- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
öyle gibi gözüküyor değil mi? yooo! dert etmiyorum aslında......
tatlı bilge gülümsüün nasılsın şekerimsen yaşını çok düşünüyorsun 30 genç bir yaş düşünme tadını çıkar
bu arada, daha 2 gün önce bilge jade ile telde sizleri konusuyordum
'' birbirleriyle pek muhabbet etmıyorlar '' diye
bugun gördüm ki, gayet güzel kaynaşmaya başladınız
hep böyle olun, cidden mutlu oluyorum
hepımızı aynı şeyi seven insanlarız
birbirimizle kaynaşalım, selamlaşalım
mutlu oldum, sizin bu halınızı görünce
sen nereye yaptın ki?
buraya istediğini yazabılırsın, okudugun kitapları paylaşabilir, kitaptan alıntılara yer verebılırsın
bildirim konusuna sadece kitabımiz bitince yazıyoruz
yani... sonuçta burada geyik yasak değil :) konunuz başına 'cafe kitap'' eklemesını daha rahat konusalım
konu dısı olmasın dıye yaptırdım :)
sorunumuz varsa anlatalım, konuşalım, selamlaşalım
birbirimizi sevelım :) burası bızım sıgınağımız
buraya yazman da sorun yok :) diğer konuya kurallarına göre yaz yeterburaya yazdım bugün başladığım kitabın adını
aynen, elbette en başta sağlık ve sonra huzur önemli :)keyfimiz yerinde olunca muhabbetimize doyum olmuyorşaka bir yana kesinlikle bilge yasemin e katılıyorum birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyler var okuyan kendini geliştiren insanlarız bunları paylaşmak bizi hep daha ileriye götürecektir tabi yeter ki vakit bulabilelim denk gelelim birbirimize :87:
aynen
mesela bak benim canım sıkkındı, şimdi sizle konuştum, iki kelam ettim geçtibundan büyük güzellik mi var?
Allah hepimize kalp güzelliği versin, ben hepiniz çok sevdim
öyle gibi gözüküyor değil mi? yooo! dert etmiyorum aslında...
Fakat şunu dert edebilirim. Bu yaşa kadar ne yaptın Gülümsün? :)
İyiyim bu arada Hip! Sen de iyisin inşallah?
buraya yazman da sorun yok :) diğer konuya kurallarına göre yaz yeterzaten diğer yere kitabın bitince yazıcan
aynen, elbette en başta sağlık ve sonra huzur önemli :)
:) amin canım. ama doğuştan kalbı hasarlı olana da bişi yapılamaz, zaten öylelerı bellı edıyor kendını
Sen de çok iyi yürekli bir insansın ve o iyi yüreğinle çok güzel anne olacaksın inşallah! Bunu diliyorum Rabbimden senin için. Bize tez zamanda bu mutlu haberi ver diye...iyilik güzellik :108: bildiğin gibiyim ben
hiçbir şeyi dert etme şekerim geçmiş geçmişte kaldı yarın ne yapacağım diye düşünhem artık 30 lu yaşlar yeni 20 ler bunu biliyorsun önünde mutlu bir hayat uzanıyor sen çok şeker akıllı bir kızsın her istediğini yapabilirsin boşver bu yaşa kadar yaptıklarını
aman aman öyleleri benden uzak dursunbu yaştan sonra hasarlı kalpleri onarmakla uğraşamam
dediğin gibi insanın sağlığı huzur yerinde olduktan sonra gerisi boş, kim ne derse desin can sıkmaya değmiyor gerçekten, ama insanız bi yerde zayıf noktamızı yakalayıverip saldırıya geçiyorlar
merhaba kitap kokusu sana da keyifli günler
kesin bi sürü kitap vardır ama sen hangisi diye düşünüp duruyosundur, ben de bazen yarım saat kitaplığın karşısında durup öylece bakarım acaba hangisini okusam diyekadınlar ne kararsız
şuan aramızda öyle biri yok allaha şükür
oluncada elektrıksızlıkten gidiyor zaten
uğramayıp listeden çıkarılanları kasdetmıyorum
Ben de buranın bir parçası olduğum için çok mutluyum.bu arada, daha 2 gün önce bilge jade ile telde sizleri konusuyordum
'' birbirleriyle pek muhabbet etmıyorlar '' diye
bugun gördüm ki, gayet güzel kaynaşmaya başladınız
hep böyle olun, cidden mutlu oluyorum
hepımızı aynı şeyi seven insanlarız
birbirimizle kaynaşalım, selamlaşalım
mutlu oldum, sizin bu halınızı görünce
merhaba canımbir sürü kitap olduğu doğru ama öğrenci olduğum için kitaplığım teee istanbul'da buradakiler hep yatağın altına mahkum sorma, bu kararsızlıkla nereye varacağımı hiç bilemiyorum. bazen erkeklere acıyorum
Sen de çok iyi yürekli bir insansın ve o iyi yüreğinle çok güzel anne olacaksın inşallah! Bunu diliyorum Rabbimden senin için. Bize tez zamanda bu mutlu haberi ver diye...
öyle miyim gerçektensurrender sen gerçekten çok zekisinsöylemek geldi içimden ya da hislerin çok kuvvetli ne desem ki:44::44:
Ben de buranın bir parçası olduğum için çok mutluyum.
Sör TERAZİ burcu ya ondan zeki ve hisli bir insan!surrender sen gerçekten çok zekisinsöylemek geldi içimden ya da hislerin çok kuvvetli ne desem ki:44::44:
1 Mayıs işçi bayramını, bir mayıs Gülümsün'ün dönüşü olarak değiştiriyorum.evet öylesın, ama bır süredir yoksunne zaman gelcen aramıza
kahvemi içerken keyifle karar vermeyi düşünüyorumolsun sen de elindekilerden seç bi tane
bak hepsini diz önüne , gözünü kapa elini koy bir tanesine bak senin için yöntem buldum
şuan aramızda öyle biri yok allaha şükür
oluncada elektrıksızlıkten gidiyor zaten
uğramayıp listeden çıkarılanları kasdetmıyorum
merhaba canımbir sürü kitap olduğu doğru ama öğrenci olduğum için kitaplığım teee istanbul'da buradakiler hep yatağın altına mahkum sorma, bu kararsızlıkla nereye varacağımı hiç bilemiyorum. bazen erkeklere acıyorum
Sör TERAZİ burcu ya ondan zeki ve hisli bir insan!
İmza: Kendine Pay Çıkaran Terazi Kızı Gülümsün.
inşallah, hadi bakalım :)1 Mayıs işçi bayramını, bir mayıs Gülümsün'ün dönüşü olarak değiştiriyorum.1 Mayıs'ta buradayım inşallah. :87:
kahvemi içerken keyifle karar vermeyi düşünüyorumartık ne çıkarsa bahtıma
ben sabah mesaj yazdığımdan beri o kadar çok yazışmışsınız ki okuyana kadar canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?