hip, inş yakın zamanda bebek haberin gelir. çekirdekten okuyucu yetiştiririz beraber
1. sayfadaki Bilgelik agacinda rumuzun yer almasi icin ne yapmam gerek? :)
evet buraya rapor verme derdi yüzünden okuma aşkı hızla yükselıyor :) faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana :)bu kadar kisa sure icinde 2 kitap okumus oldum (bu konuya uye oldugum sayesinde)
Emegi gecen Surrender uyemize tesekkur ediyorum Allah razi olsun :)
yapman gereken, daim olmak1. sayfadaki Bilgelik agacinda rumuzun yer almasi icin ne yapmam gerek? :)
Bilgelik ağacındaki güncellemeleri Surrender yapıyor.Forum kuralları dahilinde takipte olmaya devam edersen sanırım bir süre sonra ismini ekler.
Yanlışım varsa yakında düzelt lütfen Bilge Sr.
Raporumuda vereyim 130.sayfadayım.
İyi geceler herkese.
bende bugun yeni bir kitaba baslayacagim umarim duzenli olarak yazabilirim buraya
Selam kızlar nasıl bu kadar çok okuyorsunuz ?ben 10 günde 2 kitap okuyorum.Onlareda çok kalın değil 200-300 sayfa falan oluyor genelde.Ama ingilizce hazırlık görüyorum ing çalışmaktan vaktim olmuyor burada da takılınca.Sizin boş vakitleriniz mi var ?Kendimi kötü hissettim az okuduğum için...
Kitap okumayı o kadar çok özledim ki. Sınava hazırlandığım için bir türlü kitap okuyamıyordum. Sınav biter bitmez yeni bir kitap alacağım fakat bana sürükleyici bir solukta bitiverecek ve yeniden kitap okumayı sevdirecek bir kitap önerir misiniz?
Merhaba canım:))ilk kez görüyorum sanırım seni, açlık oyunları serisi, kayıp sembol, uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş,melekler ve şeytanlar akıcı, kısa sürede bitirebilinecek kitaplar:)
merhaba okuyucular
2 gündür kitap okuyamadım. yazmaya utanıyorum artık
hip, inş yakın zamanda bebek haberin gelir. çekirdekten okuyucu yetiştiririz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?