Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

insanlar nasıl böyle bencil bi hale geldiler anlam vermek mümkün değil?
kalp kırmaktan hoşlanır hale gelmişler resmen, bence o dönemlerde bile insanlar birbirlerine karşı daha kibar ve naziktirler
şu herkesin kalbini kırdıktan sonra ben böyleyim, ben dobrayım, benim yapım böyle diyenler keşke birazcık değişebilseler
ne çok konuya zıpladım neyse bugün ruh halim böyle biraz

evet var, mesela bazı bilgeler ve ben aylık süreye bağlıyız sende ister misin?

evet lütfen ben ona dahil olursam daha iyi olur , çünkü yüksek lisans yapıyorum ödevlerim sınavlarım olduğu dönemler pek kitap okuyamıyorum , bu benim için daha uygun olacak surrender

aslında şöyle bir bakarsanız en eski zaman filozofları bile insanları bu yönde telkin ederek ruh temizliğinin, insana sevginin güzelliğini anlatmışlar bütün dinler yüce gönüllü olmayı, insan kırmamayı, birbirimize karşı sevginin bizi yükselteceğini söylemiş demekki her zaman bu böyleymiş kötülük ve bencillik her zaman varmış da bu kadar göz önünde değilmiş belki o yüzden böyle umutsuz olmamak lazım insan her zaman insan biz bir cevher gibi içindeki güzellikleri ortaya çıkararak seveceğiz ki sevmeyi görebilsinler değil mi

Son düzenleme:

Kendini eleştimeye fırsatı olmuyo ki insanın ,karşısındakini eleştirmekten . Bir nevi kendi kusurunu örtmek için karşındakinin üstüne gidiyor . Bu da çözüm oluşturmaktan çok sorun yaratıyor .

evet lütfen ben ona dahil olursam daha iyi olur , çünkü yüksek lisans yapıyorum ödevlerim sınavlarım olduğu dönemler pek kitap okuyamıyorum , bu benim için daha uygun olacak surrender

elbette, ama şunu unutma; 2 günde bir uğramayanları listeden çıkarıyorum
gerçi konunun en başında görmüşsündür
ama ben hatırlatmak istedim

elbette, ama şunu unutma; 2 günde bir uğramayanları listeden çıkarıyorum
gerçi konunun en başında görmüşsündür
ama ben hatırlatmak istedim

tamam o zaman şimdi bildirim yapayım( bu arada bildirim yaparken neler söylemek gerekiyor bilmiyorum) o zaman bugün okumaya başladığım bir kitap var .
Debbie Macomber Yeni Başlangıçlar Mevsimi

ne güzel demişsin kötülük hep vardı ama bu kadar göz önünde değildi... aynen katılıyorum ve artık kötü olmak çok normal.. zaten kimse kötüyüm demiyor, hep bi kılıf buluyorlar yaptığı kötülüklere
inşallah sevmeyi becerebilen iyilerden oluruz

Ben çıkıyorum tatlı bilgeler .

Mutlu kalasınız. Öpüyorum çok , görüşmek üzere .

tamam o zaman şimdi bildirim yapayım( bu arada bildirim yaparken neler söylemek gerekiyor bilmiyorum) o zaman bugün okumaya başladığım bir kitap var .
Debbie Macomber Yeni Başlangıçlar Mevsimi

kardeş konumuza sadece kitabın bitince bildirimde bulunacaksın
''kitabım bitti x kitaptı'' şeklinde yazıcaksın
bu da bildirim konumuz http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html

hoşgeldın aramıza okuyucu bilge best

bu arada, daha 2 gün önce bilge jade ile telde sizleri konusuyordum
'' birbirleriyle pek muhabbet etmıyorlar '' diye

bugun gördüm ki, gayet güzel kaynaşmaya başladınız
hep böyle olun, cidden mutlu oluyorum
hepımızı aynı şeyi seven insanlarız
birbirimizle kaynaşalım, selamlaşalım

mutlu oldum, sizin bu halınızı görünce

Son düzenleme:

inanır mısın aynı şey benim de geçti içimden hep bi kuru merhabayla kalıyorduk:26: oysa ki gerçekten hepimiz ayrı ayrı güzel insanlarız birbirimize katacağımız çok şey olacak eminim

tamam da söylemedinizki ne zaman nereye yapacağımı başta
neyse tamam teşekkür ederim
hoşbulduk

sen nereye yaptın ki?
buraya istediğini yazabılırsın, okudugun kitapları paylaşabilir, kitaptan alıntılara yer verebılırsın
bildirim konusuna sadece kitabımiz bitince yazıyoruz

inanır mısın aynı şey benim de geçti içimden hep bi kuru merhabayla kalıyorduk:26: oysa ki gerçekten hepimiz ayrı ayrı güzel insanlarız birbirimize katacağımız çok şey olacak eminim

yani... sonuçta burada geyik yasak değil :) konunuz başına 'cafe kitap'' eklemesını daha rahat konusalım
konu dısı olmasın dıye yaptırdım :)

sorunumuz varsa anlatalım, konuşalım, selamlaşalım
birbirimizi sevelım :) burası bızım sıgınağımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…