Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

dedigim gibi benim oyumla kimse etkilenmez zaten harika acik ara onde,
ben aramizdaki samimiyete guvenip birsey yaptim,
karsiliginda boyle bi tepki alacagimi bilseydim gelip yazmazdim bile...

canım, aramızdakı samımıyette bır sorun yok...
böyle şeyler olunca bana mesaj atıyor bazı okuyucu arkadaslarımız, x kişinin derdı mı var senınle, neden konuya gelmedıgı halde
''berbat'' veya ''idare eder'' diye oylamıs
diyorlar.
bu konu bizim için çok önemli :)
sen hem oylamayı ''berbat'' diye oyla
hem de trıp at

Son düzenleme:

trip atmadim canim sadece aldigim tepki sasirtti beni ve uzuldum yani,
basimdan assagi kaynar su dokuldu desem yeri beklemedim cunku...
anliyorum sizi kusura bakmayin topluca

Bildirimimi yapayım bende.
204. sayfadayım.

Ben uyumaya gidiyorum.
İyi uykular Bilge Sör'üm yoksa günaydın mı deseydim ? :44::44::44:

Günaydın okuyucu güzeller

Kitabımı bitirdim . Daha yenilerine seçmedim .
Birazdan kitaplığımı karıştırmaya başlarım .

Kesişen Yazgılar Şatosundan.

" Simyacı, maddede değişimler elde edebilmek için kendi ruhunu değişmez ve altın gibi saf kılmaya çalışan kişidir; ama bir de Doktor Faust örneği var, o simyacılık kuralını altüst eder, ruhu değiş tokuş edebilecek bir nesneye dönüştürür ve böylece doğanın bozulmadan kalacağını, artık altını aramaya gerek kalmayacağını, çünkü bütün elementlerin aynı derecede değerli, dünyanın altın, altının ise dünya olacağını umar. "

günaydın bilge hatunlar bugün kitabımı bitirmeye çalışacağım, inşallah başarabilirim :18: keyifli günler

iyi günler bilgeler
kk ya girebiliyorum kısa kısa bildirimimi yapayım :)
295. sayfadayım.

Yeni kitaplarım ;

Fikret Otyam__Arkadaşım Orhan Kemal, 440 sayfa.

Peyami Safa__Dokuzuncu Hariciye Koğuşu, 128 sayfa.

kitabımı bitirdim sonunda hemen bildirimimi de yapıyorum bu arada 12 nisan'a kadar kitap okumaya ara vermek zorundayım sör, vizelerim başlıyor

merhaba sevimli bilgeler :87:

haftasonu bir gayretle kitabımı bitirdim yeni kitabım erich fromm un sevme sanatı 178 sayfa gün istiyorum sevgili bilge sör ama biraz yavaş okuyabileceğimi göz önünde bulundurursan sevinirimm :78:

aslında daha önce okumuştum bu kitabı ve çok sevmiştim, tekrar okumak istedim bakalım bu sefer neler öğreneceğim

merhaba
8 günün var
nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…