Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

atılmak üzereydin

yok yaa uğraşamam ben resmını koyarım bır ara
oh yırttım desenee
şaka şaka canım okuyucu bilge sörüm benimm
yarın yepyeni bir kitapla burdayım. çok kitap okuyacağım artık vizelere kadar 2 kitap bitireceğimm

atılmak üzereydin

yok yaa uğraşamam ben resmını koyarım bır ara

İyi olurdu aslında, biz de faydalanırdık.

Zamanla yemek kitabı gibi bir şey olurdu ufak çapta...

Kız alt tarafı bir tarif yazacaksın, ona da üşeniyorsun.

Son düzenleme:
yok yaa uğraşamam ben
kendımı buraya adadım :)

Yaptıkça eklersin, illa oraya tarif ekleyeceğim diye uğraşmana gerek yok.

Sadece bitmiş halinin fotosunu koyarsın.

Hem istersen yorumlarla da uğraşmazsın, bunu başta belirtirsin. Olmaz olmaz değil, senin konun sonuçta.

Hem bak, biz de denenmiş tariflerimizi ekleriz. Hayır ben de açarım da sen daha çok yapıyorsun diye sana söylüyorum, sende denenmiş tarif çok daha fazla çünkü...

Yine de sen bilirsiiiin.

Son düzenleme:

yok yaa, uğraşamam...
durmadan pasta, börek, çörek mi yapıcam ben

selam kızlar kitaba başladım 42. sayfadayım ama kafam doldu çok bilim kurgu sevmiyorum umarım toparlar ilerledikçe kitap kendini bende inat ettim yarıda bırakmak istemiyorum ama bakıcaaz:44::44::44::44:

sevgili surrendercığım

son 123 sayfa :))

bitirdikten sonra başlayacağım kitap hazır, Naguib Mahfouz Arabian Nights and Days.
okumaya başlamadan yazar ve kitap hakkında bilgi vericem.

sevgiler...

Merhaba arkadaşlar bana önerenileceğiniz kitaplar. Varmı acaba şuan küçük mucizeler dükkanını okuyorum sol ayağımı okudum ondan önce güzeldi. Ben felsefi, psikolojik kitaplar romanlar seviyorum. Yani polisiye siyasi deneme kitapları çok çekmiyor beni. Bide yaşanmış hikayeleri seviyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum:)

osho'nun kıtaplarını okudun mu?

osho-zeka, ego, ölmeden önce ölünüz, sezgi
ciçero-dostluk, yalnızlık

bunları deneyebılırsın.

Son düzenleme:
napıyorsun sen yahu bu kadar kısa sürede bitirilir mi

neyse, görüşmek üzere

fırsat bulduğum her yerde okuyorum, kitap yanımda geziyorum, hoş bu ansiklopedi gibi bir kitap, kalın ve ciltli, kas yaptım biraz ama çok beğendim gerçekten. haruki murakami okumadıysan mutlaka dene derim.

görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…