merhaba okuyucu bilgeler
orada hayat nasıl?
merhaba başbilge sörbugün ben biraz halsizim sıcak çay keyfi yapıyorum :87: bahar çarptı galiba aptala döndüm :111:
benim içinde gez dolaş
Biraz daha ısınsın havalar eve girmesem
Şehir gürültüsünden uzak bi yerde piknik yapasım geldi
Biraz daha ısınsın havalar eve girmesem
Şehir gürültüsünden uzak bi yerde piknik yapasım geldi
olmazzz, bana şehrin merkezi lazım
:118:
heyecan ve gerilim seviyosun sen
olmazzz, bana şehrin merkezi lazım
:118:
ya insan nasıl istiyor biraz güneş çıkınca di mi çimlere basmayı özledim resmen :97:
Amaçlar farklı sanırım
Hemde nasıl ilk fırsatta yapmak istiyorum sööööyle çimle uzanıp biraz dinlenmeyi
..yok yahu
kalabalığın içinde yapayalnız kalmayı seviyorumdermişim
Hemde nasıl ilk fırsatta yapmak istiyorum sööööyle çimle uzanıp biraz dinlenmeyi
orası şüpheli
insan bütün kış depoladığı elektriği ancak atıyorgeçen gün saksılara toprak ekledim biraz üzerlerine bastım o bile hoşuma gitti
ne yalnız kalcam beeaşkıtomla kalabalığın içinde yalnız kalıcaz
çok şekersin sen yainsanın yanında aşkı olunca en kalabalık yer bile sessiz bir nehir kıyısına döner tabi
gitmez mi negatif enerjiyi atıyosun vücudundan toprakta yürümek temiz hava almak istiyorum konuştukça canım çekti bakinsan bütün kış depoladığı elektriği ancak atıyorgeçen gün saksılara toprak ekledim biraz üzerlerine bastım o bile hoşuma gitti
İnsanın sevdiğinin gözleri yetiyo kalabalıktan soyutlanmayane yalnız kalcam beeaşkıtomla kalabalığın içinde yalnız kalıcaz
gitmez mi negatif enerjiyi atıyosun vücudundan toprakta yürümek temiz hava almak istiyorum konuştukça canım çekti bak
İnsanın sevdiğinin gözleri yetiyo kalabalıktan soyutlanmaya
ben pek romantık değilim yalnız
olduğun kadarı da yetergerisini güzelliğin tamamlar :87:
Yok romantizmden bahsetmedim biraz öyle bi cümle oldu amaben pek romantık değilim yalnız
mimiklerim ve kusursuz esprılerımı unutuyorsun ama
anladım aslında :) ama ben öyle dakıkalarca bir çift göze odaklanamamYok romantizmden bahsetmedim biraz öyle bi cümle oldu ama
O varken başkaları görmezden gelinir ya hani öyle şey etmiştim
mimiklerini bilmiyorum kii :78: ama bir bütün olarak değerlendirdim seni şahane olduğuna kanaat getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?