com.tr)

Son düzenleme:

[h=3]Avrupa’nın Savaş Alanlarında Müslüman - Hristiyan İttifakları[/h]11. yüzyıl İspanyası’ndan, 19. yüzyıl Rusyası’na kadar uzanan bir Avrupa tarihi… Bu ufuk açıcı alternatif turda Ian Almond, Avrupa tarihinin çeşitli dönemlerinde, İspanya, İtalya, Yunanistan, Kırım örneklerini ele alarak Hristiyanlarla Müslümanların ortak bir düşmana karşı nasıl birlikte hareket ettiklerini anlatıyor. Tarihi olayların ışığında, Avrupa ve İslam tarihinin birbirine bağlı olduğunu gözler önüne seriyor. Yazarın böyle bir bakışın ve çalışmanın ardındaki temel gayesi, “Medeniyetler Çatışması” ekseninde yaratılan İslam dünyası - Hristiyan dünyası ikiliğinin temelsizliğini vurgulayabilmek.

Kitabın sonuç bölümü de etkileyici. Burada da 11 Eylül’le doruğa ulaşan, her Müslüman’ı ya da Asyalıyı potansiyel “terörist” olarak damgalayan ideolojik yapıyı irdeliyor ve günümüz dünyasındaki asıl mevzunun bu sanal İslami terörizm değil, gelir düzeylerindeki eşitsizlikler ve kaynakların gittikçe küçük bir ekonomik kesimin elinde merkezileşmesi olduğundan söz ediyor. Tarihte olduğu gibi bugün de dünyadaki farklı dinlerden ve kültürlerden insanların barış içinde bir arada yaşadığından/yaşayabileceğinden dem vuruyor.

Ian Almond, halen Atlanta’daki Georgia State Üniversitesi’nde, post - koloniyal edebiyat bölümünde doçent olarak çalışmaktadır.

(dogankitap.com.tr)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…