Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

listede var mıydın? daha önce seni hiç görmedim.:26: konumuzun bazı kuralları kuralları var, konunun ilk mesajını okuyabılırsın

.................

20 günün var........................

Teşekkürler Sör

176.sayfaya geldim.
bu zamana kadar bu kitabı nedn okumamışım ?

Son düzenleme:
listede var mıydın? daha önce seni hiç görmedim.:26: konumuzun bazı kuralları kuralları var, konunun ilk mesajını okuyabılırsın

.................

20 günün var........................

Daha önce yazmıştım.Ben de aranıza katılmak istiyorum diye.Siz de ilk sayfayı okumamı söylemiştiniz.Anladığım konuya dahil olabilmem için en az 2 kere rapor vermemdi.Tabi ben ikinci raporumu vermeyi unuttum :) toplamda bir hafta kadar geçti sanırım o kitabın üzerine bir kitap daha bitirdim.Listeye dahil olmam için ve sizden okuma süresi alabilmem için burada rapor vermem gerekiyor değil mi? Bugün ilk raporumu vermiş sayılıyor muyum :)

Yanlış anlamışsın, iki günde bir konuya uğrayıp bildirim yapman gerekiyordu.

Gerisini sör'e bırakıyorum.

Son düzenleme:

selam sörr
kitap eridi elimde 2 gündee çok beğendimm
burdaki bilgelere de tavsiye ediyorumm
selam. hangi kitabı okuyorsun?
selam
Selam bilgeler

Kitabım bitti. Yeni kitabım Gerçek Aşkı Bulunca. Pdf hali 80 sayfa normali ne kadar bulamadım:44:
o 80 sayfa değildir
sanırım yanlış anlamışsın :=) 2 günde bır konuya uğramayanları kabul etmıyoruz konumuza demek ki o yüzden hatırlamamışım seni, hiç uğramamışsın

Eki Görüntüle 671069 Prenses deyince de sanki kabarık ve dantelli eteğimle lütfedip kitap okuyormuşum, bildirim yapıyormuşum gibi geliyor

onun prensesliği kalmamış, kraliçe olmuş artık
Sör, nerdesin sen kuzum?

buradayım
çilekli yaş pasta yaptım

Bilmiyorum kii çözemedim kaç sayfa olduğunu :44:

kızzlarr sayfadan atıldım mı ben
uzun zamandır kitap okumuyorum
nolur atmayın beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…