- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
olasılıksızı kimse okumadımı yaa
bence çubuk olmazprenses olsun
ben de katılmak istiyorum aranızabu sayede daha azimli kitap okuyabilirim.yoksa elimdeki kitap haftalarca okunmadan benimle gezebiliyor.
şuan elimdeki kitap Yenilgiden Dönerken,Ali Ayçil 149 sayfa
118.sayfadayım :)
rapor vermeyi unuttum konu sahibimelimdeki kitabı bitirdim.pek bir şey anlamadım.kısa denemelerdi.ama yazar çok kelime oyunu yapmış,dikkatimin dağıldığı çok oldu
elimde yine aynı yazarın Sur Kenti Hikayeleri kitabı var.Birbirine bağımlı gizemli,etkileyici minik hikayeciklerle dolu bir kitap.159 sayfa ve ben 130.sayfadayım başlayalı 3 gün oldu.Kitabı elime alırken heyecanlanıyorum.Sürükleyici bir kitap.Cümleleri bir harika.
"Bir kere bile bağlılığın iplerini isyanın makasıyla doğramayı geçirmedim aklımdan."
"Bugün Sakine'yle iki defa göz göze geldim.
Dünyanın en güzel iki ülkesine sahip olduğumu da,karanlık bir han odasından başka bir yer olmadığımı da bugün anladım.
Gözlerine mil çekilmiş bir tek gün,gözlerine sürmeler çekilmiş yılların öcünü fazlasıyla aldı benden..."
çubuk iyi çubuk
gece gece deli gibi gülüyorum
Günaydın canım bilge arkadaşlarım.
Bu hafta "kütüphaneler haftası" o yüzden aklıma siz geldiniz ve selam vermek istedim. Pek yakında yeniden aranızda olacağım inşallah... Öpüyorum sizi çok çok!
Bu hafta "kütüphaneler haftası" o yüzden aklıma siz geldiniz ve selam vermek istedim. Pek yakında yeniden aranızda olacağım inşallah... Öpüyorum sizi çok çok!
gülümsün selamlarbiz de seni çok öpüyoruz, dönmeni bekliyoruz dörtgözle :103:
Merhabalar
Paylaşımlar için teşekkürler okuyucu Jade .
Ben de teşekkür ederim, düzenli takip etiğin için... :13:
etmez olur muyum? hatta Namık KEMAL'i tanıttığın mesajını beğenmiştim bile, hatta okurken direkt Namık KEMAL olduğunu anladım. Tekirdağ doğumlu falan, Tekirdağ'da Namık KEMAL Vergi Dairesi vardır mesela. :)Deminki mesajımda yazmayı unuttum, konumuzda da bu hafta Namık Kemal Haftası...
Onun kitaplarını tanıtıyorum.
Hiç takip ettiğin yok Gülümsün...
Kitabımda 245. sayfadayım.
Büyük ihtimalle bu gece bitiririm.
Yaşar Kemal-Cezmi
Hazır Greenjade yazar hakkında bilgi vermişken sorayım.
Bu kitaba başlarım diye düşünüyordum,okuyan okuyucu arkadaşlarım akıcı mı?
Değilse daha sonra okurum çünkü.
listede var mıydın? daha önce seni hiç görmedim.:26: konumuzun bazı kuralları kuralları var, konunun ilk mesajını okuyabılırsınrapor vermeyi unuttum konu sahibimelimdeki kitabı bitirdim.pek bir şey anlamadım.kısa denemelerdi.ama yazar çok kelime oyunu yapmış,dikkatimin dağıldığı çok oldu
elimde yine aynı yazarın Sur Kenti Hikayeleri kitabı var.Birbirine bağımlı gizemli,etkileyici minik hikayeciklerle dolu bir kitap.159 sayfa ve ben 130.sayfadayım başlayalı 3 gün oldu.Kitabı elime alırken heyecanlanıyorum.Sürükleyici bir kitap.Cümleleri bir harika.
"Bir kere bile bağlılığın iplerini isyanın makasıyla doğramayı geçirmedim aklımdan."
"Bugün Sakine'yle iki defa göz göze geldim.
Dünyanın en güzel iki ülkesine sahip olduğumu da,karanlık bir han odasından başka bir yer olmadığımı da bugün anladım.
Gözlerine mil çekilmiş bir tek gün,gözlerine sürmeler çekilmiş yılların öcünü fazlasıyla aldı benden..."
Gel biz bunu prenses yapalım, baş bilgemizi dinlememiz lazım.
Sevgili Bilgeler yukarıdaki mesajımda yazar adını hatalı yazmışım kusura bakmayın.
Eser Namık Kemal'e ait.
Yöneticim 312 sayfa .
Süre kaç gün vereceksin (bonkör davranmanı umut ediyorum) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?