Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

...

tatlı bilge gülümsüün nasılsın şekerim sen yaşını çok düşünüyorsun 30 genç bir yaş düşünme tadını çıkar
öyle gibi gözüküyor değil mi? yooo! dert etmiyorum aslında...

Fakat şunu dert edebilirim. Bu yaşa kadar ne yaptın Gülümsün? :)

İyiyim bu arada Hip! Sen de iyisin inşallah?

keyfimiz yerinde olunca muhabbetimize doyum olmuyor şaka bir yana kesinlikle bilge yasemin e katılıyorum birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyler var okuyan kendini geliştiren insanlarız bunları paylaşmak bizi hep daha ileriye götürecektir tabi yeter ki vakit bulabilelim denk gelelim birbirimize :87:

aynen
mesela bak benim canım sıkkındı, şimdi sizle konuştum, iki kelam ettim geçti bundan büyük güzellik mi var?
Allah hepimize kalp güzelliği versin, ben hepiniz çok sevdim

buraya yazdım bugün başladığım kitabın adını
buraya yazman da sorun yok :) diğer konuya kurallarına göre yaz yeter zaten diğer yere kitabın bitince yazıcan
aynen, elbette en başta sağlık ve sonra huzur önemli :)
aynen
mesela bak benim canım sıkkındı, şimdi sizle konuştum, iki kelam ettim geçti bundan büyük güzellik mi var?
Allah hepimize kalp güzelliği versin, ben hepiniz çok sevdim

:) amin canım. ama doğuştan kalbı hasarlı olana da bişi yapılamaz, zaten öylelerı bellı edıyor kendını

Son düzenleme:
öyle gibi gözüküyor değil mi? yooo! dert etmiyorum aslında...

Fakat şunu dert edebilirim. Bu yaşa kadar ne yaptın Gülümsün? :)

İyiyim bu arada Hip! Sen de iyisin inşallah?

iyilik güzellik :108: bildiğin gibiyim ben

hiçbir şeyi dert etme şekerim geçmiş geçmişte kaldı yarın ne yapacağım diye düşün hem artık 30 lu yaşlar yeni 20 ler bunu biliyorsun önünde mutlu bir hayat uzanıyor sen çok şeker akıllı bir kızsın her istediğini yapabilirsin boşver bu yaşa kadar yaptıklarını

aman aman öyleleri benden uzak dursun bu yaştan sonra hasarlı kalpleri onarmakla uğraşamam
dediğin gibi insanın sağlığı huzur yerinde olduktan sonra gerisi boş, kim ne derse desin can sıkmaya değmiyor gerçekten, ama insanız bi yerde zayıf noktamızı yakalayıverip saldırıya geçiyorlar

Sen de çok iyi yürekli bir insansın ve o iyi yüreğinle çok güzel anne olacaksın inşallah! Bunu diliyorum Rabbimden senin için. Bize tez zamanda bu mutlu haberi ver diye...

şuan aramızda öyle biri yok allaha şükür
oluncada elektrıksızlıkten gidiyor zaten

uğramayıp listeden çıkarılanları kasdetmıyorum

merhaba canım bir sürü kitap olduğu doğru ama öğrenci olduğum için kitaplığım teee istanbul'da buradakiler hep yatağın altına mahkum sorma, bu kararsızlıkla nereye varacağımı hiç bilemiyorum. bazen erkeklere acıyorum

Son düzenleme:
Ben de buranın bir parçası olduğum için çok mutluyum.

olsun sen de elindekilerden seç bi tane
bak hepsini diz önüne , gözünü kapa elini koy bir tanesine bak senin için yöntem buldum

Sen de çok iyi yürekli bir insansın ve o iyi yüreğinle çok güzel anne olacaksın inşallah! Bunu diliyorum Rabbimden senin için. Bize tez zamanda bu mutlu haberi ver diye...

ah canım ne güzel sözler utandırdın beni ben de hergün dua ediyorum anne olabilmek için inşallah nasip olur yakın zamanda :109: çok teşekkür ederim duaların için canım benim

olsun sen de elindekilerden seç bi tane
bak hepsini diz önüne , gözünü kapa elini koy bir tanesine bak senin için yöntem buldum
kahvemi içerken keyifle karar vermeyi düşünüyorum artık ne çıkarsa bahtıma

ben sabah mesaj yazdığımdan beri o kadar çok yazışmışsınız ki okuyana kadar canım çıktı

şuan aramızda öyle biri yok allaha şükür
oluncada elektrıksızlıkten gidiyor zaten

uğramayıp listeden çıkarılanları kasdetmıyorum

ya ben hiç hissedemedim öyle birini bide uyanık geçiniyorum :82:

bence de kapat gözlerini çek birtane kısmetimmiş diyerek oku bakalım ne çıkacak :87:

Sör TERAZİ burcu ya ondan zeki ve hisli bir insan!

İmza: Kendine Pay Çıkaran Terazi Kızı Gülümsün.
burçdaşım benim
1 Mayıs işçi bayramını, bir mayıs Gülümsün'ün dönüşü olarak değiştiriyorum. 1 Mayıs'ta buradayım inşallah. :87:
inşallah, hadi bakalım :)
kahvemi içerken keyifle karar vermeyi düşünüyorum artık ne çıkarsa bahtıma

ben sabah mesaj yazdığımdan beri o kadar çok yazışmışsınız ki okuyana kadar canım çıktı

merhaba kitap kokusu eee, artık ben geldım
sayfalar bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…