Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yok benim sorunum sınav değil

Hastalandım çok fena başım kalkmıyo yastıktan

Hastalık misafirler vs derken okuyamadım daa giremedim de malesef.

Ben de çok özledim okumayı. Bu aralar herkesin bi koşturması var burda :44:

geçmiş olsun evet herkesin bir telaşı var

Bende aranıza katılmak istiyorumm. Kuralları biliyorum. Ve şu an kitabımın 273. sayfasındayım toplam kitap sayfam 400 kalan sayfam için süre istiyorum bilge Sör

bu kitabı okuyasım geldi

baş Bilgem, her sıkıntı ile karşılaştığında, bu da geçecek, diye içinden tekrar et ve elinden çözüm geliyorsa uygula, gelmiyorsa başka şey ile kendini meşgul etmeye çalış. sürekli küçük büyük sıkıntılar ile uğraşıyorum, Allah beterinden korusun diyorum. kafaya takınca sana kalan tek şey hastalıklar oluyor. o yüzden takma kafana bir şeyi, hiçbir şey senden, sağlığından önemli değil...

umarım gönlüne ve bütçene göre kolayca bir ev bulursun.
biz de bu sene taşınmayı düşünüyoruz, gözüm korkuyor. fırsat bulsam eşyaları elden geçireceğim. yaza kadar zaman var deyip erteliyorum. kolay gelsin hepimize.

Bende aranıza katılmak istiyorumm. Kuralları biliyorum. Ve şu an kitabımın 273. sayfasındayım toplam kitap sayfam 400 kalan sayfam için süre istiyorum bilge Sör
merhaba 5 günün var
bu arada, önceki kullanıcı adın neydı? gerçi kullandıgın smıleyden dolayı aklıma thebeyın geldı.
Bilge Surrender yeni kitabıma kaç gün veriyorsun? 350 sayfa kitabım
15 günün var

rabbim gönlümüze göre, en hayırlısını versin.
saol canım, ev işi tamam :) allaha şükür.

Son düzenleme:
Günaydın okuyucu bilgeler,
Kitabımda 271.sayfadayım,

Hayırlı,bereketli,sağlıklı,bol kazançlı,huzurlu cumalar

Günaydın bilgeler

Goethe'nin kitabında 123. sayfadayım .
Sabahattin Ali'nin kitabında 52. sayfadayım .

sonunda geri dönebildim son sınavımdan çıktım hemen size koştum nasılsınız bilge hatunlar? bu arada sör ben uçurtma avcısına başlayacağım demiştim, e-kitap olarak okuyacaktım ama sınav dönemi okuyamadım ve kitabı satın aldım 375 sayfa, yeniden başlamak istiyorum, süre verir misin tekrar? hepinize kahve tadında bol kitaplı, keyifli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…