Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bu kadar kisa sure icinde 2 kitap okumus oldum (bu konuya uye oldugum sayesinde)

Emegi gecen Surrender uyemize tesekkur ediyorum Allah razi olsun :)

1. sayfadaki Bilgelik agacinda rumuzun yer almasi icin ne yapmam gerek? :)

Bilgelik ağacındaki güncellemeleri Surrender yapıyor.Forum kuralları dahilinde takipte olmaya devam edersen sanırım bir süre sonra ismini ekler.
Yanlışım varsa yakında düzelt lütfen Bilge Sr.

Raporumuda vereyim 130.sayfadayım.

İyi geceler herkese.

bu kadar kisa sure icinde 2 kitap okumus oldum (bu konuya uye oldugum sayesinde)

Emegi gecen Surrender uyemize tesekkur ediyorum Allah razi olsun :)
evet buraya rapor verme derdi yüzünden okuma aşkı hızla yükselıyor :) faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana :)
dur bakalım, daha ne kitaplar okuyacagız :)

1. sayfadaki Bilgelik agacinda rumuzun yer almasi icin ne yapmam gerek? :)
yapman gereken, daim olmak biraz zaman geçsin, yenileyeceğim bilgelik ağacımızı

evet, benden başka kimse yapamaz yanlışın yok bilge nurlum

Günaydınlar bilgeler

İnsanı Tanıma Sanatı akşam bitecek, serinin son kitabı Harry Potter ve Ölüm Yadigarları'nı da pazar gününe kadar bitirmeyi hedefliyorum.

Böylece Sayın Bilge Sör hedefimi erken tamamlamış olacağım

Selam kızlar nasıl bu kadar çok okuyorsunuz ?ben 10 günde 2 kitap okuyorum.Onlareda çok kalın değil 200-300 sayfa falan oluyor genelde.Ama ingilizce hazırlık görüyorum ing çalışmaktan vaktim olmuyor burada da takılınca.Sizin boş vakitleriniz mi var ?Kendimi kötü hissettim az okuduğum için...

Günaydın

Kitabım bitti az önce .

Diğerini de otobüste okumayı planlıyorum . 1,5 saat boşa gitmesin .

Kitap okumayı o kadar çok özledim ki. Sınava hazırlandığım için bir türlü kitap okuyamıyordum. Sınav biter bitmez yeni bir kitap alacağım fakat bana sürükleyici bir solukta bitiverecek ve yeniden kitap okumayı sevdirecek bir kitap önerir misiniz?

Merhaba kendi adıma bende fazla okuyamıyorum çoğu kişinin okulu var senin gibi ama vakit ayırmaya çalışıyoruz.Kendini kötü hissetme temelin yoktu sanırım zorlanıyorsun ama üzülme az okumuyorsun:))

Merhaba canım:))ilk kez görüyorum sanırım seni, açlık oyunları serisi, kayıp sembol, uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş,melekler ve şeytanlar akıcı, kısa sürede bitirebilinecek kitaplar:)

Merhaba canım:))ilk kez görüyorum sanırım seni, açlık oyunları serisi, kayıp sembol, uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş,melekler ve şeytanlar akıcı, kısa sürede bitirebilinecek kitaplar:)

Merhaba :) Ilk defa görüyorsunuzdur :) açlık oyunlarını okumuştum, uçurtma avcısını çok merak ediyordum sevindim akıcı olduğuna.. Pazar günü ygsden sonra alacağım inşallah gelişmeleri de yazarım. Çok teşekkür ederim :)

günaydın tatlı bilgeler ben dün gece bir atak yaptım ve kitabımın 512. sayfasına geldim artık çok az kaldı :87:

hazır koymuşken fotografı gülümsün de görsün dedim bilge jade silerim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…