Ben de gün istiyorum Surrender:) umarım kitabı beğenirim bu arada kitap önerilerinize açığım :)
Ben de gün istiyorum Surrender:) umarım kitabı beğenirim bu arada kitap önerilerinize açığım :)
Kürk Mantolu Madonna'yı okudun mu? (Muhtemelen okumuşsundur ama..)
Okumadıysan okumalısın,benim gözüm gibi koruduğum en değerli kitaplarımdan birisi
konumuzun ilk mesajını okuyabılırsın?
İyi günler, ben de Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanını okuyorum kitap 724 sayfa ve sürükleyici diyemembu aralar ALES denemesi de çözmekteyim biraz da zevzek bi insanım sanırım nette takılmayı falan seviyorum :) hal böyleyken bakalım ne kadar zamanda bitireceğim:) daha önce bu kitabı okuyan var mı varsa kitap hakkında yorumu nedir?
bildirim konumuzda listemız tutuluyor ve kıtabımız bitince oraya ''kıtabım bitti x kitaptı'' şeklinde bildirimde bulunuyoruz.http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
okumuştum zaten kitap ismini sayfa sayısını yazdım ve bitirmem için hedef amaçlı gün istedim iki günde bir rapor verebilirim:) anlamadığım bi yer mi var?
İyi günler, ben de Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanını okuyorum kitap 724 sayfa ve sürükleyici diyemembu aralar ALES denemesi de çözmekteyim biraz da zevzek bi insanım sanırım nette takılmayı falan seviyorum :) hal böyleyken bakalım ne kadar zamanda bitireceğim:) daha önce bu kitabı okuyan var mı varsa kitap hakkında yorumu nedir?
teşekkür ederim hoş buldum :) tamamdır bitireceğim inşaallah:)16 günün varyukarıda yazdıgım bildirim konusuna bakabılırsın :) aynı şey senın içinde geçerli :)
hoşgeldın aramıza bilge kardelen
tutunamayanları okudum benkitabın gidişatına alışana kadar biraz sıkılman doğal ama ilerledikçe merak etmeye başlıyorsun. özellikle kitabın bi kızmında nokta dahil hiçbir noktalama işareti bulunmuyor, yani cümleleri okurken kendin ayırabilmen gerekiyor ama alışıyorsun. ben 1 ayda okumuştum, okurken de çok yorulmuştum, seni yıldırmasın kitabın yoruculuğu. kitabın kapağını kapattığımda "iyi ki okumuşum" dedim psikolojik betimlemeleri fazla bi eser, kahramanın kişiliğinden dolayı tabi bu da kesinlikle bitirince memnun olacağını söyleyebilirim keyifli okumalar
güzel bilgelerim hepinize huzurlu günlerbugün kitabımı bitirmeye çalışacağım 100-110 sayfam kaldı ve kitabıma dönüyorum
ben hoşgeldin vs demeden direk konuya girmişimhoşgeldiniz yeni bilgelerimiz kardelenaraz ve yesilpapyon keyifli okumalar
bütüüün bilgelerimize merhaba
hoşgeldin vikitap kurdunasılsın?
hiç sorma canım beni fena sardı vikitap.
şimdi adını hatırlayamadığım bi kitabın peşine düştüm gruplara filan üye olup onu soruyorum
sen nasılsın?
fark ettimiyiyim canım ben de kitap okumaya başlayacağım da kaç saattir bi başlayamadım
sen de mi bilmiyorsun hangi kitap olduğunu
oku canım oku, ben de şimdi derslerime dönüyorum, yarın son gün sınavım var sonra bir hafta rahatım
ben hoşgeldin vs demeden direk konuya girmişimhoşgeldiniz yeni bilgelerimiz kardelenaraz ve yesilpapyon keyifli okumalar
Teşekkürler efennim,hoşbulduk
Surrender; bu arada sana ne diye hitap etmeliyim bilemedim? Sürekli Surrender mı yazayım45.sayfaya geldim bu arada biraz mola vereyim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?