Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bilge Yasemin Merhaba,
Ne işi? Ne iş yapacaksın yani?

Hayırlısı olsun. Gönlüne göre olsun.

merhaba canım, sanırım bu işte suya düştü, pek içime sinmedi, müteahhitin yanında sekreterlik görevi yapıcaktım ama vazgeçtim, şimdi arayıp reddedicem
normalde biyoloji mezunuyum, hastanelerde çalışmak istiyorum. adam da teklif edince bi heves kabul ettim ama yapamam heralde

Hakkında hayırlısı olsun canım.

Sevgili bilgelerim selam

Kitabımda 90 sayfa kadar kaldı. :) İnşallah bugün biter.

Yeni kitabımı Muazzez İlmiye Çığ'dan seçmeyi düşünüyorum, birazdan kütüphaneme gidip bakacağım.

Sen ne dersi veriyorsun peki Sör:)
gitar dersi canım
Okuyucu COOLKUL, geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?
Aaa! Başbilgem EDİTÖR olmuş! Hayırlı uğurlu olsun. Havai fişekler patlasın!Eki Görüntüle 705631 Eki Görüntüle 705632
saol canım
Selam bilgeler

Bu aralar çok yorgunum,evlilik hazırlıkları da pek bir zormuş. Kitap okuyacak takati bulamıyorum kendimde.

Çok düzenli de okuyamıyorum sayfaları:26:
merhaba bilge lavin, tatlı telaşlar bunlar
Sevgili bilgelerim selam

Kitabımda 90 sayfa kadar kaldı. :) İnşallah bugün biter.

Yeni kitabımı Muazzez İlmiye Çığ'dan seçmeyi düşünüyorum, birazdan kütüphaneme gidip bakacağım.

merhaba

ben kitap okumayı severim ama hiç vakitm olmuyor beni
siz nasıl yapıyorsunuz:)
7de eve gidiyorum kendime geleyim derken saat 8 9 oluyor
sonrada tv bakınca gidiyor
aslında tv bakmamam lazım

ben kitap okumayı severim ama hiç vakitm olmuyor beni
siz nasıl yapıyorsunuz:)
7de eve gidiyorum kendime geleyim derken saat 8 9 oluyor
sonrada tv bakınca gidiyor
aslında tv bakmamam lazım

her gün yatmadan evvel 20- 30 sayfa bile okusan kardır ben 20 30 la başladım, şimdi günde 100 sayfadan az okumuyorum:13:
dediğin gibi tv ye ayıracağın zamandan fedakarlık yapman lazım azcık

İkna edici iletişim çalışmalarında önemli olan nokta, kaynağın, söylediği mesajların doğruluğuna hedefini inandırmasıdır. İnsan doğası gereği sık tekrar edilen şeylere daha çok inanmaktadır. Bu nedenle mesajın sık tekrar edilmesi bir müddet sonra doğru algısı yaratmaktadır.

subliminal işgal'den...

şükür tabi sörüm yaseminim güzel tatil için kitabıma gidiyorum canım inşallah güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…