yok yahu ne vermesıİşte bunu kıskanırım.
Kitap hayranıyım malum. :)
Şaka bir yana... Güle güle oku Sör!
Jade'ye geri iade edecek misin kitapları?
(edeceğim de, daha fazla kıskandırma bizi.)
Sağ ol canım.
Bak onu da severdim, unutmuşum ben.
Güzel dileklerin için sağ ol canım.
Hayır, kitapları geri vermeyecek bana, onlar artık Sör'ün.
herkese merhaba
sevgili bilgeler size adını bir türlü hatırlayamadığım kitabın konusunu anlatsam bana yardımcı olabilir misiniz?
yada burda kitabı anlatma derseniz polisiye okuyan arkadaşlara mesaj da atabilirim :44:
Ben TERAZİ burcuyum ama ben de sulugöz'üm
Hoş buldum Lavin.
beba92, ben polisiye pek okumadım ama baktıklarımdan aklıma gelir belki bana sor. Tabii buradan sorman da sakınca varsa şayet bana özelden de sorabilirsin canım.
burada anlatabılırsın beba
öyle yasaklar yok bılıyorsun
balığın sembolü gibi bişi oldu ama
anlatıyorum o zaman
şimdi baş karakterlerimiz bir kız ve bir dedektif, kızımız internetten bir adamla yazışıyor, adam onu kaçırıyor ve el fetişisti bir seri katil olduğu ortaya çıkıyor. tam kızın ellerini kesip öldürecekken dedektifimiz ortaya çıkıyor adamı öldürüp ve kızı kurtarıyor. ama daha sonra adam tekrar ortaya çıkıyor, hortlak filan sanıyorlardedektif araştırmalarına devam edip adamın en az kendisi kadar psikopat ikiz kardeşi ve babasına ulaşıyor. ama bunlar sadece el fetişisti değil, kurbanlarının parçalarıyla ölen anne/eş i yeniden tamamlamaya çalışan deliler. kafa olarak kadının kafasını kullanıyorlar diğer kısımları kurbanlardan topluyorlar. bi katalogtan bakıp beğendikleri kızları seçiyorlardı.
bu kitabın adını veya yazarını biliyorsanız çok mutlu olurum
tek okudugum polisiye, ''şeytan ayrıntıda gizlidir''
filme benzettım ben daha çok
merak etme, buradan biri çıkar muhahhakumarım yani...
filmi çekilse güzel olabilir sör çünkü inanılmaz sürükleyici gelmişti kitap bana
umarım bilen çıkar, böyle tüm kitabı hatırlayıp da adını bulamamak çok acı
Bende aranıza katılabilir miyiim?
İyi günler, ben de Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanını okuyorum kitap 724 sayfa ve sürükleyici diyemembu aralar ALES denemesi de çözmekteyim biraz da zevzek bi insanım sanırım nette takılmayı falan seviyorum :) hal böyleyken bakalım ne kadar zamanda bitireceğim:) daha önce bu kitabı okuyan var mı varsa kitap hakkında yorumu nedir?
merhabaelbette katılabılırsın :)
konumuzun ilk mesajını okuyabılırsın
O zaman hoşgeldim :107:
Ne zamandır kitaplığımda duran bir kitaba başlıyorum bugün,okumaya bir türlü fırsat bulamamıştım..
Kitabın adı: "Hiç Kimse Sıradan Değildir" -Markus Zusak..
Kitap 455 sayfa,kaç günde bitirebilirim acaba?
Allah'a şükür, konunun aslına uygun bir mesaj yazıyorum şu anda!
1,5 ay kadar ara verdiğim okumaya şu anda döndüm.
Sizleri ve kitap okumayı çok özlemiştim. :87: Sanki uzuuuuuuuuunnn zamandır okumuyor gibiyim.
Basit (olduğunu düşündüğüm) bir kitap ile başlamak istiyorum. :26:
Filiz TOSYALI - Sevgiyle Yaşarken - 200 Sayfa
Başbilgem, Sör'üm; 15 Mayıs'ta sizin ile birlikte "Karamazov Kardeşler"e başlayacağım inşallah ve yine inşallah ki bu kitabı o zamana kadar bitirebilirim.
aynen, hoşgeldın15 günün var :=)
kurallarımızı bıldıgıne göre, 2 günde bır konumuza uğrayıp rapor vermeyenı çıkarıyoruz listemızden
bunuda bılıyorsundur
her şeyi bildiğine göre :=) gelelım kardeş konumuza;
bildirim konumuzda listemız tutuluyor ve kıtabımız bitince oraya ''kıtabım bitti x kitaptı'' şeklinde bildirimde bulunuyoruz.http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
Bana neden gün vermedin başbilgem?
15 mayıs'a kadar bitirmem lazım dedim diye mi?
Ben de gün istiyorum Surrender:) umarım kitabı beğenirim bu arada kitap önerilerinize açığım :)merhaba, evet bu kıtabı okuyan arkadaslarımız var, ama şuan belkı buradalar, belkı değiller...
sanırım seven çok olmuştu.
17 Mayıs'ta kitabım bitmiş bir şekilde rafa kaldırılacak o halde
Evet kuralları biliyorum,okudum hepsini.. Her gün buradayım zaten:107:
Ben o zaman kitabımı okumaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?