Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

vikitaptaki arkadaşlar isimlerinizi atabilir misiniz bana, yoksa arayıp bulurum hepinizi
bir de o kitabı okuyan kimse mi yok :26:

Evet havalar çok sıcak canım . Çok da güzel gidiyor.
İnşallah daha da bozmaz.

Evet , güzel olur. Herkesin bulunduğu koşullar farklı canım. Herkes kendine göre okuyor o yüzden.

sana özel bulmaya çalışacagım, ama pek önermiyorum çok fazla sayfa sayısı var :)
vikitaptaki arkadaşlar isimlerinizi atabilir misiniz bana, yoksa arayıp bulurum hepinizi

Normalde polisiye çok sık okurum canım ama senin dediğin kitabı okumamışım . O yüzden üzgünüm ben de yardımcı olamadım .

Normalde polisiye çok sık okurum canım ama senin dediğin kitabı okumamışım . O yüzden üzgünüm ben de yardımcı olamadım .

sağol canım, kitap benim değildi arkadaşlarımdan ödünç alıyorum genelde. aklıma takıldı ya bitti hep onu düşünüyorum şimdi

ben de var canım e kitap olarak. tek ciltliği de 2 ciltliği de

sağol canım, kitap benim değildi arkadaşlarımdan ödünç alıyorum genelde. aklıma takıldı ya bitti hep onu düşünüyorum şimdi

Sen o zaman arkadaşlarına sor muhabbet arasından , onlardan birinindir , bilir mutlaka . Akla takılınca insan bulana kadar rahat edemiyor, tahmin edebiliyorum durumunu.

Bende aranıza katılabilir miyiim?

Papyon ve Kardelen, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

:13: ..........

ben geldim;

okuyacağım kitap için gün belirleyelim efendim .
"Çocuğunuza Kulak Verin" 240 sayfa

gün bekliyorum efendim

selam

Sen o zaman arkadaşlarına sor muhabbet arasından , onlardan birinindir , bilir mutlaka . Akla takılınca insan bulana kadar rahat edemiyor, tahmin edebiliyorum durumunu.

evet huzura kavuşmam için bu kitabı bulmalıyım
umarım arkadaşlarımdan almışımdır da bulabilirim

ya bi yandan istiyorum ama sör gözüne yazık dedi gözümü korkuttu bilemiyorum olmadı e kitap denerim baktım olmuyor kitabı alırım öyle mi yapsam ne yapsam kararsızlık çok feci

kitapkokusu sana göndersin mail yoluyla
bır göz atarsın, gözün yemezse kitabını alırsın

ya bi yandan istiyorum ama sör gözüne yazık dedi gözümü korkuttu bilemiyorum olmadı e kitap denerim baktım olmuyor kitabı alırım öyle mi yapsam ne yapsam kararsızlık çok feci

sör haklı gözlerini çok yorar ama ben de zorda kalınca e kitap olarak okuyorum mail yoluyla gönderebilirim istersen canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…