Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sör ben dayanamadım yeni kitaba başlayacağım süre istiyorum. yeni kitabım khaled hosseini-uçurtma avcısı 125 sayfa. süreyi bol verirsen sevinirim

çok teşekkürler :)
Jean Christophe Grangé2ın kitabı değil mi? okumuştum çok da beğenmiştim. Ölü ruhlar ormanı hariç diğer kitaplarını sevdim, efsaneye bakıcam.

merhaba, kitap okumayı çok seviyorum, bu gece okumaya başlayacağım kitap haruki murakamiden 1Q84, yazarın bu kitabı hariç tüm kitaplarını okudum, çok da keyif alıyorum kaleminden. Değişik bir şey okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Kapak resmini de eklediğime göre hazırım. Kitabım 925 sayfa. Kaç günde bitirmem gerekiyor??

ps: arkadaşlar lütfen okuduğunuz ve çok beğendiğiniz kitapları paylaşın

Son düzenleme:

merhaba...alıntını silebilir misin?
ben zaman zaman yenılıyorum ağaçtakı isimleri :)

teşekkürler :)
hoşgeldın aramıza, 925 sayfa mı
30 gün vereyım sana, kısa sürede bıtırırsen sürprız olur:) sayfa sayısı az değilmiş

Son düzenleme:
İyi geceler sevgili okuyucular. Selam.
Kitabımın 202. sayfasına geldim ve bugünlük okuma faslımı noktalandırdım..
Yarın belki okuyamam pek, bakalım kısmet..
Görüşme üzere, hoşçakalın.

Kitabımdan:

"İngiliz denizci Kaptan James Cook, 18. yüzyılda Avustralya kıtasına adım attığında daha önce hiç görmediği bir hayvanla karşılaşır. Yanındaki yerliye hayvanın adını sorunca "Kanguru" yanıtını alır.
Böylelikle, arka ayakları üstünde sıçrayarak yol alan, yavrularını karnındaki kesesinde taşıyan ve kızdırılmadığı sürece son derece uysal olan hayvan o günden sonra "Kanguru" adıyla anılır.
1778'de, Sandwich adalarında bir yerli tarafından öldürülen James Cook'un "Bu hayvanın adı ne?" diye sorduğu yerli tarafından da sevildiği söylenemez.
Çünkü, Kanguru sözcüğünün Avustralya yerlileri dilindeki gerçek anlamı şudur: "Bilmiyorum!.."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…