" Etrafımızdakilere karşı davranışlarımızda özenli olmalıyız. Çünkü her ölüm arkada kalan bir avuç insana öyle düşünceler bırakır ki -yapılabilecekken yapılmamış, unutulmuş, umursanılmamış şeyler, düzeltilebilecekken düzeltilmemiş hatalar gücenmeler, öylece eksiklikler... İnsan için bunlardan daha kötü bir düşünce olamaz! Hiçbir pişmanlık, vakti geçince duyulan pişmanlık ölçüsünde acı değildir. Acı çekmek istemiyorsak tüm bunları asıl zamanında anımsayalım . "
Oliver Twist'ten.
evet, aklıma gelırse daha da değiştiririmben onu irmik olma kaderınden çıkaracagım
:) kaçmaz benden :) anlatmak istersen özelden yaz, her zaman dınlerım
evet, aklıma gelırse daha da değiştiririmben onu irmik olma kaderınden çıkaracagım
çok şekersin sen, gözlerim doldu gerçekten inceliğin için teşekkür ederimbiz hep güzellikleri konuşalım ama çok fazla gelirse paylaşabileceğimi bilmek güzel
İrmiğe yeni bir benlik gerekiyordu zaten Sör . Yeni stil danışmanı sen ol .
Kızlar bende katılabilir miyim aranıza , iyi okuyucuyum bende
" Etrafımızdakilere karşı davranışlarımızda özenli olmalıyız. Çünkü her ölüm arkada kalan bir avuç insana öyle düşünceler bırakır ki -yapılabilecekken yapılmamış, unutulmuş, umursanılmamış şeyler, düzeltilebilecekken düzeltilmemiş hatalar gücenmeler, öylece eksiklikler... İnsan için bunlardan daha kötü bir düşünce olamaz! Hiçbir pişmanlık, vakti geçince duyulan pişmanlık ölçüsünde acı değildir. Acı çekmek istemiyorsak tüm bunları asıl zamanında anımsayalım . "
Oliver Twist'ten.
paylaşmak rahatlatır insanı
umarım etrafında paylaşabileceğin arkadaşların vardır :)
gün yapcaz daha, mecburen paylaşacaksın bizle
Kızlar bende katılabilir miyim aranıza , iyi okuyucuyum bende
elbette katılabilirsin :=)
konumuzun ilk mesajını okuyabılırsın canım
ben meditasyon yaparak, dua ederek rahatlıyorum daha çok :109: sıkıntılarımı paylaşmak konusunda biraz cimriyim sanırımtabi günümüzde bütün taşları dökeriz o ayrı :87:
ahh oliver ahh :) sen ne iyi kalpli bir çocuksun
herkes doğuştan şanslı olmuyor işte
ben ona daha neler yapacağım
evrim geçirecek, level atlayacak
Hiç sorma . Son 50 sayfam ama okumaya korkuyorum resmen .
İstediğim gibi sonlanmazsa diye . Talihi bir yerden sonra dönse bari diye sayfaları bir umutla çeviriyorum .
Merakla bekliyorum gelişmeleri Sör .
ben de genelde paylaşmam sıkıntılarımı çok uç noktaya veya sınıra gelmediğim sürece
özenli mi? kim kime özen gösteriyo ki şu devirde?
kibirlenme, büyüklenme, saygısızlık... kalp kırmanın kolaylığının zevkini çıkarıyor bazıları ve bundan zerre kadar pişmanlık ya da acı duymuyorlar.
kusura bakmayın ben biraz güceniğim de bugün
Hiç sorma . Son 50 sayfam ama okumaya korkuyorum resmen .
İstediğim gibi sonlanmazsa diye . Talihi bir yerden sonra dönse bari diye sayfaları bir umutla çeviriyorum .
Merakla bekliyorum gelişmeleri Sör .
okudum şimdi , peki şöyle bir sorum olacak 400 sayfalık bir kitap için kaç gün süre veriyorsunuz???
15 gün nasıl?...gerçi bazı okuyucularımızın hızına göre verıyorum ben
çok naifsin bilge giz gülümsettin beni :107: umarım güzel sonlanır hiç üzülmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?