Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bu topic ne kadar da hareketli... :) Son mesajımdan sonra onlarca sayfa yazılmış. :))

Bu arada kitabımı salı günü bitirmiştim. Bir kaç alıntı yapayım.

Albert Camus - Yabancı...

"Her şeyin anlamsız olduğunu söylediğimiz anda bile anlamlı bir şeyler söylemiş oluyoruz."

"Tabii, umut bir yolun dönemecinde, var hızla koşarken, birden yetişen bir kurşunla yere serilivermekti."

Bu arada bahsettiğim "ödünç alınmış gidici kitaplar" pazartesi gidiyor. Okumak istediklerim var fakat sayfaları en az 500-750... 4 günde bitirmem imkansız... :/

Ben günde en fazla 65 - 70 sayfa okuyorum. 60 tan sonra gözlerim iptal...

Sizler ne kadar okuyorsunuz? Sizce günlük kota ne kadar olmalı? :) )

Son düzenleme:

Benim belli bir kotam yok açıkçası.

Ne kadar okuyabilirsem. Bazen, günde 5 sayfa okuduğum bile oluyor.

:119::124: veee evet okuyucu hip de kitabını bitirdi :119::124:

kutlamaları kabul edebilirim :111:

Tebrik ederim Hip, bu arada profiline baktım da evliymişsin sen! ben bizim gibi bekar sanıyordum seni de... Çocuğun var mı peki? çalışıyor musun bir de?

ben günde 20 sayfadan az okumamaya çalışıyorum ama belli olmuyor bazı günler hiç vakit ayıramıyorum o zaman genelde ertesi gün daha fazla okuyarak açığımı kapatmaya gayret ediyorum

Tebrik ederim Hip, bu arada profiline baktım da evliymişsin sen! ben bizim gibi bekar sanıyordum seni de... Çocuğun var mı peki? çalışıyor musun bir de?

evet 4 yıllık evliyim :111: çocuğum henüz yok umarım yakında olur :109: çalışıyorum evden yürüttüğüm bir işim var :)

ben haftada sadece 3 saat çalışıyorum durumları göz önünde bulunduruyorum canım zaten, söylemelisin sadece
beni de alın tabloyaaa :) daha düzenli bildirim yapmaya çalışırım forumda yazı yazmaya alışkın değilim ama bu sayfayı sevdim :)
tamam canım:) ama yeterlı bilgileri vermen lazım, dün lakeoftears'ın sayfa sayısını bulucam dıye canım çıktı,kafam karıstı valla
ara vermek yok, ben ara vermeden 3.kitaba başladım
şahane bir fikir, ben bu konuda kendime güveniyorum ama MAYIS ayında ales'e giresim var. onun için ders çalışmam lazım, ders çalışırken de kitap okuyamam.
olsun oyucu gulumsun, başka arkadaşlarımızın demek, bizim demektir
:119::124: veee evet okuyucu hip de kitabını bitirdi :119::124:

kutlamaları kabul edebilirim :111:
gelecek birazdan

canım, sayfa sayısını yazıyorsun ,ona göre hafta belırlıyorum

evet 4 yıllık evliyim :111: çocuğum henüz yok umarım yakında olur :109: çalışıyorum evden yürüttüğüm bir işim var :)
süpermiş hip, işin de süper!
inşallah sağlıklı hayırlı bebikoların da olur tez zamanda daha doğrusu senin istediğin zamanda.

bu arada yeni kitabımın bilgilerini vereyim j. Krishnamurti serisinin 2. kitabı Bilinenden Kurtulmak 160 sayfa ama yarın başlayacağım

Kendimizi anlamak, hiçbir otorite gerektirmez. Kendimizi anlamak için ne dünün otoritesi gerekir ne de bin yılın. Çünkü biz canlı varlıklarız, devamlı hareket eden, akan, hiç durmayan. Kendimize dünün ölü otoritesiyle baktığımızda yaşam denen hareketi, o hareketin güzelliğini ve niteliğini anlayamayız. İster kendinizin ister başkasının olsun, her türlü otoriteden kurtulmak, düne ait her şey karşısında bir ölü gibi tepkisiz olmaktır; böylece zihniniz daima taze, daima genç, daima masum, hayat ve tutku dolu kalır.

yarın süre veririm sana okuyucu hip

Selam kızlar, konunun amacını doğru anlamışsam eğer kitap okuyoruz ve okuduğumuz kitapları paylaşıyoruz doğru mu?
Öyleyse tam doğru yerdeyim, kitap okumayı çok seviyorum fırsat buldukça okuyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Son düzenleme:

Doğru yerdesin.

Kuralları sör sana anlatır.

Ek olarak, kitabını bitirenlere, yukarıdaki mesajlarda gördüğün gibi kutlama yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…