Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Baba tarafım İskenderunlu. Akdeniz akşamlarına yol alabilirim ama o zamanda çok sıcak diye şikayet ediyorum

Çok memnuniyetsiz gördüm kendimi. Ayıp bana. [/B][/FONT][/COLOR]

ben memnuniyetsiz görmedim seni bilge giz hiç ayıplama kendini her şeyin bir ortası olması lazım neticede

Ruhunun karanlık tarafı olacağını sanmıyorum şeker bilge hip.

Arkadaşım var o da seviyor , stres atıyorum diyordu.

çok tatlısın umarım yoktur öyle bir karanlığım :111: ama harika stres atıyorum gerçekten de böyle bir rahatlama huzur geliyor anlatamam :124:

Merhaba

O yazarın sadece İtalyanca Aşk Başkadır adlı kitabını okumuştum. Çok da sevmiştim. Dili güzel. Keyifli okumalar.

evet en sevdiğim yazarlardan biri çoğu kitabını okudum italyanca aşk başkadırı bende çok sevmiştim ikl okuduğum kitabı. bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum .
çok teşekkür ederim herkese keyifli okumalar. hoşçakalın

Sen de kalasın hoş. Görüşürüz.

assassin's creed brotherhood oynadım bir de god of war ascension un demosunu ama çok kısaydı o :87: ben oyun oynamayı da çok seviyorum bir süredir oyunlarıma da vakit ayırmamıştım çok iyi geldi

Ben de Call of duty MW3 ve resident evil 5 oynuyorum, çok seviyorum. Uzun zamandır oynayamamıştım, aklıma soktun bak

Son düzenleme:
merhaba
Hayırlı günler Dini kiapların sayılmamasını anlamış değilim.Biraz rahatsız oldum da. "Saygıdan dolayı" demişsiniz ama anlamadım yani.
anlaşılmayacak bişi yok, yasak arkadaşım!
herkese meraba bu gün yeni bir kitaba başlıyorum
ateş böceklerini mevsimi-------------- Maeve Bincy 620 sayfa
15 günün var.
Aaa oyle mi ya ama hatirlasana ben ilahiyatci oldugum icin hep dini kitaplar okuyorum napcaz? :44::44;

Mesela bugun gidip bulabilirsem İmam Gazali nin bir kitabini alacaktim :44::44:
listede oldugun zamanlarda da okuyor muydun? hiç dikkatimi çekmedi, belli ki kimsenin de çekmemiş.maalesef dini kitaplar yasak.

Sen de kalasın hoş. Görüşürüz.

....................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…