adet oldumv e çok agresif olurum
ona göre
ben kitap okumaya gidiyorum
aynı sorun bende de vardün de ne olduğunu hatırlamadığım bişeye sinirlenip telefonumu kırdım keyifli okumalar sör
İyi günler, ben de Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanını okuyorum kitap 724 sayfa ve sürükleyici diyemembu aralar ALES denemesi de çözmekteyim biraz da zevzek bi insanım sanırım nette takılmayı falan seviyorum :) hal böyleyken bakalım ne kadar zamanda bitireceğim:) daha önce bu kitabı okuyan var mı varsa kitap hakkında yorumu nedir?
O bal gibi de SAFlık bilge giz. ama salaklık değil. İyi niyetli olmak. Bende de var o biraz. Dışardan baksan cin fikirli sanırsın beni ama saf tarafım vardır. :)
Uyanık kerizlerdenim ben derim kendime...
Şu şarkı tam bana uygun!
Görünüşüme bakıp da sen beni sakın ha
Cin fikirli sanma
Hani yağmasan da gürle benim durumum
Çalımıma aldanma
Okurum, yazarım, konuşurum
Kelimelerin efendisiyim ama
Aşka gelince enikonu safım
Sen şanıma inanma
Bıdı bıdı, bilmiş bilmiş konusuyorum diye insanlar beni; çok akıllı, cin fikirli, hep kendini düşünen(bazen), çıkarlarını iyi kollayan(bazen) falan vs. bir tip sanıyorlar ama gerçek o değil.
Uyanık kerizlerdenim ben!
Ben de üye değilim. Ben yıllardır okuduğum kitapları not alırım. Kitap adı-yazar adı-sayfa sayısı-başlama ve bitirme tarihleri diye... Düzenli kitap okumaya dönünce vikitap'a üye mi olsam acaba? :44:
teşekkürler hoş buldum sizlere de keyifli okumalar :)ben hoşgeldin vs demeden direk konuya girmişimhoşgeldiniz yeni bilgelerimiz kardelenaraz ve yesilpapyon keyifli okumalar
Selam arkadaslar
Hosgeldiniz yeni okuyucu bilgeler aramiza
Hiç Kimse Sıradan Değildir/Markus Zusak = 148.sayfa..
Kızlar bu arada Vikitap'a şimdi üye oldum,ama çözemedim siteyi pek :26:
Sör, TERAZİler kindar olmaz. Yani benim çevremde çok TERAZİ var kindar değiller. Sen yükselen burcundan etkileniyorsundur. Ne yükselen burcun?
yeni bilgeler hoşgeldiniz
başbilge sör ve yardımcıbaşbilge jade buluşmanızı azcık ama minicik kıskandımneysekigün yapacağız ben de sizi göreceğim o yüzden çok etkilenmedim :111: ben de Karamazov Kardeşleri okumaya karar verdim elinizde e-kitap olarak varmıdır acaba bir şansımı deneyeyim :87: yoksa 15 mayısa kadar elbet alırım hem günümüzde bahsedecek ortak bir kitabımız olur
burç bilgesi gülümsün yengeçler için ne düşünüyorsun merak ettim :122:
Bilmiyorum HİP!...
burç bilgesi gülümsün yengeçler için ne düşünüyorsun merak ettim :122:
Hoş geldin bilge hip
Nasılsın ?
Sen de katılırsan güzel canım . Beraber okuruz.
Bilmiyorum HİP!Ben sadece kendi burcumu bilirim. Bir de HAVA grubu burçları az bir şey bilirim. Ben de hava grubu olan TERAZİ burcuyum ya ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?