Görüşürüz canım. Afiyet olsun.
geçmiş olsun tatlımmkoktum ben de oyun oynadım diye ceza mı aldım dedim iyilik güzellik sen nasılsın şekerim :109:
.........hep iyilik ve güzellik olsun
şükür iyiyim bende :)
insan iyiyim dedikçe daha iyi oluyor sanki :87: hayatta güzele odaklanmak gibisi yok :119:
o kadar pişmanım ki kitabımı yanıma almadan okula geldiğime3 saat ders boşluğum var ve bilgisayar lab. da kapanacak az sonra çok pişmanım çook
kıyamam sana benhiç sıkma canını, bilgisayarında olan kitaplardan oku biraz iki kitap birden bitirmiş olursun, durumu fırsata çevirmiş olursun hem
ya iyiyizdir, ya da kötü
ikisinden birini seçmek lazımbir şekilde yaşamak zorundayız çünkü.
aa ben şaşırmışım bilgisayar lb. kısmını anlamamışım bilgisayarın yanında sandım kıyamam tatlım benim, sen gene de sıkma canını hava güzel okulun bahçesinde otur meditasyon yap biraz düşüncelerini topla kendine vakit ayırmış ol öylesine kafkanın dediği gibi dünya ayağına serilsin
Odandan çıkman gerekmez, masanda oturmaya devam et ve dinle... Dinleme bile, sadece bekle...Bekleme bile, gerçekten sakin ve yalnız ol. Dünya özgürce sunacaktir kendini sana...Maskesinden sıyrılmak için başka seceneği yok, huşu içinde yuvarlanacaktır ayaklarının dibine... F. Kafka
anlaşılmayacak bişi yok, yasak arkadaşım!
Ne kadar da sert çıkış yapmışsınız. Bana göre bir yasak varsa mantığı da olmalı fakat kendim göremediğim için sordum sadece anlayışınız için teşekkürler!
ancak bu kadar güzel moral verilebilirdi sanırımharikasın canım çok teşekkür ederim
peş peşe okumamak daha sağlıklı haklısın canım
limon ağacı var bir de. ama o bu kadar duygusal değil karakterlerin içine bu kadar girmemiş.
daha yavan kalmış kanımca
anlaşılmayacak bişi yok, yasak arkadaşım!
Ne kadar da sert çıkış yapmışsınız. Bana göre bir yasak varsa mantığı da olmalı fakat kendim göremediğim için sordum sadece anlayışınız için teşekkürler!
daha önceden de sürekli burada belırttım
yasak çünkü; biz burada geyik yapıyoruz, fotoğraflar paylaşıyoruz.
her şeyin paylaşıldıgı ve geyiğin olduğu bir konuda dini kitaplar okumak, ve söz etmek
ciddi anlamda bana göre saygısızlık olur
sert çıkışmadım, sadece belırttım.
kimse evde yok. bilgeler yarım bıraktığım kitaplarım var hangisine devam edeyim
şairin romanı-murathan mungan
aşk bir öyküdür
aynalar koridorunda aaşk
hangisini daha çok begendıysen ona devam et
nasıl olsa hepsını yarım bırakmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?