ben oyunlarda şiddeti seviyorum, sanırım ruhumun karanlık tarafı ortaya çıkıyor
Baba tarafım İskenderunlu. Akdeniz akşamlarına yol alabilirim ama o zamanda çok sıcak diye şikayet ediyorum
Çok memnuniyetsiz gördüm kendimi. Ayıp bana.[/B][/FONT][/COLOR]
Ruhunun karanlık tarafı olacağını sanmıyorum şeker bilge hip.
Arkadaşım var o da seviyor , stres atıyorum diyordu.
ben memnuniyetsiz görmedim seni bilge giz hiç ayıplama kendiniher şeyin bir ortası olması lazım neticede
çok tatlısın umarım yoktur öyle bir karanlığım :111: ama harika stres atıyorum gerçekten de böyle bir rahatlama huzur geliyor anlatamam :124:
Teşekkür ederim canım.
Bana bahar havası iyi geliyor. Ona hayır demem , senin sevdiğin gibi.
herkese merababu gün yeni bir kitaba başlıyorum
ateş böceklerini mevsimi-------------- Maeve Bincy 620 sayfa
ben bir kahve yapayım kendime geleyim tatlı bilgeler :82: görüşürüz :80:
Merhaba
O yazarın sadece İtalyanca Aşk Başkadır adlı kitabını okumuştum. Çok da sevmiştim. Dili güzel. Keyifli okumalar.
evet en sevdiğim yazarlardan biri çoğu kitabını okudum italyanca aşk başkadırı bende çok sevmiştim ikl okuduğum kitabı. bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum .
çok teşekkür ederim herkese keyifli okumalar. hoşçakalın
assassin's creed brotherhood oynadımbir de god of war ascension un demosunu ama çok kısaydı o :87: ben oyun oynamayı da çok seviyorum bir süredir oyunlarıma da vakit ayırmamıştım çok iyi geldi
merhabagünaydın
nasılsınız efendim??
kitabımı okuyorum. tam anlamı bekliyorum. bu arada ben de karamazov kardeşlere başlayacağım sizlerle. sizden ricam elinde e-kitap olan varsa ve bana gönderirse çoook makbule geçer :)
anlaşılmayacak bişi yok, yasak arkadaşım!Hayırlı günler Dini kiapların sayılmamasını anlamış değilim.Biraz rahatsız oldum da. "Saygıdan dolayı" demişsiniz ama anlamadım yani.
15 günün var.herkese merababu gün yeni bir kitaba başlıyorum
ateş böceklerini mevsimi-------------- Maeve Bincy 620 sayfa
listede oldugun zamanlarda da okuyor muydun? hiç dikkatimi çekmedi, belli ki kimsenin de çekmemiş.maalesef dini kitaplar yasak.Aaa oyle mi ya ama hatirlasana ben ilahiyatci oldugum icin hep dini kitaplar okuyorum napcaz? :44::44;
Mesela bugun gidip bulabilirsem İmam Gazali nin bir kitabini alacaktim :44::44:
Sen de kalasın hoş. Görüşürüz.
merhaba
anlaşılmayacak bişi yok, yasak arkadaşım!
15 günün var.
listede oldugun zamanlarda da okuyor muydun? hiç dikkatimi çekmedi, belli ki kimsenin de çekmemiş.maalesef dini kitaplar yasak.
....................
merhabalar:)Israrlar ve Surrender'ın gazâbı...
bana selam yok mu
merhabalar:)
ahh kuzum ahh, sabahlar beri netim ağır
resetkeye resetleye bir hal oldum
nasılsın canım benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?