Teşekkür ederim canımUmarım güzel biter .
Sen de hep mutlu ol . Seni öyle görmeye alışkınım. Pozitif , neşe saçan yorumlarını eksik etme hiç.
Öyle olmadığı kesin , günümüzde yaşanılan olaylara bakılırsa . Yazarda 1800'lü yılların haline bakıp , ilerde düzelme olur diye umut edip bir kaç tavsiye araya sıkıştırmış karakterlerin ağzından sanırım . Gel gör ki gelen gideni aratır bir durum olmuş. Hiçbir değişiklik yok .
sonu iyi aslındaöyle hatırlıyorum :)
evet var, mesela bazı bilgeler ve ben aylık süreye bağlıyızaylık listeleriniz varmı peki han süresiz , ayda kaç kitap okuyacağız gibi?
Ağzından bal damlıyor Sör .Birazdan okuyayım o zaman . Yehuu .
evet var, mesela bazı bilgeler ve ben aylık süreye bağlıyızsende ister misin?
insanlar nasıl böyle bencil bi hale geldiler anlam vermek mümkün değil?
kalp kırmaktan hoşlanır hale gelmişler resmen, bence o dönemlerde bile insanlar birbirlerine karşı daha kibar ve naziktirler
şu herkesin kalbini kırdıktan sonra ben böyleyim, ben dobrayım, benim yapım böyle diyenler keşke birazcık değişebilseler
ne çok konuya zıpladım neyse bugün ruh halim böyle biraz
insanlar nasıl böyle bencil bi hale geldiler anlam vermek mümkün değil?
kalp kırmaktan hoşlanır hale gelmişler resmen, bence o dönemlerde bile insanlar birbirlerine karşı daha kibar ve naziktirler
şu herkesin kalbini kırdıktan sonra ben böyleyim, ben dobrayım, benim yapım böyle diyenler keşke birazcık değişebilseler
ne çok konuya zıpladım neyse bugün ruh halim böyle biraz
evet lütfen ben ona dahil olursam daha iyi olur , çünkü yüksek lisans yapıyorum ödevlerim sınavlarım olduğu dönemler pek kitap okuyamıyorum , bu benim için daha uygun olacak surrender
evet sonu güzel :) umutla okuyabılırsın
elbette, ama şunu unutma; 2 günde bir uğramayanları listeden çıkarıyorum
gerçi konunun en başında görmüşsündür
ama ben hatırlatmak istedim
aslında şöyle bir bakarsanız en eski zaman filozofları bile insanları bu yönde telkin ederek ruh temizliğinin, insana sevginin güzelliğini anlatmışlar bütün dinler yüce gönüllü olmayı, insan kırmamayı, birbirimize karşı sevginin bizi yükselteceğini söylemiş demekki her zaman bu böyleymiş kötülük ve bencillik her zaman varmış da bu kadar göz önünde değilmiş belki o yüzden böyle umutsuz olmamak lazım insan her zaman insan biz bir cevher gibi içindeki güzellikleri ortaya çıkararak seveceğiz ki sevmeyi görebilsinler değil mi
tamam o zaman şimdi bildirim yapayım( bu arada bildirim yaparken neler söylemek gerekiyor bilmiyorum) o zaman bugün okumaya başladığım bir kitap var .
Debbie Macomber Yeni Başlangıçlar Mevsimi
Ben çıkıyorum tatlı bilgeler .
Mutlu kalasınız. Öpüyorum çok , görüşmek üzere .
kardeş konumuza sadece kitabın bitince bildirimde bulunacaksın
''kitabım bitti x kitaptı'' şeklinde yazıcaksın
bu da bildirim konumuz http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
hoşgeldın aramıza okuyucu bilge best
bu arada, daha 2 gün önce bilge jade ile telde sizleri konusuyordum
'' birbirleriyle pek muhabbet etmıyorlar '' diye
bugun gördüm ki, gayet güzel kaynaşmaya başladınız
hep böyle olun, cidden mutlu
hepımızı aynı şeyi seven insanlarız
birbirimizle kaynaşalım, selamlaşalım
mutlu oldum, sizin bu halınızı görünce
tamam da söylemedinizki ne zaman nereye yapacağımı başta
neyse tamam teşekkür ederim
hoşbulduk
Ben çıkıyorum tatlı bilgeler .
Mutlu kalasınız. Öpüyorum çok , görüşmek üzere .
inanır mısın aynı şey benim de geçti içimdenhep bi kuru merhabayla kalıyorduk:26: oysa ki gerçekten hepimiz ayrı ayrı güzel insanlarız birbirimize katacağımız çok şey olacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?