bende bir kitapsever olarak aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor.
hoşgeldinöncelikle ilk sayfadaki kuralları okuman gerekiyor, kitaba başlayacağın zaman ismini ve sayfasını söyleyip sörden süre isteyebilirsin, 2 günde 1 konuyu ziyaret edip rapor vermen gerekiyor, temel olarak bunlar ama başka bişey varsa sör gördüğünde söyleyecektir
Ahahaİfşa etmesene Sör
merhabasonunda geri dönebildimson sınavımdan çıktım hemen size koştum nasılsınız bilge hatunlar? bu arada sör ben uçurtma avcısına başlayacağım demiştim, e-kitap olarak okuyacaktım ama sınav dönemi okuyamadım ve kitabı satın aldım 375 sayfa, yeniden başlamak istiyorum, süre verir misin tekrar? hepinize kahve tadında bol kitaplı, keyifli günler
merhababende bir kitapsever olarak aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor.
aynen bu şekildehoşgeldinöncelikle ilk sayfadaki kuralları okuman gerekiyor, kitaba başlayacağın zaman ismini ve sayfasını söyleyip sörden süre isteyebilirsin, 2 günde 1 konuyu ziyaret edip rapor vermen gerekiyor, temel olarak bunlar ama başka bişey varsa sör gördüğünde söyleyecektir
teşekkür ederim cevabın için.. şuan Meyyale yi okuyorum 186. sayfadayım toplam 302 sayfa.
Saol Sör sen nasılsın
bu aralar yoğunum
allaha şükür iyiyim, sen?
Çok kolay gelsin
İyiyim bende,bebişi doyurup, uyuturken yine kk da dolanıyorum.
doğru yani?
merhaba10 günün var
merhaba
aynen bu şekilde
9 günün var
Bu arada bilge Jade'cim göremedim seni , merak ettim:44:
Özletme kendini sen de Sör gibi.
Geldim canım.
Hoş geldin canım . Nasılsın ?
Serenad yaparak karşılayım
Alışmışım hep görmeye , dün hiç uğramadın ya da ben göremedim .
Bu güzel jestin için çok teşekkürler canım.
Dün yoğundum, ondan uğrayamadım.
Sen nasılsın? :)
Rica ederim canım .
İyiyim ben de , hava da güzel , iyi hissettiriyor kendimi.
Aynen, hava çok güzel.
Leylekleri gördüm gökyüzünde birkaç saat önce. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?