Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tam kaç sayfa bilmiyorum bi parmak kalınlığında falan. herhalde 125-150 sayfa falandır.

Yitik Masumiyet - Somali MAM

150 sayfa için 1 hafta süre fazla aslında; ama sen yenisin yaa, fazla yüklenmek istedim.
1 hafta süre veriyorum sana okuyucu filizozan?

150 sayfa için 1 hafta süre fazla aslında; ama sen yenisin yaa, fazla yüklenmek istedim.
1 hafta süre veriyorum sana okuyucu filizozan?

bi başlasam.

evde okunmayı bekleyen bir de NAR AĞACI var. Doğum günü hediyem. ilk 20-25 sayfasını okudum bunalttı beni. senim gibi kitap okumaktan sıkılırsanız böyle olur. Ama Boleyn Kızı'nı okudum 2011 yazında. ki bilen bilir kalın bi kitap. ama nasıl bitirdim bi de bana sorun.

tamam 1 haftadan da önce bitirmeye çalışıcam.

hatırlatma yapmak istiyorum

okumakta olduğum kitap 548 sayfalık
ve ben 70.sayfasındayım

dün 50 sayfa okudum

günde 20-30 sayfa okuyabılırsın aslında
çok sayılmaz.. bir gün okumazsan ertesı gun okumadığını günün acısını çıkarmalısın

bence sen başabilirsin :) yapabilirsin okuyucu filizozan

bu kadar gazdan sonra "evet yapabilirim" dedim içimden :)

bu akşam başlıyorum yarın bildiririm kaç sayfa okuduğumu.

görüşürüz.
okursun tabii. burası seni acayip güdüleyecek emin ol! ben her akşam kitap okumazsam kendimi mutsuz hisseden bir insanım. üzerine bir de surrender'e hesap verme eklendi. inanın çok yararı oluyor. 10 sayfa bile olsa okuyoruz...

bende size hesap vermemek için okuyorum
her aksam muhakkak, canım istemezse eğer 5-10 sayfa okuyup, ertesı gün acısını çıkarıyorum

ben kitap okumaktan nefret eden bir insandım, konu açılalı 1 ay oldu ve ben 3.kitabıma başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…