Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyiyim bilge hip, sen nasılsın?

Gülümsün burdaysa haber verelim baksın fotoya.

aa di mi mesaj atayım cidden hiç aklıma gelmiyo bunlar benim saf mıyım neyim :111:

mart giderayak soğuk yüzünü gösterdi bugün balkondaki çiçeklerimi ısıttım sabah kıyamam gece üşümüşler hep ama genel olarak güzel bir gün bahar geç gelince üzülüyorum hemen yaz oluyor çünkü o hafif bahar havasına doyamıyorum

Demin bağlantım kesildi, ben mesaj attım Gülümsün'e. Görünce bakar.

Haklısın, benim balkonumda birçok çiçek var ama şu sıralar lalem harika oldu, tam zamanı ya...

Hadi ya, ben Gülümsün'e mesaj atmıştım.

Neyse söyleriz ona...

ben mesaj attım gördü gülümsün bilge jade merak etme :) olmadı gene yüklerim artık vize aldım kocamdan nasılsa

lalelerin tam zamanı gerçekten ne güzel olmuşlardır şimdi bu sene benim nergislerim açmadı hiç çıkarmadılar kafalarını topraktan belki nisanda keyifleri gelir de açarlar diyorum ama elma çekirdeği ekmiştim o filizlenmiş çok seviniyorum ağaç yetiştireceğim bakalım becerebilirsem :87:

Bağlantım kesilince ben kaçırdım tabi, demek gördü fotoyu.

Hiç filizlenme olmadımı nergis soğanlarında, olmadıysa artık zor.

Bağlantım kesilince ben kaçırdım tabi, demek gördü fotoyu.

Hiç filizlenme olmadımı nergis soğanlarında, olmadıysa artık zor.

ya 2 yıl önce almıştım geçen sene filizlendi ama çiçek açmadı, bu sene hiç filizlenmedi zor mu diyosun olmadı gene alırım çünkü nergis benim en sevdiğim çiçek, havalar iyice ısınınca bir toprak değişimi yapar bir şans daha veririm bakalım

Soğanı bozulmuş olabilir canım. Toprağını değiştirirken bak elinle, yumuşama varsa soğanda, gitmiştir o soğan.

Zaten ömürleri pek uzun olmaz soğanlı bitkilerin, sanırım seninkisi artık daha açmaz.

Son düzenleme:

çiçekleri çok seviyorum ama pek anlamıyorum işte ben soğanlı bitkileri hep daha güçlü olur sanırdım çok üzmeyeyim kendimi o zaman biraz ısınsın havalar bakarım soğanlar ne durumda olmadı alırım gene ne yapalım kısmet :87:

slm kızlar nasılsınız?
bilgi vereyim 130. sayfadayım:)

birde çiçeklerden bahsetmişsiniz ben kaçırdım sanırım bu sene benimde moralimi bozacak bişey oldu anlayamadım beyaz bir orkidem vardı halacım hediye etmişti düğün zamanında bana açık gelmişti zaten ondan sonra iki kes daha açtı bu senede tomurcuklandı dedim tamam bu senede açıcak düzenli olarak ama tomurcuklar tam açma zamanı gelip beyazlaşınca döküldü ((çok şaşırdım tabi hayalkırıklığı oldu bana (neden böyle yaptılar anlayamadım

Selam, belki bitki besini, vitamin vermen gerekiyordur.

[h=3] [/h][h=3]12 Ekim 1934’te, Kastamonu'da doğdu. 13 Aralık 1977’de, İstanbul’da yaşamını yitirdi. Ortaöğrenimini 1951′de, Ankara Maarif Koleji’nde tamamladı. 1957′de, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’ni bitirdi. 1960′ta, İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Bölümü’nde (Yıldız Üniversitesi), öğretim görevlisi oldu. 1975’te, doçentliğe yükseldi. Topografya adlı bir de mesleki kitap yazdı. Öykü ve yazıları,1971’den sonra Yeni Dergi ve Soyut’ta yayınlandı. Beyninde çıkan bir tümör nedeniyle bir süre Londra’da tedavi gördü ama sağlığına kavuşamadı. İlk romanıhttp://www.edebiyatogretmeni.net/romanlar.htm “Tutunamayanlar”da, küçük burjuva dünyasına ironiyle yaklaştı. Kitapta olaylar, küçük burjuva dünyasının değerlerinden, ölümüne nefret eden bir gencin kendisini öldürmesiyle noktalanır. Bu eserinde, yenilikçi ve çağdaş Batı romanının bazı tekniklerinden ustaca yararlandı. İç konuşma, bilinç akışı, düşler ve değişik söylemlerden oluşan metinler düzleminde, karmaşık bir gerçeklik kurdu. Romanın içinde dağılmış ayrıntı, gözlem ve çağrışımlar, bütüne egemen olan bilinçli bir kurgunun öğeleridir. Öykü kitabı “Korkuyu Beklerken”de de psikolojik çözümlemelere ağırlık verdi.[/h]Eserleri: Tutunamayanlar, Tehlikeli Oyunlar,http://www.edebiyatogretmeni.net/oyunlar.htm Bir Bilim Adamının Romanı, Eylembilim, Korkuyu Beklerken, Oyunlarla Yaşayanlar

(edebiyatogretmeni.net)

Son düzenleme:
verdimde onlara özel bir vitamin suyu var ondan verdim ama geçen seneler vermemiştim acaba ondan mı bilmiyorum:44:
zaten tomurcukları düştüğü için her halukarda seneyi bekleyeceğim..

bu sene havlar çok düzensiz, birden soğudu belki havalarla bir ilgisi vardır sıcağı görünce tomurcuklanıp sonra dökmüş olabilir ama orkideyi bekletin seneye açar bence hoş bilge jade daha iyi anlar

bu sene havlar çok düzensiz, birden soğudu belki havalarla bir ilgisi vardır sıcağı görünce tomurcuklanıp sonra dökmüş olabilir ama orkideyi bekletin seneye açar bence hoş bilge jade daha iyi anlar

bende seneye kadar bekliyeceğim mecbur ama üzülmedim desem yanlış olur her bahar beyaz beyaz evimin içinde güzel duruyordu
sen nasılsın hip?

Orkide konusunda pek bilgim yok ama çoğu çiçek hakkında var. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…