Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilgeler nasılsınız?

bence bu arada kuru mayaylada olur ben n zaman yaş maya okusam tarifte kuru maya kullanırım çok güzel oluyor

birde kitap okuyamıyorum 2 gündür ya içimde vijdan yaptım inşallah bu gece okuyabilirim

Sevindim,afiyeet olsun

Haklısın ne diyeyim biraz ağır bir anlatımı var. Aslında ağırdan ziyade Elif Şafak abartmış baya baya ağdalı yazmış.
evet elif şafagın neredeyse diğer bütün kitaplarını okudum hiç bu kadar zorlanmamıştım

kitap okumaya bayılıyorum. "okudum, bayıldım, mutlaka okumalısın dediğiniz kitaplar var mı?

Polisiye cinaayet gizem vs. seviyorsan eğer "kızıl nehirler" tavsıyemdir. bu tip kitaplar okurum ben genelde ama böylesini görmedim. Tarzın değilse bile bi dene derim. ama bu tür (cinayet, polisiye..) bağımlılık yapar. Once yazarın diğer kitaplarını birirsin. sonra diğer polisiye roomanlara sararsın.

Tarih, efsane, macera vs.. tarzı seviyorsan kesinlikle "iskender pala- Efsane" yi tavsiye ederim. müthiş bi anlatım ve uslüp. hemde cok heyecanlı. elinden bırakamıyorsun.

İstanbuldan suç manzaraları... Suçun perdelediği yaşamlar... Katillerin ardındaki insanlar. Sıradan olanın gerisindeki gizem. Ülkenin gerçek bir panaroması. Karakterler labirenti... Başkomser Nevzatla, varoşlardan villalara, batakhanelerden sanat çevrelerine yaptığımız heyecan yüklü bir yolculuk. Trajik olduğu kadar komik, komik olduğu kadar kederli vakalar. Bize, bizi anlatan ironik öyküler.
"Cinayetin işlendiği resim atölyesi bir korku filmi setini andırıyordu. Yüksek bir tavan, ölü yüzü gibi bembeyaz duvarlar, bordo renkli kadife perdelerle kaplanmış üç dar pencere. Pencerelerin hemen önünde duran cevizden yapılma tabutun içinde, uzun saçlı, ilk bakışta kız mı erkek mi olduğu anlaşılmayan bir ceset yatıyordu. Bütün bedenini kaplayan siyah pelerinin kalp hizasında kol saatinin kadranı büyüklüğünde bir delik vardı. Tuhaftır, deliğin etrafında fazla kan lekesi yoktu. Cesedin kalbinden çıkartıldığını sandığımız, heykeltıraşların kullandığı türden, ucu kanlı, yirmi santim uzunluğundaki bir keski, tabut ile üzerinde tamamlanmamış bir resmin bulunduğu şövalenin arasında, yerde duruyordu. Tabutun başında saçı sakalı birbirine karışmış bir adam, ağzını her açtığında alkol kokuları yayarak, Karanlıklar Prensi öldü... Karanlıklar Prensi öldü, diye dövünüp duruyordu."

herkese şiddetle değil şiddetsiz bir biçimde aylak adam adlı kitabı öneririm. okumayan bence çok şey kaybeder. yusuf atılgan'ın türk romanına yaptığı çok önemli bir katkıdır bu kitap.

okuyucu lavin, verdiğin tarif üzerine yaptım
harıka oldu

Teşekkür ederim Surrender :26: :18::18::18:

4 gün süren var

Demek harika oldu :44::44::44:
Teşekkürler Lavin teşekkürler Surrender

Hemen yarın denemem lazım hemen

Kilolar gitsin istiyorum da böyle tarifler yorumlar olunca dayanamıyorum,keşke yiyipte kilo almayanlardan olsaydım.

şeklini de çok güzel yaptım dur resım koyayım( netten ) aynen böyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…