Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Biraz daha ısınsın havalar eve girmesem
Şehir gürültüsünden uzak bi yerde piknik yapasım geldi

..yok yahu
kalabalığın içinde yapayalnız kalmayı seviyorum dermişim

orası şüpheli

Hemde nasıl ilk fırsatta yapmak istiyorum sööööyle çimle uzanıp biraz dinlenmeyi

insan bütün kış depoladığı elektriği ancak atıyor geçen gün saksılara toprak ekledim biraz üzerlerine bastım o bile hoşuma gitti

orası şüpheli

insan bütün kış depoladığı elektriği ancak atıyor geçen gün saksılara toprak ekledim biraz üzerlerine bastım o bile hoşuma gitti

ne yalnız kalcam bee aşkıtomla kalabalığın içinde yalnız kalıcaz

gitmez mi negatif enerjiyi atıyosun vücudundan toprakta yürümek temiz hava almak istiyorum konuştukça canım çekti bak

ne yalnız kalcam bee aşkıtomla kalabalığın içinde yalnız kalıcaz
İnsanın sevdiğinin gözleri yetiyo kalabalıktan soyutlanmaya

gitmez mi negatif enerjiyi atıyosun vücudundan toprakta yürümek temiz hava almak istiyorum konuştukça canım çekti bak

İnsanın sevdiğinin gözleri yetiyo kalabalıktan soyutlanmaya

ben pek romantık değilim yalnız

Son düzenleme:
Yok romantizmden bahsetmedim biraz öyle bi cümle oldu ama
O varken başkaları görmezden gelinir ya hani öyle şey etmiştim
anladım aslında :) ama ben öyle dakıkalarca bir çift göze odaklanamam dakıkalarca suskun da kalamam
mimiklerini bilmiyorum kii :78: ama bir bütün olarak değerlendirdim seni şahane olduğuna kanaat getirdim

bilmediğini biliyorum esprılerımle birleştir işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…