İyiyim canım , sen nasılsın ?
Dün yağmurluydu , onun serinliği var biraz. İlerleyen saatlerde güneşi görürüm inşallah
assassin's creed brotherhood oynadımbir de god of war ascension un demosunu ama çok kısaydı o :87: ben oyun oynamayı da çok seviyorum bir süredir oyunlarıma da vakit ayırmamıştım çok iyi geldi
ya evet havalar çok güzel ne sıcak ne soğuk tam bahar havası hep böyle kalsa keşke :109:
İyiyim ben de...
Burda hava çok güzel.
assassin's creed brotherhood oynadımbir de god of war ascension un demosunu ama çok kısaydı o :87: ben oyun oynamayı da çok seviyorum bir süredir oyunlarıma da vakit ayırmamıştım çok iyi geldi
karamazof kardeşler gurubundan ayrılmışsın balbilge jade biz senle yavaştan yavaştan okurduk bırakırdık hızlı bilgeler yarışsın
Oy ne güzel ya.
Ben tam hava güzel diyorum burda , hemen bozuyor ertesi gün.
Bilemedim ben o oyunları.
Hemen keşfe çıkayım .
Bu yarışta kendimi yeterli göremediğim için çekildim ben.
Düzelir düzelir, yaz geldi sayılır artık.
Bu yarışta kendimi yeterli göremediğim için çekildim ben.
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Biraz işim var.
Giz'in dediği gibi ''Özleyin beni anacım.''
Başka bir yarışta birlikte olalım ama yardımcı baş bilgem.
İnşallah canım bakalım , olmadı memlekete yol alacağım , sonra da çok sıcaktan şikayet edeceğim.
Hiçbir şekilde hava bana yaranamıyor .
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Biraz işim var.
Giz'in dediği gibi ''Özleyin beni anacım.''
gow biraz fazla şiddetli gelebilir ama assasins creed gerçekten çok keyifli bir oyun tavsiye ederim pcde de oynayabilirsin hem
Tamam o zaman canım. Ben assasins'e bakayım. Şiddetle aram iyi değil. Bünyeme fazla geliyor.
İnşallah canım. :13:
Memleket derken?
Kaçtım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?