ben kitap okumaya devam edıyorum
görüşmek üzere
Ben kaçıyorum kızlar.
Keyifli okumalar size .
Görüşürüz.
Polisiye cinaayet gizem vs. seviyorsan eğer "kızıl nehirler" tavsıyemdir. bu tip kitaplar okurum ben genelde ama böylesini görmedim. Tarzın değilse bile bi dene derim. ama bu tür (cinayet, polisiye..) bağımlılık yapar. Once yazarın diğer kitaplarını birirsin. sonra diğer polisiye roomanlara sararsın.
Tarih, efsane, macera vs.. tarzı seviyorsan kesinlikle "iskender pala- Efsane" yi tavsiye ederim. müthiş bi anlatım ve uslüp. hemde cok heyecanlı. elinden bırakamıyorsun.
sör ben dayanamadımyeni kitaba başlayacağım süre istiyorum. yeni kitabım khaled hosseini-uçurtma avcısı 125 sayfa. süreyi bol verirsen sevinirim
Eki Görüntüle 667911
merhaba, kitap okumayı çok seviyorum, bu gece okumaya başlayacağım kitap haruki murakamiden 1Q84, yazarın bu kitabı hariç tüm kitaplarını okudum, çok da keyif alıyorum kaleminden. Değişik bir şey okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Kapak resmini de eklediğime göre hazırım. Kitabım 925 sayfa. Kaç günde bitirmem gerekiyor??
Eki Görüntüle 667911
ps: arkadaşlar lütfen okuduğunuz ve çok beğendiğiniz kitapları paylaşın
merhaba, kitap okumayı çok seviyorum, bu gece okumaya başlayacağım kitap haruki murakamiden 1Q84, yazarın bu kitabı hariç tüm kitaplarını okudum, çok da keyif alıyorum kaleminden. Değişik bir şey okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Kapak resmini de eklediğime göre hazırım. Kitabım 925 sayfa. Kaç günde bitirmem gerekiyor??
Eki Görüntüle 667911
ps: arkadaşlar lütfen okuduğunuz ve çok beğendiğiniz kitapları paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?