Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi geceler sör.

[video=youtube;DQ-aj3JQKW4]http://www.youtube.com/watch?v=DQ-aj3JQKW4[/video]

okuyucu jade : kitabını dün bitirdi.Oğuz Atay - Korkuyu Beklerken'e başlayacak. :124:

okuyucu gulumsun :Hürrem Sultan .2 hafta 3 gün kaldı

okuyucu hayyal :Alamut . 6 günün kaldı

okuyucu hip: 2 günün kaldı

okuyucu lakeoftears : uygarlığın kökeni sümerliler.1 hafta 4 günün kaldı

okuyucu Tuugsel :nazan bekiroğlu " nar ağacı". bebişinden dolayı süre vermiyoruz :)...kitaba başlayalı 2 gün oldu.

okuyucu lovefairy :İlk Görüşte Aşk. 1 hafta 5 günün kaldı.

okuyucu filizozan : Yitik Masumiyet - Somali MAM .6 gün kaldı.

okuyucu piyonist :kumral ada mavi tuna- buket uzuner. 2 gün kaldı.

okuyucu sör : tolstoy-savaş ve barış.3 hafta 3 günün kaldı.

az sayılmayız aslında, sayfaları okumaktan canım çıktı, ne kadar çok çene çalmışız
yönetime kitap ile ilgili güzel bir fikrimi ilettim
umarım çok güzel olacak...herkesın kıtap süre panosu olacak
yorumlarımızın altında kalan sürelerimiz ve okumakta olduğumuz kitabımız yazacak inşallah.

tabii ki , süreleri yine ben belirleyeceğim ve kalan zamanları takıp etmekten kurtulacagım

tekrar hayırlı olsun hepimize

bu arada yeni fikrimi tekrar edeyım ; yıl sonunda herkesin kaç kıtap okuduguna bakıcam ve en çok kıtap okumuş olan
okuyucumuza 3 tane kitap göndereceğim.

Son düzenleme:
ben de geldiim :) evdeki yarım kalmış kitapları okumak istemediğimden (şimdilik) kütüphaneden yeni kitap alıp okumak istiyordum. ancak olmadı bir türlü gidemedim. vakit kaybetmemek için az önce ince bi kitap bulup başladım. don kişot okuyorum bakalım 300 sf elimdeki kitap cep kitabı boyutlarında 28. sayfadayım pazartesiye kadar bunu bitirip yeni kitabıma başlarım :)

beni de alın tabloyaaa :) daha düzenli bildirim yapmaya çalışırım forumda yazı yazmaya alışkın değilim ama bu sayfayı sevdim :)

kızlar aklıma bir fikir daha geldi
yıl sonunda toplayıp bakıcam kim daha çok kitap okumuş
en fazla kıtap okuyan arkadaşımıza 3 tane kitap hedıye edıcem

o kitaplar benim olacak hahahaaaaa................

canım benim kitabım bitti dün. yan, kumral ada mavi tuna-buket uzuner attaaaaaaa oldu.
yeni kitabım: Riverton Malikanesi-Kate Morton sayfa sayısı: 471

ya siz çalışmıyomusunuz ama gecelere kadar nettesiniz hem ne ara kitap okuyosunuz:)) ben akşam 7 de evde oluyorum. e yemek falan derken 8 den önce hayatta okumaya başlayamıyorum. lütfen bunun ayrımını yaparken özel sebeplerde dikkate alınsın surrender. çalışmayıp 20 kitap okuyanla çalışıp 18 kitap okuyan arasında fark olamlı benceeee...

Dün gece 70 sayfa okudum 109. sayfaya geldim.

iyi ki bu topiği bulmuşum ya ,kendimi okumak zorunda hissediyorum ,aslında çok kitap bitirmek gibi bir derdim de yok ama çok pis bir huyum var. bazen bir kitaba başlarım 2 günde bitiririm ama bazen de bir kitaba başlarım 2 hafta okumam sonra elime alırım unutmuş olurum ,okuduğum yerlerin tekrar üzerinden geçerim sonra tekrar
bırakırım, bırakış o bırakış .Sonra bi kitap görürüm hemen okumak isterim ama devam ettiğim kitap varken okuyamam.İşte o olaydan nefret ediyorum.O yüzden bir kitaba başlayınca uzun aralar vermek istemiyorum bundan sonra.

canım o bende de var. bi kitaba başlayınca konudan soğumadan hemen bititrmek isterim. beğenmeyincede bırakmayı sevmiyorum zorlada olsa okumaya çalışırım ama son bikaç aydır baktım beğenmediğim kitabı okiycam diye yavaş yavaş okuyorum dedim bunu okuyana kadar başka 2 kitap biririm ya bu ne. bu nedenle 1-2 kitap bırakmışlığım vardır. ilgimi çekmediği için.

Ben oyumu Piyer'den yana kullanıyorum. Çiçi'yi unutabildiysen eğer, ona bir şans vermelisin.

kızlar aklıma bir fikir daha geldi
yıl sonunda toplayıp bakıcam kim daha çok kitap okumuş
en fazla kıtap okuyan arkadaşımıza 3 tane kitap hedıye edıcem
şahane bir fikir, ben bu konuda kendime güveniyorum ama MAYIS ayında ales'e giresim var. onun için ders çalışmam lazım, ders çalışırken de kitap okuyamam.

:119::124: veee evet okuyucu hip de kitabını bitirdi :119::124:

kutlamaları kabul edebilirim :111:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…