Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tutunamayanlar şahane kitap ama çok zor okuması,en azından ben çok zorlanmıştım, canım çıktı okuyana kadar ama başardım

bende seneye kadar bekliyeceğim mecbur ama üzülmedim desem yanlış olur her bahar beyaz beyaz evimin içinde güzel duruyordu
sen nasılsın hip?

çiçekler evi cennete çeviriyor gerçekten, bazen çiçeklerimle konuşuyorum bahçeli bir ev alayım sizi bahçelere ekicem ferah ferah yaşatıcam diye bence çok mutlu oluyorlar :87:

iyiyim ben sen nasılsın

bilge jade sen benim için çiçek uzmanısın artık

bende çiçekleri çok severim ama annemle yaşıyorum ve sanırım annem çiçek konusunu biras abarttı:26::26: ev botanik bahçesine döndü alınmasın diye bişey de diyemiyorum ama o kadar çok çiçek varki abartı yani aralarında çok sevdiğim çiçekler özel ilgiledikleim de var elbet ama bu kadar çok olmaması gerektiğini birilerinin anneme açıklaması lazım
kıramıyor kıyamıyorum ki ona

benim kapalı bir balkonum var oraya dizdim çoğunu bir kısmını da salona dağıttım her sene katlana katlana çoğalıyorlar bakalım nereye kadar devam edecek böyle insan alışınca duramıyor belki daha fazla almasını engelleyebilirsiniz ben çoğalan çiçeklerimden arkadaşlarıma hediye ediyorum arada hem etrafıma güzellik dağıtmış oluyorum hem insanlara çiçek sevgisi aşılıyorum bunu da deneyebilirsiniz :87:

Ev bahçe dergisi okuyorum düzenli ben.

en güzeli birara ben de dekorasyon dergileri okumaya merak salmıştım, çok ilham verici oluyorlar hem de insanın gözü gönlü açılıyor

benim katkat bir çiçek standım var ona dizdim hem az yer kaplıyorlar hem de çok şirin görünüyor, taşındığımızda evde vardı o yüzden nereden bulunur ya da adı nedir bilemiyorum ama yapımarketlerde bulabilirsin sanırım onlar senin de çok işine yarar bence

kesinlikle çok haklısın bi ara bakayım eğer bulamassam yaptırırm marangoza dekoratif bişiy daha güzel durur eminim sağol canım

Evet akıcıymış bende okuyamadım henüz:))yaz bende merak ederim başarılar şimdiden:))sınavlarından sonrada bekleriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…