Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ahh oliver ahh :) sen ne iyi kalpli bir çocuksun
herkes doğuştan şanslı olmuyor işte

evet, aklıma gelırse daha da değiştiririm ben onu irmik olma kaderınden çıkaracagım

:) kaçmaz benden :) anlatmak istersen özelden yaz, her zaman dınlerım

çok şekersin sen, gözlerim doldu gerçekten inceliğin için teşekkür ederim biz hep güzellikleri konuşalım ama çok fazla gelirse paylaşabileceğimi bilmek güzel

çok şekersin sen, gözlerim doldu gerçekten inceliğin için teşekkür ederim biz hep güzellikleri konuşalım ama çok fazla gelirse paylaşabileceğimi bilmek güzel

paylaşmak rahatlatır insanı
umarım etrafında paylaşabileceğin arkadaşların vardır :)
gün yapcaz daha, mecburen paylaşacaksın bizle

özenli mi? kim kime özen gösteriyo ki şu devirde?
kibirlenme, büyüklenme, saygısızlık... kalp kırmanın kolaylığının zevkini çıkarıyor bazıları ve bundan zerre kadar pişmanlık ya da acı duymuyorlar.
kusura bakmayın ben biraz güceniğim de bugün

paylaşmak rahatlatır insanı
umarım etrafında paylaşabileceğin arkadaşların vardır :)
gün yapcaz daha, mecburen paylaşacaksın bizle

ben meditasyon yaparak, dua ederek rahatlıyorum daha çok :109: sıkıntılarımı paylaşmak konusunda biraz cimriyim sanırım tabi günümüzde bütün taşları dökeriz o ayrı :87:

ben meditasyon yaparak, dua ederek rahatlıyorum daha çok :109: sıkıntılarımı paylaşmak konusunda biraz cimriyim sanırım tabi günümüzde bütün taşları dökeriz o ayrı :87:

ben de genelde paylaşmam sıkıntılarımı çok uç noktaya veya sınıra gelmediğim sürece

ahh oliver ahh :) sen ne iyi kalpli bir çocuksun
herkes doğuştan şanslı olmuyor işte

Hiç sorma . Son 50 sayfam ama okumaya korkuyorum resmen .
İstediğim gibi sonlanmazsa diye . Talihi bir yerden sonra dönse bari diye sayfaları bir umutla çeviriyorum .

ben ona daha neler yapacağım
evrim geçirecek, level atlayacak

Merakla bekliyorum gelişmeleri Sör .

İstediğim gibi sonlanmazsa diye . Talihi bir yerden sonra dönse bari diye sayfaları bir umutla çeviriyorum .

çok naifsin bilge giz gülümsettin beni :107: umarım güzel sonlanır hiç üzülmezsin

Öyle olmadığı kesin , günümüzde yaşanılan olaylara bakılırsa . Yazarda 1800'lü yılların haline bakıp , ilerde düzelme olur diye umut edip bir kaç tavsiye araya sıkıştırmış karakterlerin ağzından sanırım . Gel gör ki gelen gideni aratır bir durum olmuş. Hiçbir değişiklik yok .

sonu iyi aslında öyle hatırlıyorum :)

çok naifsin bilge giz gülümsettin beni :107: umarım güzel sonlanır hiç üzülmezsin

Teşekkür ederim canım Umarım güzel biter .

Sen de hep mutlu ol . Seni öyle görmeye alışkınım. Pozitif , neşe saçan yorumlarını eksik etme hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…