iyilik güzellik tatlımhavalar iyice güzelleşti keyfim yerinde bu sıralar :87: evet katılacağım çok keyifli olacak bence de sizin kadar hızlı okuyamam belki ama aynı kitabı okuyor olmak sohbetlerimizi de güzelleştirecektir diye düşünüyorum
sana özel bulmaya çalışacagım, ama pek önermiyorum çok fazla sayfa sayısı var :)yeni bilgeler hoşgeldiniz
başbilge sör ve yardımcıbaşbilge jade buluşmanızı azcık ama minicik kıskandımneysekigün yapacağız ben de sizi göreceğim o yüzden çok etkilenmedim :111: ben de Karamazov Kardeşleri okumaya karar verdim elinizde e-kitap olarak varmıdır acaba bir şansımı deneyeyim :87: yoksa 15 mayısa kadar elbet alırım hem günümüzde bahsedecek ortak bir kitabımız olur
burç bilgesi gülümsün yengeçler için ne düşünüyorsun merak ettim :122:
vikitaptaki arkadaşlar isimlerinizi atabilir misiniz bana, yoksa arayıp bulurum hepinizi
bir de o kitabı okuyan kimse mi yok :26:
vikitaptaki arkadaşlar isimlerinizi atabilir misiniz bana, yoksa arayıp bulurum hepinizi
bir de o kitabı okuyan kimse mi yok :26:
Evet havalar çok sıcak canım . Çok da güzel gidiyor.
İnşallah daha da bozmaz.
Evet , güzel olur. Herkesin bulunduğu koşullar farklı canım. Herkes kendine göre okuyor o yüzden.
ya umarım hemen çok sıcak olmaz biraz bahar havası yaşarız :109:
sana özel bulmaya çalışacagım, ama pek önermiyorum çok fazla sayfa sayısı var :)
Normalde polisiye çok sık okurum canım ama senin dediğin kitabı okumamışım . O yüzden üzgünüm ben de yardımcı olamadım .
uuu evet ben sayfa sayısını hiç düşünemedim :78: o zaman kitabı alayım ben tatlıbilge sör sen hiç arama kıyamam sana
yeni bilgeler hoşgeldiniz
başbilge sör ve yardımcıbaşbilge jade buluşmanızı azcık ama minicik kıskandımneysekigün yapacağız ben de sizi göreceğim o yüzden çok etkilenmedim :111: ben de Karamazov Kardeşleri okumaya karar verdim elinizde e-kitap olarak varmıdır acaba bir şansımı deneyeyim :87: yoksa 15 mayısa kadar elbet alırım hem günümüzde bahsedecek ortak bir kitabımız olur
sağol canım, kitap benim değildi arkadaşlarımdan ödünç alıyorum genelde. aklıma takıldı ya bitti hep onu düşünüyorum şimdi
Bende aranıza katılabilir miyiim?
yeni bilgeler hoşgeldiniz
başbilge sör ve yardımcıbaşbilge jade buluşmanızı azcık ama minicik kıskandımneysekigün yapacağız ben de sizi göreceğim o yüzden çok etkilenmedim :111: ben de Karamazov Kardeşleri okumaya karar verdim elinizde e-kitap olarak varmıdır acaba bir şansımı deneyeyim :87: yoksa 15 mayısa kadar elbet alırım hem günümüzde bahsedecek ortak bir kitabımız olur :52
ben geldim;
okuyacağım kitap için gün belirleyelim efendim .
"Çocuğunuza Kulak Verin" 240 sayfa
gün bekliyorum efendim
ben de var canım e kitap olarak. tek ciltliği de 2 ciltliği de
ben geldim;
okuyacağım kitap için gün belirleyelim efendim .
"Çocuğunuza Kulak Verin" 240 sayfa
gün bekliyorum efendim
Sen o zaman arkadaşlarına sor muhabbet arasından , onlardan birinindir , bilir mutlaka . Akla takılınca insan bulana kadar rahat edemiyor, tahmin edebiliyorum durumunu.
ya bi yandan istiyorum ama sör gözüne yazık dedi gözümü korkuttu bilemiyorumolmadı e kitap denerim baktım olmuyor kitabı alırım öyle mi yapsam ne yapsam kararsızlık çok feci
ya bi yandan istiyorum ama sör gözüne yazık dedi gözümü korkuttu bilemiyorumolmadı e kitap denerim baktım olmuyor kitabı alırım öyle mi yapsam ne yapsam kararsızlık çok feci
evet huzura kavuşmam için bu kitabı bulmalıyım
umarım arkadaşlarımdan almışımdır da bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?