Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

o kadar pişmanım ki kitabımı yanıma almadan okula geldiğime 3 saat ders boşluğum var ve bilgisayar lab. da kapanacak az sonra çok pişmanım çook

Son düzenleme:
o kadar pişmanım ki kitabımı yanıma almadan okula geldiğime 3 saat ders boşluğum var ve bilgisayar lab. da kapanacak az sonra çok pişmanım çook

kıyamam sana ben hiç sıkma canını, bilgisayarında olan kitaplardan oku biraz iki kitap birden bitirmiş olursun, durumu fırsata çevirmiş olursun hem

kıyamam sana ben hiç sıkma canını, bilgisayarında olan kitaplardan oku biraz iki kitap birden bitirmiş olursun, durumu fırsata çevirmiş olursun hem

bilgisayarım yanımda değil ki okulun bilgisayarından giriyorum ama 5-5 buçuk gibi kapanacak sanırım hep bu hocaların keyfine göre derse gelmesi yüzünden oluyo bunlar

aa ben şaşırmışım bilgisayar lb. kısmını anlamamışım bilgisayarın yanında sandım kıyamam tatlım benim, sen gene de sıkma canını hava güzel okulun bahçesinde otur meditasyon yap biraz düşüncelerini topla kendine vakit ayırmış ol öylesine kafkanın dediği gibi dünya ayağına serilsin

Odandan çıkman gerekmez, masanda oturmaya devam et ve dinle... Dinleme bile, sadece bekle...Bekleme bile, gerçekten sakin ve yalnız ol. Dünya özgürce sunacaktir kendini sana...Maskesinden sıyrılmak için başka seceneği yok, huşu içinde yuvarlanacaktır ayaklarının dibine... F. Kafka

ancak bu kadar güzel moral verilebilirdi sanırım harikasın canım çok teşekkür ederim

peş peşe okumamak daha sağlıklı haklısın canım
limon ağacı var bir de. ama o bu kadar duygusal değil karakterlerin içine bu kadar girmemiş.
daha yavan kalmış kanımca

ben geçen yaz limon ağacını okumaya kalkışmıştım ama nedense yarım bıraktım bu yaz tekrar deneyeceğim

Son düzenleme:
bilgelerim, bugüm hıdırellez
unutmayın sakın dileklerinizi

ben akşam kağıda yazıp, denize atıcam

Son düzenleme:
selam maalesef kitabım yok elimde apartamanı dolaşmayı düşünüyorum belki bulurum kitap

kimse evde yok. bilgeler yarım bıraktığım kitaplarım var hangisine devam edeyim

şairin romanı-murathan mungan
aşk bir öyküdür
aynalar koridorunda aaşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…