listede var mıydın? daha önce seni hiç görmedim.:26: konumuzun bazı kuralları kuralları var, konunun ilk mesajını okuyabılırsın
.................
20 günün var........................
merhaba bilgeler
listede var mıydın? daha önce seni hiç görmedim.:26: konumuzun bazı kuralları kuralları var, konunun ilk mesajını okuyabılırsın
.................
20 günün var........................
Daha önce yazmıştım.Ben de aranıza katılmak istiyorum diye.Siz de ilk sayfayı okumamı söylemiştiniz.Anladığım konuya dahil olabilmem için en az 2 kere rapor vermemdi.Tabi ben ikinci raporumu vermeyi unuttum :) toplamda bir hafta kadar geçti sanırım o kitabın üzerine bir kitap daha bitirdim.Listeye dahil olmam için ve sizden okuma süresi alabilmem için burada rapor vermem gerekiyor değil mi? Bugün ilk raporumu vermiş sayılıyor muyum :)
Eki Görüntüle 671069 Prenses deyince de sanki kabarık ve dantelli eteğimle lütfedip kitap okuyormuşum, bildirim yapıyormuşum gibi geliyor
Olsun. Prenses daha güzel...
O zaman senin ve baş bilgemizin sözünü dinliyorum peki prenses olsun
Selam.
.....
selam. hangi kitabı okuyorsun?selam sörr
kitap eridi elimde 2 gündee çok beğendimm
burdaki bilgelere de tavsiye ediyorumm
selamSelam bilgeler
o 80 sayfa değildirSelam bilgeler
Kitabım bitti. Yeni kitabım Gerçek Aşkı Bulunca. Pdf hali 80 sayfa normali ne kadar bulamadım:44:
sanırım yanlış anlamışsın :=) 2 günde bır konuya uğramayanları kabul etmıyoruz konumuzaDaha önce yazmıştım.Ben de aranıza katılmak istiyorum diye.Siz de ilk sayfayı okumamı söylemiştiniz.Anladığım konuya dahil olabilmem için en az 2 kere rapor vermemdi.Tabi ben ikinci raporumu vermeyi unuttum :) toplamda bir hafta kadar geçti sanırım o kitabın üzerine bir kitap daha bitirdim.Listeye dahil olmam için ve sizden okuma süresi alabilmem için burada rapor vermem gerekiyor değil mi? Bugün ilk raporumu vermiş sayılıyor muyum :)
onun prensesliği kalmamış, kraliçe olmuş artık
Eki Görüntüle 671069 Prenses deyince de sanki kabarık ve dantelli eteğimle lütfedip kitap okuyormuşum, bildirim yapıyormuşum gibi geliyor
Sör, nerdesin sen kuzum?
selam. hangi kitabı okuyorsun?
selam
o 80 sayfa değildir
sanırım yanlış anlamışsın :=) 2 günde bır konuya uğramayanları kabul etmıyoruz konumuzademek ki o yüzden hatırlamamışım seni, hiç uğramamışsın
buradayım
çilekli yaş pasta yaptım
buradayım
çilekli yaş pasta yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?