Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"ben yalan dinlemesini severim.yalan, insanın bütün diğer vrlıklardan daha üstün olduğunu gösterir.yalan ile gerçeğe ulaşılır.ben söylediğim için insanım.önceden on dört hatta belki de yüz on dört kez yalan söyşemeden hiçbir gerçeğe ulaşılamaz.bu da kendince bir tür saygıdır. oysa biz kendi beynimizi kullanarak yalan söylemesini bile beceremiyoruz.bana kendi yarattığın bir yalanı söyle, ben de seni alnından öpeyim! kendi uydurduğun yalanı söylemek, başkalarının ağzından duyduğun gerçekleri tekrarlayıp durmaktan neredeyse daha iyi sayılır.birincisi sen insansın, ikincisi ise, bir papağandan farksızsın! gerçek kaçacak değil ama yaşam durdurulabilir: örnekleri var! biz şimdi neyiz? hepimiz, hiç istisnnasız hepimiz, bilim, gelişim, düşün, yaratı, idealler, arzular, liberalizm, matık, deney ve bütün alanlarda, ama bütün alanlarda hala hazırlık sınıfındayız! başkasının aklıyla yaşamak hoşumuza gidiyor. üstelik buna fena alıştık!"

Kitabımın 280. sayfasındayım. Son 100 sayfa kaldı hiç bitmesin istiyorum. Hep sürsün istiyorum

Ben okudum, edebiyatımızın yüzaklarındandır Tutunamayanlar...

İlahi Gülümsün çok güldüm .
Vala benim hallerim belli olmuyor .
Bazen çok çabuk olayı çözerken bazen de sonuna kadar anlayamıyorum .

Ben de üye değilim. Ben yıllardır okuduğum kitapları not alırım. Kitap adı-yazar adı-sayfa sayısı-başlama ve bitirme tarihleri diye... Düzenli kitap okumaya dönünce vikitap'a üye mi olsam acaba? :44:

Ben de burda görünce üye oldum. Sevdim ama yararlı .

Jack London__Yakalanış adlı kitabım bitti.

İçerisinde birbirinden bağımsız kısa hikayeler vardı. Kimisi sıkıcı olsada sürükleyici olanlarla dengeledi ve güzelce okuyabildim .

Yeni kitaplarım;

Yılmaz Özdil__İsim Şehir Hayvan, 473 sayfa.
Turgenyev__Babalar ve Oğullar, 239 sayfa.

Sayfa 94 İki gün önce başlamıştım kitaba.

Bana bugün, ne yapmalı? diye soracak olurlarsa, ancak, önce kendini düzeltmelisin, diyebilirim. Bir temel ilkeden yola çıkmak gerekirse, bu temel ilke ancak şu olabilir: kendini çözemeyen kişi kendi dışında hiçbir sorunu çözemez.

Hiç Kimse Sıradan Değildir/Markus Zusak = 148.sayfa..

Kızlar bu arada Vikitap'a şimdi üye oldum,ama çözemedim siteyi pek :26:

Hiç Kimse Sıradan Değildir/Markus Zusak = 148.sayfa..

Kızlar bu arada Vikitap'a şimdi üye oldum,ama çözemedim siteyi pek :26:

Kendi kütüphaneni oluşturabiliyorsun.

Kitap ekle kısmından ya da ara kısmından istediğin kitapları aratıp okuduklarını, okumak istediklerini, kütüphanende bulununanları ekleyebiliyorsun.
Ekle butonuna tıklayınca seçenekler çıkıyor.

Okumuş olduğun ya da sana ilginç gelip okumak istiyorum diye not almanı ve daha sonra unutmamana yardımcı oluyor.

Ben de çok yeniyim . Sorun olursa bilen okuyucu arkadaşlarımız yardımcı olur. Elimden geldiği kadar ben de tabiki.

yeni bilgeler hoşgeldiniz

başbilge sör ve yardımcıbaşbilge jade buluşmanızı azcık ama minicik kıskandım neysekigün yapacağız ben de sizi göreceğim o yüzden çok etkilenmedim :111: ben de Karamazov Kardeşleri okumaya karar verdim elinizde e-kitap olarak varmıdır acaba bir şansımı deneyeyim :87: yoksa 15 mayısa kadar elbet alırım hem günümüzde bahsedecek ortak bir kitabımız olur

Sör, TERAZİler kindar olmaz. Yani benim çevremde çok TERAZİ var kindar değiller. Sen yükselen burcundan etkileniyorsundur. Ne yükselen burcun?

burç bilgesi gülümsün yengeçler için ne düşünüyorsun merak ettim :122:

Hoş geldin bilge hip
Nasılsın ?

Sen de katılırsan güzel canım . Beraber okuruz.

Hoş geldin bilge hip
Nasılsın ?

Sen de katılırsan güzel canım . Beraber okuruz.

iyilik güzellik tatlım havalar iyice güzelleşti keyfim yerinde bu sıralar :87: evet katılacağım çok keyifli olacak bence de sizin kadar hızlı okuyamam belki ama aynı kitabı okuyor olmak sohbetlerimizi de güzelleştirecektir diye düşünüyorum

Bilmiyorum HİP! Ben sadece kendi burcumu bilirim. Bir de HAVA grubu burçları az bir şey bilirim. Ben de hava grubu olan TERAZİ burcuyum ya ondan.

olsun canım ben şansımı denedim teraziler dengeli olur diye ben de bir bilgi ekleyeyim en azından, yengeçler de yan yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…